Partyflock

Misja Helsloot: Ochtendmens en nachtdier tegelijk

Misja Helsloot: Ochtendmens en nachtdier tegelijk

door , gepubliceerd op
Niet onverdienstelijk platendraaier, getalenteerd producer en succesvol labeleigenaar. Ochtendmens en nachtdier tegelijk. Een controlfreak met de touwtjes in handen, maar kan ook dagen zoeken waar hij z'n touwtjes ook alweer had gelaten. Partyflock portretteert: Misja Helsloot.

Al ruim tien jaar is hij actief in de dance scène. Hij heeft de nodige ervaring en kan het nodige vertellen. En dat doet hij ook. Misja praat veel en praat snel. Misja Helsloot is een man met een mening, en altijd bereid die te geven. Een dankbaar 'onderwerp' voor een interviewer. In een knus café in Rotterdam, zijn stad en de mijne, voel ik hem aan de tand. Hij zegt zich liever ergens anders te laten bevoelen. Ik weiger. Hoogste tijd voor vraag één.

Je hebt over de hele wereld gedraaid, veel landen gezien, nog meer clubs, en nog veel meer mensen ontmoet. Het ene feest was specialer dan het andere, het ene land leuker dan het andere. Gevraagd naar je meest bijzondere gig, je mag er maar één noemen, welke pik je er dan uit en waarom?
Dat is dan toch echt wel Trance Energy in 2004. Ik stond op de Main en moest openen. Ik was er toen ook nog nooit geweest, dus had geen idee dat het rond 22:00 al bommetje vol zou staan. Moet ook zeggen dat 2004 het laatste jaar was dat elke DJ gewoon 2 uur kreeg, zoals het hoort. Zodat je echt een set kan neer zetten in plaats van 1 uur hitjes. Maar om de eerste beats de Jaarbeurs in te knallen is heel speciaal, zeker als je moeder vooraan staat. Nog net niet met een glowstick, ha ha ha. Nu we het er over hebben krijg ik gewoon weer kippenvel.

En aan welk optreden wil je absoluut nooit meer herinnerd worden?
Nou dat moet ook wel Trance Energy 2004 zijn, ha ha ha! Nee dat was een talentenjacht in het toenmalige Xposure in Scheveningen. De bedrijfsleider daar was Paul T, die MC dus. Ik deed daar mee, maar mijn stijl was in het begin nogal stevig. Ik draaide meer techno en acid spul. Na 2 platen werd ik achter de tafels weg-gebonjourd! Ik heb het er later nog wel eens met Paul over gehad, nadat hij MC was tijdens een set van me op Dance Valley, zijn reactie was 'ben je toch nog goed terecht gekomen'.

Gelukkig wel ja. Het allereerste podium van Misja Helsloot was de bezemkast van zijn ouderlijk huis. Met wat voor apparatuur ben je begonnen en hoe kwam je eraan?
Tja apparatuur, even denken hoor. Twee draaitafels, volle 100% nep-Technics! Voor de echte had ik geen geld, ik kocht liever nieuwe platen dan te sparen voor de echte draaitafels. En een Inkel Mengtafel, zwaar slecht allemaal. Maar heb het er wel op kunnen leren. Beetje bij beetje toch de profi spullen aangeschaft. Ik heb wel mijn oude koptelefoon nog steeds. Daar zitten toch veel herinneringen aan dus die doe ik nooit weg.

[dump right id=1212]Je laatste plaat loopt uit en je set is ten einde. Je haalt die oude koptelefoon van je bezweete hoofd en bedankt je publiek. Publiek dat het erover eens is: “Dit was een échte Misja set!” Wat hebben de mensen te horen gekregen?
Ondanks dat ik een 'trance' stempel heb, draai ik graag breed. Het lastige is alleen dat als je maar een uur draait, je de mensen niet teleur wilt stellen en daarom toch naar de tranceplaten grijpt. Ik probeer er wel altijd wat oudjes bij te halen, eventueel in een nieuw jasje. Maar ik zie mijn stijl toch wel als 'uplifting trance', met hier en daar een knipoog naar techno.

Veel van de bekendste, succesvolste en grootste namen in de wereldwijde dance scene zijn a) Nederlander en b ) trance DJ/producer. Beschouw je dat, als Nederlandse trance DJ/producer, als iets dat kansen biedt, of maakt dat het juist extra moeilijk succesvol te worden?
In het begin was het een voordeel, promotors in het buitenland zagen Nederland als bakermat. Als je daar vandaan kwam, was het sowieso al goed. De laatste tijd is het wel wat moeilijker, ze kijken toch al snel naar die andere namen. Maar naar mijn mening is dat het vergelijken tussen appels en peren. Ik weet nog dat ik met mensen van Black Hole stond te praten, die zeiden dat Tiësto eigenlijk geen DJ meer is maar echt een Artiest. Als je hem boekt voor zijn Tour komen er vrachtwagen met licht, met geluid... alles. Ik neem alleen mijn cd'tjes en een schone onderbroek mee. En zelfs dat laatste is nog onzeker!
Dat verschil weegt wel zwaar, je moet tegenwoordig zo veel bieden wil je nog interessant zijn. Maar dat is ook wel weer een uitdaging!

Over Black Hole gesproken: je mixte het allereerste album van een van de meest gerenommeerde trance cd-series ter wereld, In Trance We Trust. Een paar jaar later werd je gevraagd voor deel 7. Denk je dat Black Hole je nog eens de kans geeft voor de hattrick van Helsloot?
Ik zou zeggen laat dit een open sollicitatie zijn. (Misja dicteert richting opname-apparaat, Red)

'Lieve Black Hole medewerker,
Precies 10 jaar na dato wil ik hier bij mij aanmelden voor eventuele 3e editie van een ITWT van mijn kant. Tijden veranderen, maar ik niet, dus een top CD is alles waar ik voor wil gaan.
Ik hoor/lees uw reactie graag.

Met muzikale groeten
Misja Helsloot'

Bij deze ingediend! Bemiddelingsbureau Partyflop roggelt het wiel. In twee andere series sta je ook op twee delen. Forbidden Paradise, waarvan je de edities 10 en 12 miste, is inmiddels gestopt. Die andere is je eigen serie, The Creation, die zeven delen moet gaan tellen. Day One en Day Two liggen al een paar jaar achter ons, wanneer breekt dag drie eens aan?
Dag 3, tja. Ik zou niets liever willen, maar zoals iedereen weet liggen de tijden van genoeg cd’s verkopen zodat je break-even kan halen, ver achter ons. Als ik het zelf zou kunnen betalen zou ik niets liever doen, maar ook ik ben afhankelijk van een label dat de stap moet durven nemen. En als ik eerlijk ben, moet ik met pijn in mijn hart zeggen dat ik het niet zie gebeuren. Mits Gaston of Winston morgen op mijn stoep staan met de Postcode Kanjer. Dan maak ik er 9 dagen van, daar kan God een puntje aan zuigen, gewoon 2 extra dagen weekend, ja toch!!

[dump left id=1204]Je bent de trotse vader van een zoon van 6 jaar oud, Jesper. Zijn afkeer van kleine toetjes is mij persoonlijk bekend, maar vertel nog eens wat over hem. Heeft hij iets van de muzikaliteit van zijn papa meegekregen?
Ik weet natuurlijk niet hoe lang het duurt voor dit interview geplaatst wordt, maar Jesper is 4. ha ha ha (Interviewer bladert nerveus door zijn van te voren uitgezochte geboorte-aktes, belastingaangiften en parkeerboetes, Red)
Ik heb hem een paar keer mee genomen naar events, zoals FFWD en de Dance Tour. Gewoon om hem te laten zien wat ik nou eigenlijk doe. Sindsdien komt hij ook regelmatig de studio in lopen om even op de “wit-met-zwarte-streepjes” te drukken. Ik ga niet zeggen dat hij een natuurtalent is, maar hij houdt met klappen al ritme, en op één of andere vage manier zijn de toetsen die hij na elkaar aanslaat, nooit vals. Ik las dat Markus Schulz muziek heeft gemaakt met zijn zoon, dat is ook zeker wat ik ga doen met Jesper als hij wat ouder is. Vind muziek sowieso goed voor de ontwikkeling.

Praten jullie samen wel eens over het bijzondere werk dat jij doet, het draaien in binnen- en buitenland, het produceren van muziek? Wat vindt hij daarvan?
Als hij weer een keertje ophoudt over te kleine toetjes is er zeker tijd voor een diepgaand gesprek over muziek. Ha ha ha! Nee, daar hebben we het weinig over. Hij stelt wel eens een vraag, maar de spanningsboog van de kleine man is een ruime vijf minuten. Dus als ik dan moet uitleggen wat ik allemaal doe, en hoe dat werkt…

Naast dat werk heb je nog een andere betaalde baan. Je houdt je bezig met de bouw en het beheer van websites. Leuk en plezierig, of bittere noodzaak?
Beetje van beide, zowel muziek als programmeren waren ooit hobby's, en van beide heb ik mijn werk gemaakt. Die baan is ook wel bittere noodzaak, naast het voordeel dat al je premies betaald worden belastingtechnisch gezien, kwam er een tijdje net niet genoeg geld binnen. Met een kleine wil je toch die zekerheid hebben en die heb je wel als je in loon dienst zit. Moet wel zeggen dat het me goed bevalt. Ik heb van 2002 tot 2005 niet gewerkt, dus alleen muziek gemaakt en gedraaid, maar dat trok ik niet. Voelde me soms een vreemde tussen alle 'gewone' mensen. Ook ik kon rustig 'Zap Flat' kijken, beetje koffie drinken, en dan maar muziek maken. Maar na verloop van tijd voel je je echt alleen.

Nadat je een aantal succesvolle releases op Gesture Music uitbracht opende je de mainstage op Trance Energy. Je memoreerde dat net zelf al als een van je highlights. Je Grote Doorbraak leek toen beslist aanstaande. Hoe komt het dat dat er uiteindelijk nog niet van gekomen is?
Tja, factoren te over. In 2005 ben ik gescheiden, en dan verdwijnt de zin in alles. Je hebt dan zoveel aan je hoofd, dat het gewoon allemaal even niet wil. En achteraf kan ik wel zeggen dat het hele verhaal van Gesture ook een struikelblok geweest is. Natuurlijk hebben we successen gehad, maar het netwerk en de kennis ontbreekt gewoon om een echte hit de lijsten in te krijgen. Dat is een netwerk van contacten waar je als kleine maatschappij niet tussen komt.

[dump right id=1214]Je bent al behoorlijke tijd druk in je studio, samen met je productiepartner Jasper van den Ende (DJ Jazper). Recent rolden je tracks “Back tracking” en “Once” van de band, beiden gereleased op Create Records – Cloud9. Wat kunnen we binnenkort nog van jullie verwachten?
We zijn met te veel bezig eigenlijk. We hebben net een 'Misja Helsloot remix' af van de nieuwe single van Ron van de Beuken, 'Angels'. Ondertussen staat een remix voor Digital Nature vs Onova voor op het Create Label zo goed als klaar, en zijn de eerste tonen gezet voor de remix van een Adam White track.

Je werkt graag met mensen samen bij het produceren. Vanwaar die voorkeur?
Niemand kan alles alleen, zelfs Remy "Alleen op de wereld" had een aapje op zijn schouder. Als je alleen zit kun je vastlopen, en dan kun je je echt stukbijten op dingen. Dat werkt voor mij heel erg demotiverend. Sinds ik met Jasper werk zit er meer schot in het produceren. Als ik vast zit heeft hij altijd wel een idee, en ook vice versa.

Zal wel een blauw aapje zijn geweest. Staan er nog interessante samenwerkingen op stapel?
Volop. Er zijn plannen met Daniel Wanrooy, bekend als Progression. En ik ga met Sean Tyas proberen een van mijn eerste platen in een re-work te knallen. Daarnaast ligt er al een halve samenwerking met Digital Nature en Majai klaar. Een vocal trance plaat, waar ik wel veel van verwacht. En voor mijn artiestenalbum ga ik met Shane 54 de studio in.

Wat zeg je nou… een artiestenalbum?!
Ben je doof of zo? Ja, artiestenalbum, ik ben er klaar voor. Is nog wel veel te doen, ik wil dat het, net als een 'Misja Helsloot set' waar je het net over had, ook echt een Misja Helsloot CD wordt. En ik leg de lat voor mezelf, maar ook voor Jasper, heel hoog. Na de remix opdrachten gaan we, dus Jasper en ik, samen dingen klaarzetten voor een album. Heb voor mezelf een deadline van Kerst in mijn hoofd. Ik wil niet zomaar iets doen, het moet echt goed zijn.
Wat er zeker op komt is een vervolg op “Back from your past” met Shane 54. Ideeën voor de tekst zijn er al, en een kleine opzet van de melodie ook. Kortom, hou het kort, ik moet zo aan de slag!

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Met je eigen Create feesten hang je die aardig op. Vorig jaar haalde je Aly & Fila naar Nederland en ook Sean Tyas. In 2005 onder meer Guiseppe Ottaviani. Zit er nog wat feestelijks in je party-pen?
Ja, zou ik wel zeggen! Op 21 maart is er een nieuwe editie genaamd “The Birds and the Bees” met 'The Thrillseekers' en 'Rank-1'. En een maand later hebben we op 29 april een editie “Royal Flush”. De line-up daarvan is nog niet helemaal rond, maar in ieder geval komt 'JOOP' ons daar versterken. Ook voor de zomer zijn we bezig met wat specials, maar daar kan ik nog weinig over zeggen, is nog in een pril stadium allemaal.

Ieder mens heeft wel een idool. Een voorbeeld. Een held. Wie bewonder jij het meest in de dance industrie, en waarom?
Paul van Dyk. Ik volg hem al 14 jaar. Zijn eerste wapenfeit heeft mij direct geveld! 'For an Angel' van het album '45 RPM' uit 1994, deed mij van techno-achtige acid switchen naar trance, alhoewel die naam er toen nog niet was.
Al snel bleek het geen toevalstreffer te zijn, en zijn latere albums en mix-CD’s overtuigden me echt dat hij meer was dan een DJ. Ook toen ik later begreep hoe hij zijn zaakjes had geregeld met Vandit en alles wat er omheen kwam kijken, kan je niets anders dan diep respect voor deze man hebben!

Zelfde vraag, maar nu: wie erbuiten?
Robbie Williams. Geen idee waarom, maar ik kan echt genieten als ik hem op het podium bezig zie. Ik heb wel het idee dat hij altijd alles geeft wat er op dat moment in hem zit.

[dump id=1213]

Brengt ons op het sluitstuk, jouw reactie op de actualiteit!
- Presidentsverkiezing USA. De eerste zwarte president, de eerste vrouw, of de eerste hoogbejaarde? Een zwarte vrouw van 82, zou precies de bekrompenheid van het land vertegenwoordigen!
- Lekker filmpje pakken. Wordt het Deep Throat of De film van Ome Wilders? Ik heb nog al een inlevingsvermogen, dus om nou kokhalzend op de bank te zitten… dat zie ik niet zitten. Daarom toch maar Deep Throat.
- Waar zit Bin Laden? Mijn moeder zou zeggen: 'Waar heb je hem voor het laatst gezien'. Is niet van mezelf, van Theo Maassen, maar beter goed gepikt dan slecht gestolen. Of was het anders …?
- Cruijff terug bij Ajax. Da’s logisch? Tja, kunnen ze gelijk Chupa Chup vragen als sponsor. Ik weet het niet, moet het nog zien. Met pijn in mijn Feyenoord hart zeg ik dat het wel goed zou zijn als Ajax weer terug aan de top komt van het Europese voetbal. Dat is goed voor het Nederlandse voetbal. Ik zeg dit wel omdat ik het bij Feyenoord domweg niet zie gebeuren voorlopig. Maar goed, mijn Feyenoord hart zal er niet minder om worden.
- Fidel Castro treedt terug. Nu Beatrix? Ja. Vind het wel tijd dat W.A. van Buuren koning wordt. Dan hebben we gewoon 2 koningen in Nederland die Van Buuren heten. Armin #1 DJ, W.A. #1 burger. Daar moeten we iets mee doen! Vind je ook niet? Sowieso is het met die klimaatverandering wel handig als hij met zijn Watermanagement aan de macht komt.
- EK voetbal komende zomer. Top of flop? Ik heb geen idee, statistisch gezien heeft Oranje goeie cijfers. Is wel puur resultaatvoetbal geweest, maar toch?! Weinig doelpunten tegen, als ze dit ook lukt tegen Italië en Frankrijk vind ik het prima.

Misja, heel erg bedankt voor je tijd. Laten we nog een biertje nemen en proosten op een mooie muzikale toekomst. Wel thuis voor straks, en vergeet je touwtjes niet
Voor mij geen bier meer, moet nog rijden.

61 opmerkingen

En ik ben de eerste! :D

Marcel en Misja, tja wat moet ik daar nu van zeggen? Ik vind dit de lading wel dekken -> ZUCHT! (l)

:P Wat een heerlijk origineel interview met een heerlijke originele DJ. Ik hoop dat Black Hole je sollicitatie ter harte neemt (l)

Toppertjes, allebei! En ik zeg dan ook tegen beide heren: Vooraaaaaaaal doorgaan (met Barry-accent!) (l)
ok
laatste aanpassing door een beheerder
Leuk interview.

:respect: MISJA :respect:
Dag 3, tja. Ik zou niets liever willen, maar zoals­ iedereen weet liggen de tijden van genoeg cd’s ve­rkopen zodat je break-even kan halen, ver achter o­ns. Als ik het zelf zou kunnen betalen zou ik niet­s liever doen, maar ook ik ben afhankelijk van een­ label dat de stap moet durven nemen. En als ik ee­rlijk ben, moet ik met pijn in mijn hart zeggen da­t ik het niet zie gebeuren.

---------------------­----------------------------------

Nee zoals het ­nu gaat komt er alleen maar ellende uit op mp3 en ­goede muziek zal steeds zeldzamer worden :)

lekker downloaden met zijn allen, heb je straks niks meer..
laatste aanpassing
Hij zegt zich liever ergens anders te laten bevoelen.­ Ik weiger.­
:roflol:

Benieuwd!
Back from your past:respect:
Blue Monkey:respect:

En altijd leuk om hem met die kleine te zien;-)

Mijn zegen heb je...:jaja:

RockOn!
laatste aanpassing
Erg leuk om ook wat achtergrond info te lezen over Misja Helsloot..... :respect:

Kijk nu nóg meer uit naar aankomende zondag.

Wie deze DJ graag snel wil horen:
http://partyflock.nl/party/109759:Club_Deja_Vu

Wordt een superfeestje!!!! :yes:
laatste aanpassing
Maar ik zie mijn stijl toch wel als 'uplifting trance', met hier en daar een knipoog naar techno.­

:lief:

ik ben erbij op The Birds and the Bees en Royal Flush

nice work heren (y)

mooie opmaak ook 8)
laatste aanpassing
Leuk interview(y) Laatst voor het eerst op een Create feestje geweest, topper(y)
Idd erg leuk interview Marcel! MISJA! :respect:
Leuk interview (Y)
Leuk intervieuw ! respekt!
Wat een hartstikke leuk, luchtig en heerlijk weg te lezen interview.

Hoop je snel weer eens te horen en zien, Misja!

:bye:
laatste aanpassing
be mein ook al,,goeié klomplumenten,om me heen,un top producer
Uitspraak van dj tony producer op maandag 25 februari 2008 om 17:04:
be mein ook al,,goeié klomplumenten,om me heen,un top producer

zozo, als onze tony niet negatief is moet ie wel heeeeeel goed zijn!!
Luek en goed te lezen interview,en grappig tegelyk :lief:
:d
Topinterview met een fantastisch mens èn goeie dj (Y)
Leuk!
Zeker goeie DJ! ...­ik kan me nog een minder leuk optreden herinneren;­ tijdens de release tour draaide Michel in Insiders (eindhoven).­ Zijn stijl werd toen (jammergenoeg) niet gewaardeerd.­ Toen ik 't overnam kwamen de mensen weer terug....­Maar respect voor de man!
Ik heb hem nog nooit gesproken, maar moet altijd al lachen als ik hem zie lopen. Vrolijke gast en als DJ altijd één van m'n favorieten geweest. Mooi dat ik nu ook nog even de kans krijg om (naast Marcel) ook Misja nog ff op z'n kloten te geven dat Create in fucking Delft is, of all places! :x


en oja, laten we hopen dat (mocht ik ooit een zoon krijgen) hij dan net zulke goede zandkastelen kan bouwen als Jesper :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Creative Elements op maandag 25 februari 2008 om 11:35:
Nee zoals het ­<wbr />nu gaat komt er alleen maar ellende uit op mp3 en ­<wbr />goede muziek zal steeds zeldzamer worden

lekker downloaden met zijn allen, heb je straks niks meer.­

onzin

alsof mensen stoppen met muziek maken omdat er geen geld meer in te verdienen valt.. veel doen het voor de liefde voor muziek

goede muziek blijft ongeacht of er geld aan verdiend wordt.

anyway, leuk interview
laatste aanpassing
niks onzin..­ Producers verkopen in veel gevallen hun apparatuur, gaan allemaal met dezelfde vst's werken, alles klinkt hetzelfde of het nou trance, hardstyle of hardcore is, Organiliteit is verdwenen ook al is de kwaliteit van de producties door de technische vooruitgang hoger.­

Ik kom tegenwoordig praktisch geen 1 leuke trance plaat meer tegen, hardstyle is net kindermuziek geworden met al die blije "­special D"­ melodietjes het kan bijna zo de top 40 in en iedereen doet hetzelfde "­net alsof er regels zijn hoe een plaat moet klinken"­

En hardcore wordt gedomineerd door een stel idioten die er met de pet naar gooien.­ Wat een drama, om te janken gewoon.­ 5 tot 10 "­leuke"­ platen op jaar basis (ook al heeft iedereen zijn eigen mening"­ maar wat stelt dat voor.­ Het is over het algemeen 1 brei voorgekauwde shit.­

Waar zijn de grote helden met de vette producties ? waarom zouden ze nog zoveel moeite doen ? Om 10 plaatjes te verkopen ? Het wordt toch gezegd in dit interview, Als het nog verkocht zou worden kwam er zelfs een dag 9 in die serie.­ Nu doen ze niet eens meer de moeite om het te maken want het loont niet.­ Natuurlijk zou het vet zijn en zou iedereen het downloaden: conclusie "­maar het gebeurd niet"­

Als iets niet verkoopt moet jeje geld ergens anders vandaan halen het blijft toch min of meer een soort baan, het kost ontzettend veel tijd om die muziek te maken en het kost daarbij een hoop geld om je muziek uit te brengen maar niemand die het koopt omdat ze het massaal downloaden.­ Dan heb je dus GEEN inkomsten maar WEL kosten..­ Zo gek is toch niemand, en daarom is het geen onzin "­vind ik haha"­

De mensen die nu zo aktief produceren (ik zeg niet dat dit zozeer bij trance het geval is want trance is over het algemeen een moeilijkere industrie dan hardstyle of hardcore) maar die vullen gewoon grotendeels de leegte van de ECHTE producers.­

Kwaliteit is echt op 1 hand te tellen, Het is niet zozeer de liefde voor de muziek, want dat zul je toch behouden maar als het niet meer uitgebracht wordt omdat het financieel niet haalbaar is.­ Dat is een ander verhaal.­ En dan zul je het ook nooit te horen krijgen en dat is dus exact wat ik momenteel mis.­

-AMEN-
laatste aanpassing
Leuk interviewtje :)
Uitspraak van Creative Elements op maandag 25 februari 2008 om 21:46:
niks onzin..­ Producers verkopen in veel gevallen hun apparatuur, gaan allemaal met dezelfde vst's werken, alles klinkt hetzelfde of het nou trance, hardstyle of hardcore is, Organiliteit is verdwenen ook al is de kwaliteit van de producties door de technische vooruitgang hoger.­

ligt eerder aan de stijl dan aan de muziek..

Uitspraak van Creative Elements op maandag 25 februari 2008 om 21:46:
Als iets niet verkoopt moet jeje geld ergens anders vandaan halen het blijft toch min of meer een soort baan, het kost ontzettend veel tijd om die muziek te maken en het kost daarbij een hoop geld om je muziek uit te brengen maar niemand die het koopt omdat ze het massaal downloaden.­ Dan heb je dus GEEN inkomsten maar WEL kosten..­ Zo gek is toch niemand, en daarom is het geen onzin "­vind ik haha"­

dat is de mentaliteit die je inderdaad weer vind bij producers die voornamelijk actief zijn in hardcore/hardstyle/mainstream trance. they are in it for the money :)

maar in stijlen als house en progressive vind ik dagelijsk nog nieuwe leuke dingen.. en ja ach als je het allemaal voor het geld doet, dat doet de muziek sowiezo niet ten goede..... of je niks ermee verdiend, of heel veel.. de motivatie is niet goed en de muziek zal ook dan nooit goed zijn
laatste aanpassing
Leuk leuk leuk!:D
*Edit
Ik kan niet wachten op dat artiesten album eigenlijk!!! :kwijl:
laatste aanpassing
Uitspraak van Hamerling op maandag 25 februari 2008 om 17:24:
zozo, als onze tony niet negatief is moet ie wel heeeeeel goed zijn!!

:lol:

zeer vermakelijk interview! :D
Super Interview

Maakt me erg benieuwd naar Misja Live :)
Toch maar weer eens naar Transformer gaan he.

Mooi ook hoe je je kwetsbaarheid toont, daarmee toon je echt karakter. I like that.

Ben erg benieuwd naar het Artiesten Album

Ik denk dat de grote doorbraak er zeker nog komt, met jouw enthousiastme, doorzettingsvermogen en een grote kuddes fans!

Succes! (k)
Ik heb smakelijk gelachen om dit interview, complimenten naar beide heren! (Y)
Marsje mijn held wat ben je daar toch goed in!
Goed interview, top DJ
Uitspraak van pansld op dinsdag 26 februari 2008 om 13:23:
Met misja helsloot en dj dazzle

22 maart 2008

Vergeet Audiophox niet, absoluut de moeite waard!
Nou die doorbraak die gaat echt wel komen hoor! Misja is de laatste tijd echt super bezig! Leuk interview!
Leuk interview.­ Ben er zeker bij op de volgende 2 Creates, altijd gezellig daar!
Leuk interview man! Ik ben erg benieuwd naar zijn album!

Ik kwam hem afgelopen jaar tegen op Queensday in Leiden. Jammer dat hij toen ontkende Misja Helsloot te zijn:) Maar we hadden wel lol met hem en zijn vriendin:)
laatste aanpassing
Uitspraak van Armin van Buuren RIP op donderdag 28 februari 2008 om 12:13:
Jammer dat hij toen ontkende Misja Helsloot te zijn

In jou geval zou ik dat ook zeker ontkennen ja :)
ik ontken alles!!
me know nothing!

:D
laatste aanpassing
Uitspraak van Blue Monkey op donderdag 28 februari 2008 om 15:08:
me know nothing!

Nee dat blijkt, als je zelf niet eens weet dat je misja helsloot bent.....of niet bent...... :lol:
laatste aanpassing
zelfs dat ontken ik!!!

in alle toon-aarden!
Echt een leuk interview. Maar dat kan ook bijna niet anders met deze heren-combi.

Mooie foto's trouwens... ;)
Uitspraak van Mystra op donderdag 28 februari 2008 om 16:18:
Mooie foto's trouwens...­

Zeker mooie foto's van de natuur ja :) Egypte is zoooo mooi :lief:
oh god, het toont zijn menselijke kant....­gekker moet t niet worden...­
Ik weet nog dat ik met mensen van Black Hole stond te praten, die zeiden dat Tiësto eigenlijk geen DJ meer is maar echt een Artiest.

> meer een acteur :D
:lol:

"­Alleen op de wereld"­

Kan die gekke link bij 'Remy' worden weggehaald, want het gaat dus helemaal niet over de DJ

:roflol:
:worship::worship:
SHIT!!!

Weer 'zap flat' gemist vandaag

:@
Uitspraak van schwingg op vrijdag 29 februari 2008 om 22:06:
Kan die gekke link bij 'Remy' worden weggehaald, want het gaat dus helemaal niet over de DJ

:roflol:

Haha ja inderdaad :roflol:

Echt een leuk interview (Y)
Heel leuk om te lezen :)
Schijnt familie te zijn, maar ik heb de beste man nog nooit gezien...! :bloos: