Partyflock

Hotel de Wipselberg

 

Hotel de Wipselberg

op de kaart
AdresWipselbergweg 30
7361TK
Beekbergen
Nederland
SiteSite princesshoteldewipselberg.com
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van de Wipselberg via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda de Wipselberg
Laatste feest was op zaterdag 7 oktober 2017: Wine, Dine & Dance
Statistieken


x
8·feesten
geen·in de toekomst
8·in het verleden
6·nieuwsberichten
18·kliks
23·bezoekers · herkomst
15·unieke bezoekers
8Partyflockfans
973Facebooklikes
zeer goed·stemresultaat (16 stemmen)
Nieuws
Het veelbesproken feest Wine, Dine & Dance, dat is begonnen in Landhuis De Wipselberg in Beekbergen, slaat haar vleugels uit.
Op zaterdag 8 april vindt de nieuwste editie van Wine, Dine & Dance plaats op het landgoed van De Wipselberg.
Zaterdag 24 september vindt de 5e editie plaats van het populaire Wine, Dine & Dance. Dit exclusieve 25+ evenement trekt bezoekers uit het hele land en mag zelfs buitenlandse gasten verwelkomen.
Het zal de gemiddelde feestganger als muziek in de oren klinken: een stijlvol 25+ housefeest in een historisch landhuis midden in de Veluwse bossen. Dat het goed aanslaat blijkt uit de vele bezoekers uit het hele land. Het personeel van Princess Hotel de Wipselberg maakt zich nu, na een uitverkochte derde editie, op voor de vierde editie van Wine, Dine & Dance.
Zaterdag 30 januari zal in Landhuis de Wipselberg, in de bossen bij Beekbergen, de derde editie van Wine, Dine & Dance (at the mansion) met topdeejay Yves Eaux plaats vinden. Dit gemoedelijke 25+ feest trekt inmiddels bezoekers uit het hele land waarvan er opvallend veel mensen in de televisiewereld werkzaam zijn.
Na het eerste succesvolle feest Wine, Dine & Dance (At The Mansion) in Landhuis de Wipselberg in Beekbergen is op zaterdag 19 september de tweede editie. Ook deze keer zal topdeejay Yves Eaux een extra lange set komen draaien.