Partyflock
 

Vondelpark Openlucht theater

op de kaart
AdresVondelpark 5a
Amsterdam
Nederland
E-mailinfo@openluchttheater.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Vondelpark via Booking.com.

Uitgaansagenda Vondelpark

Laatste feest was op zaterdag 14 september 2019: The Raindance Project
Statistieken
9·feesten
geen·in de toekomst
9·in het verleden
3·nieuwsberichten
17·bezoekers · herkomst
17·unieke bezoekers
64Partyflockfans
29.7 KFacebooklikes
geenstemresultaat (2 stemmen)
Nieuws
Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van 'The Raindance Project' plaats in het Amsterdamse Vondelpark, Kenia en Tanzania. De drie gratis toegankelijke evenementen vroegen aandacht voor vergroening als oplossing voor klimaatverandering. Artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Donnie, The Flexican, Naaz, Bokoesam, Joost van Bellen en Akwasi, maar ook comedians en wetenschappers droegen bij aan het succes van deze editie en het verspreiden van de boodschap.
Op zaterdag 14 september 2019 introduceert Justdiggit met The Raindance Project drie simultane en gratis toegankelijke evenementen, in Nederland, Kenia en Tanzania, om zo vergroening te positioneren als dé wereldwijde oplossing voor klimaatverandering. Muziek, dans, podiumkunsten, educatie, comedy en wetenschap komen samen op één podium.
Op zaterdag 20 juli presenteert de maandelijkse Latijns-Amerikaanse clubavond Fiesta Macumba een speciale, gratis openluchteditie waarbij twee latin bands uit Amsterdam zullen optreden in het Vondelpark Openluchttheater.