Partyflock
 

Festivalterrein

op de kaart
AdresSint Pieterstraat 51B
8880
Ledegem
België
Boek een overnachting in of in de buurt van Festivalterrein via Booking.com.

Uitgaansagenda Festivalterrein

Laatste feest was op zondag 4 augustus 2019: Cirque Magique
Statistieken
16·feesten
geen·in de toekomst
16·in het verleden
4·nieuwsberichten
6·video's
208·bezoekers · herkomst
54·unieke bezoekers
zeer goed·stemresultaat (36 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 2 augustus om 16 uur stroomden de eerste festivalgangers toe voor de vijfde editie van Cirque Magique. Vanuit alle hoeken van België, en zelfs ver buiten de landsgrenzen, zakken feestvierders dit weekend af naar Ledegem voor hét meest magische elektronische festival van het jaar. Op vrijdag stond niemand minder dan Plastic Dreams-legende Jaydee, onze nationale technohelden Joyhauser en de Nederlander Reinier Zonneveld (live) op het programma.
Slechts 7 dagen tot Cirque Magique de magische velden van Ledegem omtovert tot een heus circusdorp waar alle zintuigen 200% zullen geprikkeld worden. Van muziek, tot animatie, food tot zelfs de toiletten, Cirque Magique heeft een ijzersterk concept en weet dit tot in de puntjes uit te werken. Naast de vaste waarden als de clowns, de vuurspuwers, de draaimolen, etc. zijn er ook dit jaar heel wat nieuwigheden.
Duid 2, 3 en 4 augustus maar met stip aan in je agenda want Cirque Magique slaat voor de vijfde keer zijn kleurrijke tenten op, te midden van de prachtige velden van het pittoreske Ledegem. Ter gelegenheid van hun houten jubileum stelt de organisatie een line-up samen met maar liefst 57 artiesten, die menig muziekfanaten omver zal blazen. Met onder andere Boris Brejcha, Dave Clarke, Patrick Topping, Booka Shade en M.I.K.E./Push strikt men opnieuw de top artiesten uit de house-, techno- en retroscene! 1
Cirque Magique wil zo weinig mogelijk impact uitoefenen op het prachtige landschap dat in augustus drie dagen hun thuis wordt.