Partyflock

Na Nu Nrg nu nóg meer energie!

 

Na Nu Nrg nu nóg meer energie!

door , gepubliceerd op
De naam Nu Nrg zal de liefhebbers van stevige trance met een heerlijke drive en catchy melodieën ongetwijfeld bekend in de oren klinken. In december 2005 besluiten Andrea Ribeca en Giuseppe Ottaviani, de twee mannen achter Nu Nrg, een break te nemen voor onbepaalde tijd. Wat duidelijk mag zijn, is dat Giuseppe sinds die tijd niet heeft stilgezeten. In de studio is hij een bezig baasje en zijn producties en remixen zijn vaak te horen in de sets van grote artiesten als Armin van Buuren en Paul van Dyk.­ Hij heeft zojuist zijn derde solo productie uitgebracht op het fameuze label Vandit.­

Met Nu Nrg stond hij al op diverse grote feesten als Nature One, Dance Valley en The Love Parade 2002. In maart dit jaar beleefde hij zijn eerste solo-optreden in Nederland tijdens Create in Amsterdam. Een live optreden waarbij het woord “energie” voor de aanwezigen een nieuwe definitie kreeg. Zijn geliefde keyboards om hem heen, zijn set gevuld met eigen producties en remixen en dit alles live gebracht, een unieke belevenis. Over twee weken staat Giuseppe als headliner op Intuition Invites in de Asta te Den Haag. Hoogste tijd voor een exclusief interview met deze Italiaanse trance producer en live artiest. Speciale dank gaat uit naar Michel, Judith, Daan en Marij voor het toevoegen van hun vragen aan die van ons.

Giuseppe, in de eerste plaats bedanken we je voor je tijd en de gelegenheid die je ons geeft dit interview met je af te nemen. Door velen wordt al reikhalzend uitgekeken naar je optreden in december. Niet alleen door fans die je nog kennen van Nu Nrg, maar ook door veel nieuwe fans die je ondertussen gemaakt hebt.


Je hebt enkele jaren klassieke pianomuziek gestudeerd. Echter, je voorkeur ging uit naar het bespelen van het instrument en niet het bestuderen ervan. We nemen je die voorkeur niet kwalijk, nee, we bedanken je er zelfs voor! Maar toch, heb je wel eens spijt van het niet voltooien van die studie?
Nou, ik ging op 9-jarige leeftijd van die school af en op die leeftijd valt het niet mee om je toekomst te plannen en de beslissingen te nemen die voor jou het beste zijn. Ik was nog een kind en de theorie verveelde me zo, ik wilde alleen maar muziek maken. Maar nu zou ik wel terug willen om mijn muzikale studie af te ronden.

In maart 2006 deed je je allereerste solo optreden in Nederland. Je liet een verpletterende indruk achter op Create (Spring) in de Powerzone te Amsterdam. Wat is je van deze nacht bijgebleven? Hoe heb je je Nederlandse debuut ervaren?
Ik zal je zeggen, ik was echt opgewonden en ook wel een beetje nerveus omdat het mijn eerste boeking buiten Italië als solo artiest was, maar het ging allemaal prima. Ik zag dat het publiek positief reageerde, kreeg een warme reactie van het publiek en dat maakte me erg gelukkig.

Is er een specifieke plaat, set, feest of gelegenheid die jou verliefd liet worden op Trance?
Ik ben absoluut verliefd geworden op For an Angel van Paul van Dyk, daarom verwerk ik zo graag een stukje van die plaat in mijn live act. Die track heeft mijn visie op muziek totaal veranderd en, hoe ongelooflijk, ik werk nu samen met de man die ‘m gemaakt heeft!

­[img]http://dump.partyflock.nl/43/giuseppe002.jpg[/img]

De tracks die je produceert ademen allemaal je eigen stijl, maar ook je remixen dragen het onmiskenbare Ottaviani kenmerk. Kan een goede remix je evenveel voldoening geven als een zelf gemaakte track?
Allereerst maak ik alleen maar remixen van nummers die ik goed vind en waarvan ik denk dat ik de klus naar tevredenheid van mezelf en de producer (opdrachtgever) kan klaren. Natuurlijk zit er verschil tussen een remix en een eigen track. Een remix is een eigen interpretatie van andermans idee, dat is oké, maar het zal nooit geheel van jezelf komen. Het produceren van een eigen nummer maakt me het meest trots (vooral als het een goeie plaat is) omdat dat volledig uit míjn binnenste komt en ook omdat ik daarmee aan mensen kan laten horen wat mijn visie op muziek is.

In je biografie valt te lezen dat je muzikale doel is gericht op de communicatie met mensen en dat je dezelfde emoties met hen wilt delen via je muziek. Hoe “voel” je je publiek?
Mijn live act stelt me in staat dingen ter plekke aan te passen, zoals ik het zelf graag heb maar vooral zoals het publiek het graag heeft. Want, zoals in mijn bio aangegeven, ik kan tweerichting-verkeer met mijn publiek realiseren: ik pas mijn muziek aan op de reacties uit de zaal. Anders dan bij het draaien van vinyl of cd’s (waar je het nummer zelf niet kunt aanpassen) heb ik de mogelijkheid melodieën te veranderen, grooves, tijdsduur en dat soort dingen.

Welke artiesten, zowel DJ’s als producers, bewonder je zelf? En waarom in het bijzonder? Is er een artiest met wie je graag de studio in zou duiken?
Ik bewonder iedere artiest, omdat ze allemaal hun eigen muzikale werkterrein hebben, en of dat terrein dicht bij het mijne ligt of er ver van af staat maakt niet uit, ik waardeer ze allemaal en al hun ideeën omdat die uniek zijn. Ik ben duidelijk beïnvloed door Paul van Dyk maar er zijn veel getalenteerde maar minder beroemde producers met wie ik weleens zou willen samenwerken, zoals Gate 4 (de man mede verantwoordelijk voor onze Nu Nrg track Astralis). Met hem, Fabrizio, ga ik in 2007 dan ook weldegelijk de studio in om een nieuwe plaat te maken.

Hoe is je connectie met Vandit Records tot stand gekomen?
Dat dank ik aan de track Dreamland, die in 2000 eerst werd gereleased op een klein label uit Rome, en een jaar later (2001) getekend werd door Vandit en uitkwam op Paul van Dyk’s The Politics of Dancing 1 en later dat jaar op 12”.

Een kwartet aan vragen met betrekking tot je optredens;
Ga je na je live act relaxed onderuit zitten, of giert de adrenaline nog door je lijf? Wat is de gekste of grappigste locatie waar je ooit een show gedaan hebt? Welke set heeft je werkelijk bloed zweet en tranen gekost, en als laatste; vertel ons je ultieme droomlocatie om een optreden te doen!


Dat zijn een boel vragen! Na een show van een uur sta ik absoluut onder hoogspanning, de adrenaline stroomt nog volop door me heen en meestal heb ik dan wel wat rust nodig. Het is een flinke inspanning. Ik heb zoveel locaties gezien; ik heb in een kerk gestaan, op een vrachtwagen, maar nog nooit op een boot … tot een week geleden! En dat was heel leuk, maar door de golven werd ik vreselijk misselijk … kun je je voorstellen hoe ik me daar doorheen geslagen heb? Ik doe normaal een live-set, en die duren meestal niet veel langer dan een half uur of een uur. Maar, mijn vorige show was in Kiev en die duurde maar liefst 2 uur en 20 minuten…………Mijn droomlocatie is de Love Parade in San Francisco…… Ik ben stapelgek op die brug !

In een eerder interview werd je gevraagd naar je meest memorabele optreden. Is dat nog steeds de Love Parade 2002? Of heeft iets het al kunnen overtreffen?
Ja, dit is nog steeds mijn optreden op de Love Parade in 2002. Zulke mooie emoties als ik daar gevoeld heb kan ik niet vergeten. Het was ook mijn allereerste optreden buiten Italië, weet je.

Hoewel het een populariteits-poll is die weinig zegt over de kwaliteit van de artiesten, wordt binnen de dancescene erg veel waarde gehecht aan de jaarlijkse Top 100 van DJ Magazine. Wat is jouw persoonlijke mening over die lijst?
Paul van Dyk zei dit jaar: er is geen nummer één zonder nummer honderd. En daar ben ik het volkomen mee eens. Ik bedoel, het is een ranglijst om aan de luisteraars weer te geven wie de beste DJ’s / producers zijn (als ik me goed herinner was ik #174 met Nu Nrg vorig jaar) maar persoonlijk denk ik niet dat 100 posities dan voldoende zijn!! Misschien moeten ze er 1000 van maken
Zoals ik hiervoor al zei, er zijn vele goeie producers die niet op de lijst voorkomen maar die weldegelijk geweldig zijn. Het is naar mijn mening niet belangrijk welke plaats je in deze lijst bekleedt, maar dat je serieus met je vak bezig bent en je best doet goeie muziek te maken, voor je eigen plezier en het plezier van alle mensen die met jouw muziek verbonden zijn.

­[img]http://dump.partyflock.nl/44/giuseppe006.jpg[/img]

In december 2005 gaan jij en je muzikale partner Andrea Ribeca ieder je eigen weg. Op dat moment beschouw je Nu Nrg niet als voorbij, maar als tijdelijk gestopt. Wat zijn op dit moment de kansen voor een hernieuwde samenwerking van jullie twee in de (nabije) toekomst?
Ummmm moeilijke vraag!!! We gingen toen inderdaad uit elkaar om een pauze te nemen, maar ik weet niet hoe lang die pauze duren zal. Ik denk sterk dat Nu Nrg geen plaats meer in de dance scene gaat innemen. Dus ik denk dat die pauze heel, heel lang gaat duren!!! Ik vervolg mijn weg en ga verder met het maken van muziek. Op dit moment ben ik dan ook niet bezig met de toekomst van Nu Nrg, maar ben ik volledig gericht op mijn solo project.

In hoeverre mis je Andrea? Heb je nog contact met hem, bijvoorbeeld om nieuwe muziek met hem te beluisteren en te bespreken?
Ik kan zeggen dat ik een goed artiest en programmeur van geluid mis, maar gelukkig ontwikkelt de technologie zich snel en dat helpt me flink. Helaas ben ik ieder contact met hem over muziek kwijtgeraakt.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Italiaanse en de Nederlandse dancescene? Kun je iets zeggen over je populariteit in je eigen land, ben je een invloedrijk artiest, leeft Trance in Italië?
Ik denk dat het antwoord altijd hetzelfde is: club cultuur. We missen dat in Italië. Al moet ik zeggen dat er iets “in de schaduw” aan het ontstaan is, er is helemaal niet veel Trance in Italië. De nadruk ligt nog steeds op andere muziekstijlen, voornamelijk House… maar ook Electro wordt groter en groter. Er zijn goeie feesten in Rome (vooral in de zomer), maar dan draait het om Italiaanse artiesten. Feesten met zo’n 5.000 mensen per keer en dat zijn grote aantallen voor ons!

Vorige week was je jarig, nog van harte gefeliciteerd! Wat heb je gewenst toen je de 28 kaarsjes op je verjaardagstaart uitblies?
Dat ik door kan gaan met deze fantastische baan waarin ik probeer goeie producties te maken en korte maar gelukzalige momenten aan mensen te geven die luisteren naar en dansen op mijn muziek.

Wat kunnen we van je verwachten op 16 december, wanneer je als headliner geboekt staat op het Intuition Invites feest in de AStA in Den Haag?
Eigenlijk weet ik dat niet want iedere show is anders maar ik kan jullie verklappen dat ik in de studio werk aan nieuw materiaal en nieuwe verrassingen. Ik ga mijn best doen de mensen gelukkig te maken, maar het belangrijkste vind ik dat we een succesvolle en blije nacht neerzetten, niet voor een uur maar de hele nacht lang, van de eerste tot de laatste DJ.

Partyflock is speciale dank verschuldigd aan schwingg en JF1978 voor het afnemen en schrijven van dit interview!

67 opmerkingen

Top interview!
Nu NRG is toch wel een trance 'klassieker'!
Partyflock is speciale dank verschuldigd aan schwingg en Dazzle-78 voor het afnemen en schrijven van dit interview!


Top interview :D nu baal ik er helemaal van dat ik 16 december niet kan mee feesten :O
Ben benieuwd wat hij de 16e gaat brengen
leuk om te lezen ;) ziet er goed uit voor de 16de :d nice job peeps
Nooit van de beste man gehoord :)
Interview is top! (Y)
nice seg, heb nu meer zin op 16 dec
lekker interview, thanks
Uitspraak van SnuggLe op dinsdag 5 december 2006 om 20:31:
Top interview!

:yes: leuk gedaan !
Ik wil weer een keer nu nrg weer zien draaine
jammer dat Andrea dr mee gestopt is, vond de sounds van hun live act veel vetter mét hem dr bij...­ echt harde platen maakten ze toen.­

Tracks als:
Kamara - Ave Mea Italia (Nu Nrg remix)
Nu Nrg - Butterfly
Nu Nrg - Le Mirage
Nu Nrg - The Mind
Topinterview door 2 toppers met een topper! :respect: Hopelijk ben ik er 16 december ook bij :yes:
goed interview
beter dan de meesten die hier geplaatst worden..­gelukkig wat diepgaandere vragen
laatste aanpassing door een beheerder
Top interview!
Hulde aan de Dazzle-78 & de Schwingster :respect:
Uitspraak van ramoz op dinsdag 5 december 2006 om 23:53:
beter dan de meesten die hier geplaatst worden..­gelukkig wat diepgaandere vragen

Is dat nou meteen weer nodig, zo'n opmerking erbij? Ik zou zeggen schrijf er zelf 1...en dan vooral 1 van een artiest waar je zelf geen fan van bent / je niet 100% kent. Kijken of je dan ook met 'diepgaande vragen' komt.
laatste aanpassing
Uitspraak van -Gonzo- op dinsdag 5 december 2006 om 23:55:
Hulde aan de Dazzle-78 &­ de Schwingster

Ja hoor skattiezzz!!! Netjes gedaan! Ben trots op jullie! (k)
leuk interview dame en heer, erg leuk :yes:
goed gedaan! leuk om te lezen!!!
heel leuk interview :yes:

goed gedaan (y)
Leuk interview!! Het is idd erg jammer dat trance nooit echt geleefd heeft in Italie, anders was deze man al veel groter geworden dan dat hij nu is ;)
Top interview! (Y)

Goede vragen, mooi verloop en prima geformuleerd. :respect:

Knallen de 16e!
Ziet er goed uit! Leuk interview. Kunnen we je inhuren voor redactiewerk? :P

(y)
laatste aanpassing
muzikaal,,dat zein ze niet,,kunen nog geen nooit,,neer lechen,,er wort binen de dance industrie,,betreft met demo's vlinke onder scheit gemaakt,wat niet klopt,,dike vrouwde
en er scheint dat die mensen,,niet op hun plaats,
horen,bei die verse dance hmm platen maatschapei's,,wat ik ik geleerd hep,,komt tot zein recht, ! nee het zein geen echte artiesten,
maar zo als un mede werker van party flock,sta ij daar in techen deel,,boven,,hep je heel goed
ooo wat kunen die dance platen maatschapei's toch korupt wezen,,maar zo als ik al zeg,,er horen mensen in de dance industrie niet op hun plaats !
laatste aanpassing
Uitspraak van dj tony producer op woensdag 6 december 2006 om 13:15:
muzikaal,,dat zein ze niet,,kunen nog geen nooit,,neer lechen,,er wort binen de dance industrie,,betreft met demo's vlinke onder scheit gemaakt,wat niet klopt,,dike vrouwde
en er scheint dat die mensen,,niet op hun plaats,
horen,bei die verse dance hmm platen maatschapei's,,wat ik ik geleerd hep,,komt tot zein recht, !

Gast, leer eest eens fatsoenlijk nederlands, want ik begrijp geen flikker van wat je allemaal brabbelt.
Dazzle & Schwinggggg :knuf: :aai:
Wat een moooi interview is het geworden!!!!!

Ik ben helemaal BLIJ!!!!!! Gelukkig nog een vraagje van mij ertussen ha ha ha!!!!

Speciale dank gaat uit naar Michel, Judith, Daan en Marij voor het toevoegen van hun vragen aan die van ons.---> Graag gedaan hoor!!!!

(k)Juut
Uitspraak van SnuggLe op woensdag 6 december 2006 om 07:22:
Uitspraak van ramoz op dinsdag 5 december 2006 om 23:53:
beter dan de meesten die hier geplaatst worden..­gelukkig wat diepgaandere vragen

Is dat nou meteen weer nodig, zo'n opmerking erbij? Ik zou zeggen schrijf er zelf 1...­en dan vooral 1 van een artiest waar je zelf geen fan van bent / je niet 100% kent.­ Kijken of je dan ook met 'diepgaande vragen' komt.­

je voelt je wel aangesproken of niet ? :lol:

vind de meeste interviews hier gewoon van een matig niveau.. dat mag ik toch zeggen of niet ?
Complimenten hoor!!!!

J & M jullie hebben een toppie interview geschreven, ook M, J, D & M natuurlijk :-)

We gaan zeker helemaal los op de 16de
Uitspraak van 5924ut_)*i+05I=034uj0=tjgn49tf43n80-(_*& op woensdag 6 december 2006 om 14:10:
wat een sukkel om met nu-nrg te stoppen

Ooit al eens aan gedacht dat een samenwerking ooit kan stranden? Ze zullen je heus niet de echte reden vertellen, maar dat ze uit elkaar zijn gegaan omdat ze dat even tof vonden denk ik niet hoor.

Ik vind de muziek er overigens níet op achteruit gegaan!

Top interview Dazzle & Swinggg !, tot de 16de !
super :woop: ik kijk er heel errug naar uit...:D
Ik heb heel erg zin in de 16e! Die gozer is echt goed!
Uitspraak van ramoz op woensdag 6 december 2006 om 13:32:
je voelt je wel aangesproken of niet ?

Ja, als iemand die hier interviews schrijft en de sectie beheert wel ja.
Het is namelijk erg makkelijk om vanaf de zijlijn commentaar te geven. Geef liever positieve kritiek of dan verbeterpunten, waar we wat mee kunnen.
:d Top interview Dame en heer :respect: :hug:
Uitspraak van Kim72 op woensdag 6 december 2006 om 13:30:
Speciale dank gaat uit naar Michel, Judith, Daan en Marij voor het toevoegen van hun vragen aan die van ons.­---> Graag gedaan hoor!!!!

:hug: Daan, zo te zien 2 vraagjes van my Hi Hi.

Op naar de 16de Waar ik hem dan Live mag bewonderen *woepwoep*
laatste aanpassing
Het interview is hartstikke leuk om te lezen :yes:
Ik ben heel erg benieuwd of Guiseppe me in extase kan brengen :cheer:
laatste aanpassing
Top om een interview te lezen van twee van mijn meest favoriete feestgangers! Hulde!
Goed interview Jisca (Y):D
Uitspraak van IrEeNtJe op woensdag 6 december 2006 om 19:38:
Het interview is hartstikke leuk om te lezen
Ik ben heel erg benieuwd of Guiseppe me in extase kan brengen

:respect: toppertjes! Kan me alleen maar aansluiten bij bovenstaande positieve reacties. En moet ook zeggen dat ik zijn solo projecten nog beter vind dan de NuNrg platen. en die waren al zeker niet misselijk :no:
:cheer: thanx allemaal!

Het was ontzettend leuk om te doen :jaja:
Uiteraard is het n stuk makkelijker om n interview te doen met iemand waar je een vreselijke fan bent :bloos: je weet dan al een hoop meer!
maar toch, oudere interviews nalezen, bio napluizen enz enz, om dubbele vragen te voorkomen, meer in te gaan op dingen die nog niet zijn uitgesproken. Kortom: een hele uitdaging!
Retetrots dat hij over anderhalve week in Den Haag staat te draaien, kijk er enorm naar uit!

Had dit alles natuurlijk niet kunnen doen zonder mijn partner-in-crime (hehe: music that is): Marcel :respect:
Zoals jij dat zo mooi zegt: I'd go to war with you anytime! Mijn gelijke muziekdwaasje :hug:

Ook erg leuk om de vragen met z'n allen samen te stellen en deze voor te leggen aan Mr Ottaviani himself. Hij vond het een erg leuk initiatief en weet zeker dat hij er vet veel zin in heeft!

Op naar de 16e!
laatste aanpassing
Uitspraak van SnuggLe op woensdag 6 december 2006 om 18:49:
Het is namelijk erg makkelijk om vanaf de zijlijn commentaar te geven.­ Geef liever positieve kritiek of dan verbeterpunten, waar we wat mee kunnen.­

kritiek is kritiek

ik heb naar DIT interview toe alleen positieve kritiek.. dus snap sowiezo niet wat je te zeveren hebt

als ik kritisch ben over andere interviews, dan is dat toch mijn mening.. wie ben jij om te zeggen wat voor mening ik moet hebben ?

ik vind andere pf interviews over het algemeen niet zo sterk. hieruit kun je toch zelf wel de conclusies daaruit trekken of niet? moet ik dan nog verbeterpunten gaan aangeven?
verdiep je dan wat meer in de artiest in kwestie zoals deze interviewers hebben gedaan..

anyway ik vind dit ook geen discussie punt, ik mag zeggen wat ik wil
laatste aanpassing
Uitspraak van ramoz op woensdag 6 december 2006 om 21:43:
kritiek is kritiek

ik heb naar DIT interview toe alleen positieve kritiek..­ dus snap sowiezo niet wat je te zeveren hebt

als ik kritisch ben over andere interviews, dan is dat toch mijn mening..­ wie ben jij om te zeggen wat voor mening ik moet hebben ?

ik vind andere pf interviews over het algemeen niet zo sterk.­ hieruit kun je toch zelf wel de conclusies daaruit trekken of niet? moet ik dan nog verbeterpunten gaan aangeven?
verdiep je dan wat meer in de artiest in kwestie zoals deze interviewers hebben gedaan..­

anyway ik vind dit ook geen discussie punt, ik mag zeggen wat ik willaatste aanpassing 6 december 2006 21:45

Wat een gelul... 'wat je te zeveren hebt'.
Je haalt ALLE andere interviews buiten deze onderuit, en dan mag ik niet zeveren als ik zelf interviews heb geschreven? Dan snap je het niet en dan ben jij behoorlijk op je pikkie getrapt blijkbaar als iemand je tegengas geeft.


Uitspraak van ramoz op woensdag 6 december 2006 om 21:43:
ik vind andere pf interviews over het algemeen niet zo sterk.­ hieruit kun je toch zelf wel de conclusies daaruit trekken of niet?

Ja daar heb ik wat aan. Echt duidelijk. Daar heb ik genoeg punten waar ik wat mee kan om het volgende keer te verbeteren. Echt goede opbouwende kritiek. Super. Van mensen zoals jij moeten er meer zijn. Duidelijk. Hier kan ik wel conclusies uit trekken ja.


Uitspraak van ramoz op woensdag 6 december 2006 om 21:43:
verdiep je dan wat meer in de artiest in kwestie zoals deze interviewers hebben gedaan..­

Blijkbaar heb je mijn eerste punt niet gelezen.


Uitspraak van ramoz op woensdag 6 december 2006 om 21:43:
anyway ik vind dit ook geen discussie punt, ik mag zeggen wat ik wil

Grote jongen. En daarom mag ik niet iets 'terug zeggen'? Feit dat jij er nog verder op reageert=discussie, dus.....
Wat een leuk én goed interview :respect: echt super goed gedaan :woep:
Heerlijk om te lezen en met diepgang...The magic-dou :hug: :hug:
Uitspraak van JF1978 op woensdag 6 december 2006 om 21:01:
Retetrots dat hij over anderhalve week in Den Haag staat te draaien, kijk er enorm naar uit!

en gelukkig is het al een dag minder :yes: :cheer:
Heb nu nog meer zin...als dat al kan :lol: kan niet wachten :cheer: :cheer: :cheer:
Uitspraak van RobKC op woensdag 6 december 2006 om 15:06:
Ooit al eens aan gedacht dat een samenwerking ooit kan stranden? Ze zullen je heus niet de echte reden vertellen, maar dat ze uit elkaar zijn gegaan omdat ze dat even tof vonden denk ik niet hoor.­

Kleine moeite om me dat even wel te vertellen.
Het feit dat Giuseppe wel doorgaat met muziek maken zegt misschien al genoeg over motivatie, passie en liefde voor het vak.­
Uitspraak van JF1978 op donderdag 7 december 2006 om 10:13:
Het feit dat Giuseppe wel doorgaat met muziek maken zegt misschien al genoeg over motivatie, passie en liefde voor het vak.­

Absolutly...goed geformuleerd (y) maar ik weet het ook...heb dat gezien en gehoord op Create :woep: :woep:
hej meissie,

Netjes gedaan joh!! we gaan weer eens lekker knallen volgende week :)

Ben benieuwd !
Guiseppe Ottaviani :respect:

Releases (VanDit Records en Monster Tunes)

Guiseppe Ottaviani - Linking People (2005)
Guiseppe Ottaviani & Marc van Linden - Until Monday (Mac & Mac Remix)(2006)
Guiseppe Ottaviani - Through Your Eyes (Thomas Bronzwaer Remix)(2006)
laatste aanpassing
Ben er de eerste keer bij geweest in de Power-Zone.­
Wil hier bij de mensen achter Create bedanken dat ik hier bij mocht zijn om deze man naar Nederland te halen.­
En we gaan het de 16e maar nog eens dunnetjes overdoen!!! en daar bedank ik Intuition voor
laatste aanpassing
Uitspraak van ramoz op woensdag 6 december 2006 om 13:32:
je voelt je wel aangesproken of niet ?

vind de meeste interviews hier gewoon van een matig niveau..­ dat mag ik toch zeggen of niet ?

altijd wel met een betweterig staartje......kinderachtig dus!
mooi intervieuw :)
:P jammer dat ie met nu nrg is gestopt,
maar kan iemand me uit leggen waarom,
ze hebben nu niet eens meer contact met elkaar
lijkt wel of ze met ruzie weg zijn gegaan,
Echt jammer dat ze uit elkaar zijn ja.­ Ze hebben zulke brute nummers gemaakt.­ Het doet me een beetje denken aan de magik cd's van Tiësto.­

Maar het lijkt me wel duidelijk dat ze met ruzie uit elkaar zijn gegaan.­ Anders spreek je elkaar nog wel nadat je zo een lange tijd samen hebt gewerkt.­

Jammergenoeg kan ik hier alleen niet bij zijn.­
Uitspraak van SnuggLe op donderdag 7 december 2006 om 07:27:
Je haalt ALLE andere interviews buiten deze onderuit, en dan mag ik niet zeveren als ik zelf interviews heb geschreven? Dan snap je het niet en dan ben jij behoorlijk op je pikkie getrapt blijkbaar als iemand je tegengas geeft.­

nee dat is niet waar. als ik kritiek heb zeg ik het, zowel positief als negatief. in dat interview van remy heb ik ook gezegd dat ik het een leuk stukje vond om te lezen. die van armin vond ik gewoon niet boeiend, maar dat komt omdat het misschien interessanter is voor een grote doelgroep om te lezen dan voor fans.

ik haal niet alle interviews onderuit, dus weet niet waar jij die info weg hebt.

maar laten we het hier maar bij houden, vind het wel goed zo..
Nu-Nrg, jammer dat die voor eerst uit elkaar zijn, hun optreden van Dance Valley 2005 was geniaal.­ Guiseppe Ottavioni solo is ook wel erg lekker, maar vind Nu-Nrg toch echt ngo wel een stuk beter!
Dreamland was echt zo'n lekkere Trancer!!!
Niet normaal, heerlijk nummer!!!!
laatste aanpassing
WOW!

zit te blozen van alle enthousiaste reacties en complimenten, dankjewel allemaal :lief:

Zelf fan zijn van de artiest die je interviewt heeft twee kanten. Enerzijds maakt dat het inderdaad makkelijker omdat je zoals gezegd al dingen weet en je natuurlijk als vanzelf enthousiast bent. Anderzijds kan dat ook belemmerend werken, het gevaar bestaat om te snel deze houding :respect: aan te nemen, en minder kritisch te zijn.

Jis, superkanjer, ik denk dat we daar heel aardig uitgekomen zijn ;)

Bij de volgende oorlog trek ik graag weer met je ten strijde :yes:


ciao a tutti

:hug:
laatste aanpassing
Giuseppe Ottaviani - Through Your Eyes

:kwijl:

:respect:
Het wordt echt een supergoed feestje zaterdag !!
een live optreden waarbij het woord “energie” voor de aanwezigen een nieuwe definitie kreeg.­ Zijn geliefde keyboards om hem heen, zijn set gevuld met eigen producties en remixen en dit alles live gebracht, een unieke belevenis.­

als ik dit lees krijg ik rillingen!

GO Giuseppe, GO! Geef ons heerlijke energetische, melodische trance!
laatste aanpassing
Zoals we nog niet allemaal weten is deze gezellige italiaan ook aangesloten op de VANDIT records.Dus dit wordt volgas knallen de 16-12-2006 met een tintje van pvd tot slot wat een gezellige mensen hier allemaal die wat te zeggen hebben:) allen tot dan

greetz the party-peanut(team peanut) :) :)

P.s leuk om te weten heb zaterdag 19.00 bij de italiaan gereserveerd
laatste aanpassing
Leuk interview Schwinggg, ken deze producer trouwens niet zo goed.­
Ontdek het interview nu pas :/ Nu ik dit lees baal ik dat ik vanavond niet in DH aanwezig kan zijn :S

Maar Dazzle en Swingg, ik ben trots op jullie :cheer: Het is een erg lekker enthousiast interview 8)
Top interview.­ Ik ben trots op jullie.­ Heerlijke voorpret voor vanavond door het lezen hiervan.­ In maart was al helemaal geweldig.­ Vanavond gaat iedere dakpan eraf! Tot straks!
ken wel mike nrg, das lekkere muziek
Geweldig interview. En na afgelopen zaterdag kan ik niet anders zeggen dan :respect: voor Giuseppe! Wat een held :lief:
Jis baby, dat heb je HEEL goed gedaan! :respect: Leuk om zo wat meer over deze man te weten te komen, je hebt mn nieuwsgierigheid wel geprikkeld! :)

*edit* Ik lees dat Marcel ook heeft meegewerkt hieraan...nou voor jou precies hetzelfde dus :respect:

Kanjertjes zijn jullie! (l)(l)(l)
laatste aanpassing
platen label rome het zo pasen als dit zoort namen heeft,,A.­J.­A,,dan past het wel
laatste aanpassing