Partyflock
 

BillyBird Park Hemelrijk

op de kaart
BillyBird Park Hemelrijk
28 april 2018
AdresZeelandsedijk 34
5408 SM
Volkel
Nederland
SiteSite billybird.nl
E-mailinfo@billybird.nl
Linksfacebookyoutube

Informatie

BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark voor jong en oud, waar iedereen 360 dagen per jaar Happy Together kan zijn. Het hart van het park bestaat uit een enorm strandbad met daaromheen een enorme binnenspeeltuin, twee buiten speelgebieden, een achtbaan, touwenparcours, de klimberg Hemelaya, de bootjesglijbaan Splash! een Poppentheater en nog veel meer! Ons ruim opgezette park is perfect voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeestjes of voor een fantastisch dagje uit. Happy Together bij BillyBird Park Hemelrijk!

BillyBird woont op Hemelrijk. Deze vrolijke vogel trekt er graag op uit om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te maken met jong en oud.
Boek een overnachting in of in de buurt van BillyBird Park Hemelrijk via Booking.com.
9 oktober 2021
Foto's, Festyland, 9 oktober 2021, BillyBird Park Hemelrijk, Volkel
8 oktober 2021
Foto's, Festyland, 8 oktober 2021, BillyBird Park Hemelrijk, Volkel
10 oktober 2015
Foto's, FestyLand, 10 oktober 2015, BillyBird Park Hemelrijk, Volkel

Nieuws

De opbouw op het terrein van Hemelrijk in Volkel is in volle gang, want op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober is het ein-de-lijk tijd voor FestyLand: De Festivaltuin van het Zuiden! De complete line-up voor "FestyLand – LIVE" en "FestyLand – FIËSTA" is bekend. Anders dan anders, maar de bezoeker lijkt er helemaal klaar voor te zijn. Zo ook voor de VrijMiBo die dit jaar voor de eerste keer, voorafgaand aan FestyLand-LIVE, plaatsvindt.
Hardwell verraste afgelopen weekend de bezoekers van FestyLand in Volkel met een optreden als MC tijdens de show van Stuk TV. De Bredase producer en DJ, verscheen gedurende enkele nummers 'on stage'. Tot groot genoegen van het aanwezige publiek uiteraard.
Op zondag 13 oktober vindt in Volkel het Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Onder meer Bizzey, BZB, Maan en de mannen van STUKTV hebben hun komst bevestigd. Uniek bij Heerlijk Hemelrijk is dat de kassa's voor bezoekers van alle leeftijden zijn geopend.
FestyLand heeft onder meer BLØF, Kraantje Pappie, Tino Martin & Band, Maan, Rowwen Hèze, BZB, Snelle en Bizzey weten vast te leggen. Het festival vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober in Volkel/Uden en wordt gezien als afsluiting van het outdoor festivalseizoen.
Breeze Festival
17 mei 2019
Op zondag 23 juni wordt het strand van Recreatiepark Hemelrijk omgetoverd tot de ultieme Latin bestemming tijdens een gloednieuwe editie van Breeze Festival. Met heel veel trots presenteren wij de gehele line-up met de beste internationale en nationale artiesten, met onder andere Sandro Reyes (live), Chacan (live), Cache Royale (live), Africari (live), BIGGI, Nafthaly Ramona, Sam Blans, RUGGED, Sabura, X-tra and over 40 andere acts.
Met veel trots presenteert Salsa Breeze de vijfde editie van Breeze Festival! Na een reeks succesvolle outdoor en indoor edities is het tijd voor een nieuwe outdoor editie op een gloednieuwe locatie. Op zondag 23 juni 2019, van 13:00 tot 23:00 uur, staat het strand van Recreatiepark Hemelrijk geheel in het teken van Salsa, Kizomba, Caribbean, Eclectic en Bachata.
Festyland
11 oktober 2018
Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend. De opbouw van FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden is gestart. Al enkele tenten staan en het begint nu echt zichtbaar te worden dat het niet lang meer duurt tot FestyLand. Artiesten als Golden Earring, Nicky Romero, Lil Kleine, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Lucas & Steve, Nielson & Band, The Dirty Daddies, Bizzey en BZB zijn erbij!
Vrijdag 12- en zaterdag 13 oktober wordt traditiegetrouw het festivalseizoen vakkundig afgesloten tijdens FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 herrijst op recreatiepark Hemelrijk, grenzend aan het water, de elfde editie van FestyLand.
Met ruim 13.750 bezoekers op vrijdag, 14.500 bezoekers op zaterdag en een gemoedelijke sfeer, kijkt de organisatie terug op een goed verlopen editie van FestyLand.