Partyflock

Paviljoen 't Twiske

Paviljoen 't Twiske

op de kaart
AdresNoorderlaaik 8
1511 BX
Oostzaan
Nederland
SiteSite paviljoentwiske.nl
E-mailinfo@paviljoentwiske.nl
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Twiske via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
8·feesten
1·in de toekomst
7·in het verleden
4·nieuwsberichten
420·kliks
687·bezoekers · herkomst
603·unieke bezoekers
5Partyflockfans · herkomst
zeer goed·stemresultaat (96 stemmen)
Nieuws
Met een sterke focus op left-wrap field elektronische muziek zal het festival net zoals voorgaande edities muziekliefhebbers voorzien van een intieme en muziek-georiŽnteerde festival dag, dit jaar met een derde stage erbij.
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene Twiske.
Omdat na een festivaldag voor velen de koek nog lang niet op is is het nu tijd om After the Wave te lanceren. Club Up en de Kring openen beide hun deuren zodat de fijne vibes van overdag op gepaste wijze en tot diep in de nacht door kunnen worden gezet.
Op zaterdag 4 augustus slaan Breakfast Club & Let de handen ineen met de lancering van een eigen festival in de groene omgeving van Paviljoen T' Twiske. Onder de noemer Wave Festival biedt de organisatie voor 18,5Ä een volwaardig festival dat terug gaat naar de basis. Met een mooi muzikaal programma in een intieme setting aan het water is Wave een festival voor fijnproevers.