Partyflock
 

Recreatiegebied Gaasperplas

op de kaart
afbeelding Recreatiegebied Gaasperplas
AdresValburgdreef 1001
1108
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

De Gaasperplas is een kunstmatige recreatieplas aan de zuidrand van Amsterdam-Zuidoost, ontstaan door zandwinning ten behoeve van de bouw Gaasperdam.

De plas werd gegraven in de zuidoosthoek van de Polder Gein en Gaasp eind jaren 1960.
Boek een overnachting in of in de buurt van Recreatiegebied Gaasperplas via Booking.com.

Uitgaansagenda Recreatiegebied Gaasperplas

Laatste feest was op zondag 11 juli 2021: Guilty Pleasure Festival
Statistieken
22·feesten
geen·in de toekomst
22·in het verleden
16·nieuwsberichten
4·fotoshoots
998·foto's
20·video's
2926·bezoekers · herkomst
1913·unieke bezoekers
14Partyflockfans
83Facebooklikes
45·albumfoto's
2·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (717 stemmen)
Nieuws
We durfden er bijna niet meer op te hopen, en toch is het nu zover: Guilty Pleasure Festival 2021 staat voor de deur. Op 10 en 11 juli kun je aan de Gaasperplas in Amsterdam helemaal uit je dak op hét festival waar alles mag en niets te gek is. Met een feestdrang waar je u tegen zegt en artiesten als 2 Brothers on the 4th Floor, Cascada en Party Animals wordt dit de meest epische editie ooit.
Het is tijd voor wat hoop en positiviteit! Na een ronduit treurig festivalseizoen, spreekt het demissionair kabinet nu haar vertrouwen uit in komende zomer met het bieden van een garantiefonds voor festivals en grote evenementen. Dat geeft de organisatoren van Guilty Pleasure Festival het zelfvertrouwen om woensdag 27 januari 20.00 uur de kaartverkoop te starten.
Zaterdag 27 en zondag 28 juli is de Gaasperplas hét kuuroord om al jouw gêne te laten varen, tijdens het verjaardagsfeest van Guilty Pleasure Festival! Dit 5-jarig jubileum kleurt zes stages met alles wat je feesthart lief is. Pure nostalgie, Amsterdamse gezelligheid, creativiteit en gekkigheid komen samen in een line-up die jouw weekend laat schitteren als nooit tevoren.
Na vier uitverkochte Guilty Pleasure Festival edities en de onlangs uitverkochte 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' shows in de Ziggo Dome pakt Guilty Pleasure Festival aankomende zomer groots uit met een tweedaags festival.
Weekendtip
25 juli 2018
Guilty Pleasure Festival wordt ook dit jaar weer één grote Hitzone. 1
Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam presenteert de Vengaboys, T-Spoon en meer..
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van Snap!, Captain Jack, K-Liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Early birds á €25 gaan op donderdag 25 februari in de voorverkoop.

1 waardering

Terminal Complex
Het gras was altijd groener aan de overkant.­

2 opmerkingen

This is my territory
we'll see you again @­ 14/08/2010
And offcourse the 5th year ann.­ @­ 13/08/2011
laatste aanpassing