Partyflock

Op de koffie bij Marco V

 

Op de koffie bij Marco V

door , gepubliceerd op
Op de koffie bij Marco V (afbeelding)
ArtiestMarco V Site
Dat Marco V inmiddels geen onbekende meer is, mag duidelijk zijn. Marco Verkuylen breekt eind jaren ’90 definitief door, mede door zijn residentie in de Eindhovense club “De Danssalon”. Vanaf dan gaat het hard met de nuchtere Brabander. In diezelfde club ontmoet Marco de man die van groot belang zou worden voor zijn verdere carrière: Benjamin Bates. De producties die vanaf dan volgen, schieten als een komeet de hitlijsten in. Met zijn eigen typische sound, overtuigt Marco V al jaren op het hoogste niveau in DJ-land.

Het jaar 2005 lijkt één van de beste jaren tot nu toe te zijn voor Marco. Zo bracht hij onder andere zijn nieuwe album uit, getiteld “200V”. Daarnaast is Marco V begonnen met zijn eigen In Charge-label en zijn de In Charge-feesten ook een waar succes.
Genoeg redenen dus om hem onder het genot van een lekkere kop koffie eens aan de tand te voelen over het jaar 2005 en voor dit interview reisde ik dus af naar Marco's studio in het Brabantse land.


Marco, 2005 lijkt een succesvol jaar te zijn geweest voor de persoon Marco V. Wat waren je persoonlijke hoogtepunten van dit jaar?
Mijn persoonlijke hoogtepunt uit 2005 is uiteraard de release van het nieuwe album “200V”. Daarnaast ben ik ook erg tevreden met de ontwikkeling van de eigen In Charge-feesten, met als hoogtepunt uiteraard de open air versie in mijn eigen woonplaats, Heeswijk-Dinther. Dit feest was gewoon voor mijn gevoel helemaal compleet.

Hoe kom je eigenlijk aan de naam van je album “200v”?
De naam 200V verwijst eigenlijk naar mezelf, waarin de V een dubbelzijdige betekenis heeft, aangezien het een Romeinse 5 is. Op zich best grappig, aangezien ik het album in eerste instantie “More Than A Life Away” wilde noemen. Maar toch vond ik uiteindelijk deze titel niet geschikt voor het hele album. “200V” reflecteert mezelf in zijn totale belevenis: zowel als DJ als producer.

Was het album voor jouw gevoel compleet?
In eerste instantie hebben Benjamin en ik wel nog getwijfeld over bepaalde tracks, maar die hebben wij achteraf toch maar weggelaten. De basis voor het uitbrengen van een nieuwe release, is het feit dat Benjamin en ik er allebei een 100% goed gevoel aan over moeten houden. Dat gevoel ontbrak bij diverse nummers en zodoende haalden die het album dus niet.
Ook is het af en toe afwegen of we een nieuwe plaat uitbrengen onder Marco V of Benjamin Bates. “The Manimal” bijvoorbeeld was ook bijna op het album beland, want ik denk dat niemand het verschil zou hebben gemerkt.
Wel zijn we momenteel bezig met nieuw materiaal, en op de “200V”-albums die in Engeland, Zuid Afrika en Australië uitkomen, zullen twee nieuwe tracks erbij komen.

­[img right]http://home.partyflock.nl/thomas/interview/9/2.jpg[/img]Je bent al een tijdje bezig met je label: In Charge. Hoe verloopt dit tot nu toe?
Heel goed. Tot nu toe brachten we alleen maar eigen materiaal uit op dit label, maar in de toekomst willen we ook nieuw talent hun producties laten uitbrengen op het label. Maar daarvoor is het belangrijk dat deze nieuwe talenten echt gebonden worden aan In Charge, zodat we op een gegeven moment een groep crëeren die alleen zijn ding doet op ons label.

Momenteel ben je on tour ter promotie van "200V". Hoe bevalt dat? Is er nog verschil met "normale" boekingen?
Ja, er is toch wel verschil. Je merkt toch dat je zelf het middelpunt bent van zo’n avond. En dat begint eigenlijk al voor het optreden: fans staan dan in een rij te wachten zodat ik hun cd’s en vinyls kan voorzien van een handtekening. Op zich is dat een mooi gevoel, aangezien je toch waardering krijgt van je fans, voor de muziek die je uitgebracht hebt.

Je woont in een vrij klein stadje in het Brabantse land. Nooit overwogen om je te settelen in een grote stad of het buitenland?
Haha, het is eerder een dorp ja. Maar toch zit ik hier goed. Grote steden in Nederland hebben mij bijvoorbeeld nooit echt getrokken. Nederland is een klein landje en vanuit mijn eigen dorp ben ik zo in alle delen van het land en op Schiphol.
Wel heb ik eens overwogen om te verhuizen naar het buitenland. Vooral Canada en Australië hebben een grote impact op mij gehad. Maar voor nu zit ik goed hier in dit dorp.

Hoe kijk je eigenlijk terug op je tijdperk in De Danssalon? En volg je nog een beetje de ontwikkelingen rondom die club?
Het Danssalon-tijdperk was ontzettend leuk. Ik heb hier mooie tijden beleefd, maar helaas werden deze tijden minder na het overlijden van mede-eigenaar Han. Toen had de club eigenlijk moeten stoppen, of worden voorzien van een nieuwe naam met een nieuwe identiteit. Dan was De Danssalon tenminste een legendarische naam geworden in het Nederlandse uitgaanscircuit.
Tegenwoordig is De Danssalon niet echt iets bijzonders meer. In principe onderscheidt het zich niet voldoende van de rest van de clubs, en is De Danssalon een beetje haar magie kwijt. Voor de rest volg ik ook niet meer de verrichtingen ervan, want eigenlijk kan het me niet echt veel meer boeien.

Je eigen In Charge-feesten zijn ook al enkele jaren een waar succes. Hoogtepunt was, zoals je zei, toch wel de open air-versie, die dit jaar gehouden werd op het terrein van een kasteel in Heeswijk-Dinther.
Welk gevoel heb je aan dit succes overgehouden en wat zijn de plannen voor de volgende In Charge-feesten?


Ik vind de In Charge feesten altijd wel iets speciaals, aangezien de mensen dan toch komen voor de sound waar In Charge voor staat. Bovendien hangt er altijd een aangename sfeer op deze feesten en zijn we ook met succes enkele samenwerkingsverbanden aangegaan zoals bij Trance Energy. Helaas komt er in 2006 geen In Charge-area meer op Trance Energy, aangezien ID&T iets anders wilde doen met dit concept.

Maar er zijn wel gesprekken met de gemeente Heeswijk-Dinther voor een tweede open air versie op dezelfde lokatie en ik denk wel dat dit goedkomt. Voor de rest hebben we nog geen plannen voor verdere In Charge-feesten, maar als er een leuke lokatie op onze weg komt, staan we altijd open om te babbelen.

­[img left]http://home.partyflock.nl/thomas/interview/9/3.jpg[/img]Wat mij persoonlijk opvalt, is de kalmte achter de persoon Marco V tijdens een optreden. Ben je altijd zo ingetogen tijdens het draaien?
Misschien oogt het ingetogen, maar ik vier altijd op mijn eigen manier een feestje. Voor de rest ben ik niet het type DJ die om de break met de handjes gaat klappen. Wel knap dat andere DJ’s het doen, maar het zou niks voor mij zijn, aangezien ik altijd gefocussed ben op het draaien.

Jouw muziekstijl is niet echt in een hokje te stoppen. Omschrijf zelf eens de typische V-sound. [Benjamin Bates heeft zich inmiddels in het gesprek gemengd]
Marco: Lastige vraag. In de loop der jaren heb ik altijd nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt in mijn eigen sound. Mijn huidige sound bijvoorbeeld bevat nog steeds veel trekjes uit de sound die ik in 2000 liet horen. In principe draai ik gewoon wat ik goed vind, en wat goed bij elkaar past. Mensen noemen het daardoor ook de V-sound, aangezien deze niet echt in een hokje te plaatsen valt.

Benjamin:Mensen moet sowieso iets minder in hokjes denken wat betreft de diverse stijlen. Men wil zich vaak teveel met iets identificeren, terwijl we eigenlijk allemaal gewoon leuke muziek willen horen.

Wat vind je van de ontwikkelingen van de hedendaagse dancescene?
Marco: In Nederland merk je toch langzaam dat mensen terugkeren naar de clubs. Ik denk dat dit beeld ook de toekomst heeft, aangezien er best een overkill is aan grootschalige evenementen.
In het buitenland beleeft de dancescene echter de omgekeerde weg: daar worden de evenementen steeds groter. Oost-Europa, Australië, Zuid-Afrika, noem maar op. Daar is dance nu nét aan het doorbreken en gaat iedereen echt compleet los. Ik was laatst in Tsjechië, in een hal, 20.000 man compleet uit hun dak. Machtig mooi zoiets. Dat is helaas in Nederland aan het veranderen. Het lijkt wel alsof het publiek steeds moeilijker wordt.

Wat doe je liever: produceren of draaien?
Moeilijke vraag. In ieder geval kan het één tegenwoordig niet meer zonder het ander. Maar ik denk wel dat het beter werkt wanneer je je in het begin al concentreert op het draaien én op het produceren. Dat is beter dan als je eerst gaat produceren en pas in een later stadium begint met draaien. Die missen dan vaker technisch gezien nog iets. Maar zelf vind ik het allebei leuk om te doen.

Heb je vroeger ook voorbeelden gehad in de dancescene? En in welke wijze hebben deze jou geïnspireerd?
Ja, één. Of nee: twee. Nee wacht, drie stuks zelfs hahaha.
Als eerste Ben Liebrand: hij leerde mij knipmixen en dankzij hem raakte ik verslaafd aan het mengen van muziek. Daarnaast was ook Robin Albers een held van me, dankzij hem kwam ik in contact met het fenomeen “dance”.
Mijn derde voorbeeld was DJ Cash Money, een hiphop DJ uit de States die op een ongelooflijke manier kan toveren met draaitafels. Wat die gast kon was echt verbluffend.

Hoeveel waarde hecht je eigenlijk aan zogenoemde DJ-lijstjes zoals de Release Awards en de DJ Mag Top 100?
Ik hecht hier niet echt veel waarde aan. Kijk: als ik op nummer één zou staan, dan hoor je mij niet klagen. Maar ik denk dat promotors het publiek vaak onderschatten, wanneer ze denken op de manier: “ik boek een top-20 dj en dan komt de zaak vol”.
Het publiek zal wel naar zo’n lijst kijken, maar oordeelt aan de hand van die lijst niet of ze wel of niet naar een bepaalde DJ gaan. Ze gaan omdat ze weten dat ze een degelijke, goede set kunnen verwachten van de betreffende DJ c.q. artiest.
Aziatische promotors daarentegen kijken trouwens wel veel naar zo’n lijst, voor hun is het ook een kwestie van prestige. Hoe groter de naam, des te meer aanzien zo’n club krijgt.

Je had onlangs een kleine rol in de film “Hey DJ”. Wat vond je van het eindresultaat?
Marco: Geen idee. Ik heb de film nog niet gezien. Ik was er natuurlijk wel bij in Amsterdam bij de persconferentie, en later als DJ op de afterparty. Maar de film zelf heb ik nog niet gezien.

Benjamin: Maar we werden toch wel mooi op Ibiza in de watten gelegd. Cameraploeg, mooie vrouwen, de hele reutemeteut haha! Schitterend om een keer mee te maken.

Marco: Ja, de ervaring alleen al was het waard, en ik vind het leuk om te zien dat ik toch nog op de DVD sta. Want eigenlijk had ik er niet op gerekend dat ik echt in de film zelf zou zitten, want ze hebben mij al met al maar 10 minuten gefilmd.

Wat staat er op het programma qua draaien en produceren de komende tijd?
Marco: Als eerste heb ik nog een gedeelte van de 200V-tour op het programma staan. Er staan gigs gepland in de U.K., Australië, Polen en Zuid-Afrika. Daar heb ik de eerstkomende tijd mijn handen vol aan.

Benjamin: Er komt nu een periode van relatieve produceerrust. Na twee albums, mijn album en dat van Marco, is de brandstof even op. Even geen druk wat betreft het produceren. Wel komen er minstens twee nieuwe EP’s van Benjamin Bates aan. Echte clubplaten, rechttoe rechtaan knallen, die niet op een album zullen komen. Die worden net zoals “Manimal/16” op de markt gezet zonder veel promotie.

Hoe sta je tegenover het downloaden van muziek, illegaal, en heb je er last van op een bepaalde manier?
Aan de ene kant is het gunstig voor ons, want we krijgen een grotere afzetmarkt. Men leert onze muziek ook kennen aan de andere kant van de wereld, en daardoor krijgen we ook de kans om daar te draaien.
Een mooi voorbeeld hiervan maakte ik laatst mee in Azië: daar stond men uit volle borst “False Light” mee te zingen, terwijl die plaat op de Aziatische markt nog niet eens uit was. Dat geeft toch wel een kick.

Natuurlijk is downloaden wel minder voor de verkoopcijfers. Waar ik trouwens wel een hekel aan heb, is het downloaden van livesets. Mensen crëeren dan een bepaalde mening op zo’n set als ze die thuis achter de pc luisteren, terwijl ze er niet bij waren en er dus geen fatsoenlijk woord over kunnen zeggen. Ik zal dus ook niet meer vaak toestemming geven om een set van mij uit te zenden c.q. aan te bieden als download ofzoiets.

Hoe verloopt de samenwerking tussen jou en Benjamin? Is het nooit raar om twee redelijk verschillende stijlen te produceren?
Benjamin: Nou, eigenlijk vind ik dat onze stijl niet veel verschilt. Ik hoor vaker geluiden in tracks van elkaar naderhand, dat ik denk van: “Oei, dat lijkt wel erg op spul van Marco”.

Marco: Daar ben ik het wel mee eens. Onze stijlen overlappen elkaar op veel fronten, maar de samenwerking verloopt dan ook perfect. We vullen elkaar perfect aan.
Zelfs zo goed, dat Benjamin bijna alle vocalen heeft gedaan voor de Marco V-releases!


Partyflock dankt de heren Marco V & Benjamin Bates voor dit interview en wensen hen veel plezier toe in de toekomst.

94 opmerkingen

gaaf interview (y)

het zijn sowieso allebei helden en er worden goeie vragen gesteld!
Leuk Interview! :)
Dacato
Artiest Dacato
Top DJ Marco V!
Toch wel een beetje mijn grote inspiratie bron geweest.­
Vooral omdat ik destijds, toen ik nog niet eens mocht stappen, de verrichtingen van hem volgden in de Danssalon die door TMF werden uitgezonden.­
leuk interview (Y)
Pim0w
Werkzaam bij Vier
hoe lang duurt ie precies? en is ie 112 mb?
Elusive
Werkzaam bij Elusive
die hardstyle remix van Godd was wel een hoogte punt.­
Marco V stijgt bij mij in waardering. Top DJ!

Gelukkig ziet hij ook het gevaar van muziek op MP3 onder ogen. Wat je thuis achter je PC hoort, klinkt compleet anders dan op een feest.

Leuk interview trouwens (y)

False Light (l)
Uitspraak van Dacato op woensdag 16 november 2005 om 16:02:
Vooral omdat ik destijds, toen ik nog niet eens mocht stappen, de verrichtingen van hem volgden in de Danssalon die door TMF werden uitgezonden

Me 2 :D

Uitspraak van Elusive op woensdag 16 november 2005 om 16:17:
die hardstyle remix van Godd was wel een hoogte punt.­

Whahahahahaaaa rofl!
leuk intervieuw
twee sympatieke gasten! :yes:
leuk interview,

Naar mijn mening worden veel nederlandse partygangers idd steeds moeilijker / kieskeuriger.­ Omdat we een week later toch naar een feest kunnen, in de andere landen is een kinderhand snel gevuld.­
Marco is de koning ;-)
laatste aanpassing
Set ML was super :bounce:
Marco en Bates, beide helden! :cheer:
wat een leuk interview gonzo :D , marco v is een toffe gast, een goeie dj en een topproducer .
Pessa
Artiest Pessa
Marco V is the best!!!

Keep up the V-sound!!!!
Uitspraak van Frank en stein op woensdag 16 november 2005 om 15:50:
het zijn sowieso allebei helden en er worden goeie vragen gesteld


Daar staat Gonzo ook bekend om !
laatste aanpassing
Serieus, ik ben over het algemeen meer van de ietwat hardere stijlen, maar In Charge Open Air in Heeswijk-Dinther staat met een dikke superstip op nr 1 bij mij! Wat een gruwelijk, perfect geregeld feest was dat. Zelfs de regen, een kapotte auto en een gemiste trein kreeg ons er niet onder! Heel erg leuk om dat terug te zien op de DVD.

Top DJ en een leuk interview! (Y)
Marco V en Benjamin Bates, TOP DJ's!!!! Was echt zwaar knallen op In Charge in Heeswijk..­ Zou vet zijn als het dit jaar weer is!!!!!
KevV
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
vette naam met die v :D
goed over na gedacht :D
Leuk interview!

23 december knallen met Marco V & Benjamin in the Zenith :respect:
Super Dj!! (Y) :respect:
Leuke interview, en top DJ. :)
Uitspraak van Elusive op woensdag 16 november 2005 om 16:17:
die hardstyle remix van Godd was wel een hoogte punt.­

Als ik Marco was geweest had ik jullie (zal geen namen noemen ondanks het toch al wel bekend is) toch een dikke claim aan jullie broek gehangen en door gevochten tot die betaald was :@
Kun je zelf niks origineels verzinnen :nocheer:
laatste aanpassing
De thee zal onderhand wel koud zijn ;)
niet echt de grootste fan van marco v, leek wel of'ie de sensation 2000 set op cd had gezet..­
Het Danssalon-tijdperk was ontzettend leuk.­ Ik heb hier mooie tijden beleefd, maar helaas werden deze tijden minder na het overlijden van mede-eigenaar Han.­ Toen had de club eigenlijk moeten stoppen, of worden voorzien van een nieuwe naam met een nieuwe identiteit.­ Dan was De Danssalon tenminste een legendarische naam geworden in het Nederlandse uitgaanscircuit.­
Tegenwoordig is De Danssalon niet echt iets bijzonders meer.­ In principe onderscheidt het zich niet voldoende van de rest van de clubs, en is De Danssalon een beetje haar magie kwijt.­ Voor de rest volg ik ook niet meer de verrichtingen ervan, want eigenlijk kan het me niet echt veel meer boeien.­


:respect: :respect: :respect: Owwwww hier kan ik me zo in vinden he! (l) Maar dankzij Marco en natuurlijk ook Benjamin heb ik die gloriedagen van de Danssalon wel meegemaakt en ik koester ze ook echt. Je moet stoppen op de climax zeggen ze niet voor niets, had de Danssalon ook beter kunnen doen. Vergane glorie nu, erg jammer :(

Verder een leuk interview zeg.

Had Marco V. dit jaar op nummer 1 gezet bij die Awards, hij is al jaren een van mn favo's maar dit jaar heeft 'ie me weer zo vaak verrast...hij is echt de master en gewoon lekker zichzelf gebleven. Toppertje!
Waar ik trouwens wel een hekel aan heb, is het downloaden van livesets.­

Vind ik dus onzin. De reden dat mensen een mening gaan vormen zonder erbij te zijn, de eerste set van Marco die ik heb gehoord na Sensation (één van de eerste) was ik helemaal verkocht aan zijn sound, terwijl ik niet naar die Sensation was geweest (maar het was wel een reden om er later wel heen te gaan).

Maar als je naar een geweldig feest bent geweest is het juist super om de set nog even na te luisteren!
En juist door die nuchtere en professionele houding staan de heren bij mij op 1!

Kom maar op met die volgende In Charge!

Overigens is Marco ook voor mij een inspiratiebron, 2x de eer mogen hebben om voor hem op te warmen (ten tijde van de release van v.ision 1 :) ). Man wat/ben was ik aangestoken om verder te gaan met draaien... :D
MARCO V volgens mij zeker een van de beste djs ter WERELD!!! Zijn stijl is ongekent goed en afwisselend en weet altijd de juiste sets neer tezetten!! Ga zo door Marco dan kunnen we nog lang genieten van echte MUZIEK!!!!
vond m vroegâh beter dan nu.

simulated, godd, incharge etc, :respect:!
Goed interview :)

Wel vet kut dat er geen In Charge op TE komt..
Wordt wel weer tijd voor een flink dikke In Charge :jaja: Kan ik er eindelijk heen :jaja:
:respect: voor Marco V en Benjamin Bates...

Laat r maar een InCharge komen in de HMH ofzo :kwijl:
Marco en Benjamin! 2 feestbeesten!!!

Ontzettend leuk interview!

Het leukste feest dit jaar is zonder discussie In Charge bij Kersouwe geweest!

Volgend jaar weer :D

Marco V :respect:
Super leuk interview, Marco V & Benjamin Bates :respect:. Geniet altijd weer van hun muziek...:).
:respect: Marco V :respect:

Zit echt toevallig net naar een oud setje van hem te luisteren!! :D

Marco_V-Live_At_Radio_BU_99FM_18-03-2003-1REAL
Leuk interview! (y)

Idd goeie lui die Marco & Benjamin! Prima muziek ook!
:)
Top interview met een top DJ (Y)

Helaas komt er in 2006 geen In Charge-area meer op Trance Energy, aangezien ID&­T iets anders wilde doen met dit concept.­


Oh?? En wat dan wel???
laatste aanpassing
Leuk interview.. Veel leuke vragen ook (y)
goed interview (Y), Heeswijk Dinther was top
heeswijks pride..­ marco is heilig
MARCOOOOOOOO EN BENJAMINNN


niet te stoppen!!!!


love the eigtiess style :D
nobody beats the 200V sounds ,BANGBANG he did it again! helaas ben ik niet meer in nederland.maar ik luister vaak naar dit album,nice interview(y)
leuk interview
leest lekker weg (Y)
Uitspraak van Upscene op woensdag 16 november 2005 om 20:18:
Als ik Marco was geweest had ik jullie (zal geen namen noemen ondanks het toch al wel bekend is) toch een dikke claim aan jullie broek gehangen en door gevochten tot die betaald was
Kun je zelf niks origineels verzinnen


ken me de coldplay herinneren en nog wat remakes

ik noem dat misgunnen
verder is die cd wel erg goed :D
Uitspraak van Mastermind Party-dude op donderdag 17 november 2005 om 11:19:
Het leukste feest dit jaar is zonder discussie In Charge bij Kersouwe geweest!

Volgend jaar weer

:jaja:(Y)top lokatie
Nice work! marco is gewoon een topper, al jaren. Een In Charge in H-D wederom lijkt me wel gaaf...heb m nl dit jaar gemist! :-(
Hoop wel op een In Charge binnenkort, hij heeft nog wat goed te maken van The Mansion, zoals hij zelf zegt. Kom maar op zou ik zeggen!

:hug: to Marco!
Ik kan niet wachten tot Kersouwe II !! :P :bounce:
:D Die foto's met een basketbal...Marco heeft nou niet echt de lengte van een basketballer :p

:respect: to the V
en het is een lekker ding, natuurlijk....­

xjes
Marco V :respect:

Wat me opviel:
Ik vind de In Charge feesten altijd wel iets speciaals, aangezien de mensen dan toch komen voor de sound waar In Charge voor staat.­ Bovendien hangt er altijd een aangename sfeer op deze feesten en zijn we ook met succes enkele samenwerkingsverbanden aangegaan zoals bij Trance Energy.­ Helaas komt er in 2006 geen In Charge-area meer op Trance Energy, aangezien ID&­T iets anders wilde doen met dit concept.­

Gaan ze Trance Energy nou ook omgooien dan???? IC hebben ze al verneukt, gaan ze Trance Energy nou ook nog verneuken??
House@ngel
Werkzaam bij Decisions
Leuk interview (Y) Marco V behoort ook zeker tot 1 van mijn favoriete DJ,s

Hoop dan ook gauw weer eens uit de plaat te gaan op Marco V zijn draaikunsten..;)
Leuk interview Gonzo! Ik vond 'm best lekker draaien bij de premiere van 'Hey DJ'.­
Idd een leuk interview. Lekker leesvoer om mee wakker te worden. Marco V produceert en draait ook top (y)
leuk interview... en ook tof hoe open Marco spreekt. En Benjamin natuurlijk ook. Marco V. blijft voor mij een speciale DJ omdat hij de eerste grote artiest was waarmee ik draaide (m'n 3e optreden voor publiek) en hij was zo relaxed, sociaal en gezellig. Ja, echt tof. Daarna heb ik hem nog regelmatig gezien in de Danssalon. Toffe gast die Marco. Goede DJ / Producer.


En voor Gonzo >> goed interview!!!! :respect:
Marco V Woont paar huizen verderop van mij .­ Gnene
Respect voor Mister V!
Geen marco v op T.­E? ID-T?........­willen jullie trance energie niet uitverkopen dan?
zo dus zo ziet marco v eruit.­ ik hoor er altijd al grote verhalen over van vrienden!
leuk intervieuw...­
-
Zowel Marco als Benjamin 2 echte helden op gebied van produceren, maar ook draaien GVd wat draaien ze goed!
goed interview :D
Leuk interview!! :D (Y)
DINTHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leuk interview, sympathiek en altijd zichzelf.­
laatste aanpassing
DOEN ZE GOED IN DINTHER ZO ALS DE JUF OP SCHOOL AL ZIJ GA ZOOOO DUR!!!
leuk verhaal...­wisten we dit niet al??? maar blijft wel erg lekker om even wat te lezen van twee van mijn helden.....­
Ik ben benieuwd hoe hij is op 2de kerstdag.­ Zal eens gaan kijken.­ In amsterdam in "­the mansion"­ was het echt ruk.­ Echt een klote tent.­ Eerst 1,5 uur wachten voor je naarbinne mag en dan ben je binne en dan stopt de muziek ermee.­
Maar ik vond de muziek wel gaaf!!!
binnen kort marco v en benjamin gates in the biggest nightlive centre of beneluz

>>>> The Zenith <<<<

ja kom allemaal langs ik sta in de dome it gonna be a big party
DJ Donn
Artiest Donn
Best veel opmerkingen.­

Ik vraag me af of je iemand wel eens wat terug bericht.­

Ik vind je muziek goed.­

s7
kwart slag maten,,veranderen,,myn echte laaste feest,voor dat ik muzikant er by ging worden,
mystery land junie 16 th 2001 sixflags,o en rewind in de dars,toen was het gebeurt met feesten,daarna p.­c
er bei gekocht.­
laatste aanpassing
Uitspraak van Scorpianna op woensdag 23 november 2005 om 21:21:
en het is een lekker ding, natuurlijk

en das ook weer helemaal waar! :cheer:
markvdh
Artiest T.T.M.
Marco Rulez!

Eindelijk komt hij za 23 dec in Club WOW langs :woop:
Uitspraak van Dacato op woensdag 16 november 2005 om 16:02:
Top DJ Marco V!
Toch wel een beetje mijn grote inspiratie bron geweest.­
Vooral omdat ik destijds, toen ik nog niet eens mocht stappen, de verrichtingen van hem volgden in de Danssalon die door TMF werden uitgezonden.­

haha ik kocht in die tijd de cd`s van de danssalon, waardoor ik verslaafd ben geraakt aan de dance en ook zelf ben gaan draaien :)
leuk interview., hij was ook bij solar,, goeie muziek:respect:
laatste aanpassing