Partyflock

DJ Remy: gevangen tussen bescheidenheid en populariteit

DJ Remy: gevangen tussen bescheidenheid en populariteit

door , gepubliceerd op
Remy. Clublegende, Hagenees in hart en nieren, producer van toptracks. Vanaf de tijd dat een groot deel van ons nog buiten aan het spelen was is Remy al bezig met het maken en draaien van goede housemuziek. Begonnen met zijn residency op de evenementen van Stichting De Confrontatie, de moeder van vele (acid)housefeesten in Den Haag. Ontdekt door Joost van Bellen werd de Hagenees in de Amsterdam één van de drie Roxy-grootheden: Dimitri, Marcello & Remy. Maar Remy is niet alleen bekend vanwege zijn verleden. Vele producties die in de platentassen van de groten der aarde zitten komen van Remy zijn hand. Remy draait nog steeds mee aan de top. En dat gaat hij dit weekend ook weer bewijzen in zijn hometown Den Haag op het festival The city is ours festival. Partyflock sprak Remy op een zeer regenachtige maandagavond in de Silly symphonies in Den Haag. Niet toevalligerwijs dé Silly symphonies, waarvan de broer van Remy eigenaar is.

Jij bent er gekomen door hard te werken in de Roxy, door de lokale feesten in en rond Den Haag. Is Den Haag nog wel Den Haag nu ADO Den Haag uit het Zuiderpark verdwijnt?
Den Haag is een klein wereldje. Qua stappen is het de laatste jaren wel vooruit gegaan, het was echt triest. Het is en blijft wel mijn stadje hoor. De Sillies is natuurlijk gewoon top, dat is een aanwinst voor het plein. Het Paard is gewoon een nostalgische plek. Dat was echt super vroeger, maar nu is het alleen maar beter; een top geluid, en top publiek. Het is ook mooi dat de Asta weer heropend is. Ja, ik vermaak me wel in Den Haag.

Remy is Den Haag en Den Haag is dus Remy. Wat of wie is Remy nog meer?
Remy is eigenlijk een onwijze schijterd. Dat is de echte Remy. Ik ben een onwijze schijterd wat publieke dingen betreft. Ik ben geen DJ die na elke mix met de handjes in de lucht gaat staan, dat is mijn probleem, zo bén ik gewoon echt niet, dat kan ik niet. Dat heeft niets te maken met het arrogante. Ik heb 2x een award gewonnen en toen moest ik het podium op . Dat is hel voor mij. Ik geniet ingetogen, ik ben niet zo’n publieksmens, zo’n zelfkicker. Achter de draaitafels komt een hele andere Remy naar boven. Dan ben ik op mijn gemak, dan heb ik geen boodschap aan een paar honderd of duizend man. Maar in de zomer hier op de Grote Markt een biertje doen als het druk is…nee, dat trek ik niet! Niet dat ik dan pleinvrees krijg, hahaha! Remy is ook een persoon die al 7 jaar een vriendin heeft, die lekker voetbalt in en rond Den Haag. Alles lekker eruitzweten op maandag door bijvoorbeeld te squashen, dat is ook Remy.

Zijn er DJ’s dan die wel van die ‘zelf-kickers’ zijn?
Ja, die zijn er wel. Er zijn ook genoeg collega’s hoor die wél van die handjes-in-de-lucht DJ’s zijn waar het geen poppenkast is, waar het niet nep is maar 1 brok enthousiasme. Maar bij sommigen is het wel: “Handjes in de lucht en je wordt vanzelf bekend!” Mensen prikken daar gelukkig snel doorheen. Poppenkast hou je niet zo snel vol. Ik neem aan dat mensen aan mij zien dat ik geen poppenkast speel.


[photo id=109690 size=medium left clear]
Een tijd geleden had je op dezelfde avond én een boeking op Awakenings, én een boeking op Trance Energy. Hoe voelt dat?
Goed, dat voelt heel goed. Je kan dan laten zien dat je een diverse smaak hebt als DJ. Awakenings was natuurlijk gewoon techno, op Trance Energy hebben we toen alleen eigen nummers gedaan (oftewel nummers van Roland Klinkenberg & mij) semi-live gedaan. Het kan me eigenlijk ook niet schelen waar ik voor sta, als men mijn muziek maar goed vindt. Maar het is natuurlijk ook wel leuk dat ik ook aan een trance-publiek mijn sound kan laten horen.

Remy, in een interview heb je ooit gezegd dat je wens was dat ‘de jeugd van tegenwoordig wat minder wordt volgepropt met shitmuziek’. Wat bedoel je daarmee?
Hahahaha! Ik bedoelde niet dat alles wat tegenwoordig uitkomt alleen maar shit is. Nee, wat je tegenwoordig ziet is dat veel jongens in de scene de makkelijkste weg kiezen. Je hebt wel een kruiwagen nodig, want tegenwoordig kom je er niet met alleen talent, maar veel DJ’s willen te snel. Die leren zo de kunst van het voordraaien niet, want een beroep op zich is. Iedereen wil er zijn binnen 1 dag. Iedereen wil bv de nieuwe Tiësto zijn. Dat zijn jongens die dan de hele tracklist van zo’n DJ kopieren (downloaden dan wel kopen) en denken dat ze er zo komen.

Je noemt je sound zelf ‘energiek en intens’ en die zit eigenlijk tussen progressive en te techno in. Tegenwoordig zijn er stijlen zoals electro en minimal die veel aandacht krijgen. Wat vind je van die stijlen?
Electro, daar had ik het eerst moeilijk mee. Je kreeg namelijk de eerste hobbel van electro waarna er veel standaard uitgekauwd werk uitkwam, oftewel de mensen die voor het gemak gaan waardoor alles op elkaar lijkt. Maar nu zie je dat mensen in dit genre steeds meer uitstapjes gaan maken, waardoor er veel leuke dingen ontstaan. Minimal vind ik niet echt interessant, maar in de stroming zijn er wel wat leuke dingen. Begrijp me goed, ik vind het wel goed dat ze er zijn hoor! Ik schaar ze niet onder shitmuziek in ieder geval, hahaha! Dat is overigens ook het mooie van het internet; veel nieuwe stromingen krijgen makkelijker de kans om op te bloeien. Er is nu veel en veel meer muziek te verkrijgen dan een aantal jaren geleden.

Een aantal jaren geleden, je verleden…In ieder interview lezen we over je verleden. Word je daar niet helemaal gek van?
Ik wil geen DJ zijn die alleen het kunstje van vroeger wil en kan herhalen. Dat zit niet in me. Classics zijn leuk, maar dan wel één keer in de zoveel tijd, zoals bijvoorbeeld een Secret Sillies in de zomer. [….] Mijn carriére heeft zijn ups en downs gehad, zoals iedereen die wel eens heeft. Ik ben bijvoorbeeld John Digweed nog steeds erg dankbaar dat hij in het verleden twee remixen van me op zijn Bedrock-label heeft getekend. Dat heeft mijn carriére toen een enorme boost gegeven. De boekingen gaan nu ook weer beter door ACE Agency en Dave Lewis (noot: 2 bookingsagency’s). Het enige wat wat vastliep waren de platen. De overstap van Combined Forces naar Armada Music was het laatste zetje. Nee, Remy leeft helemaal in het heden hoor, maar het verleden hoort daar gewoon bij.

Bij veel mensen sta je hoog in de top-5 van favorieten artiesten, terwijl je geen hele uitgesproken stijl hebt. Is dat juist je kracht, samen met het feit dat je er overal en altijd een feest van kan maken?
Ik hoop gewoon dat ze de muziek leuk vinden die ik draai. Daar gaat het om. Dat is voor mij het belangrijkste van alles. Dat ze erachterstaan wat ik doe, wie ik ben. Zoals ik zeg, ik ben eigenlijk een simpele jongen. Ik kan me enorm irriteren als ik lekker sta te draaien, te genieten, en als er dan mensen naar je toekomen en zeggen “Heb je het niet naar je zin?”. Dan sta ik me te concentreren en dan lijkt het misschien alsof ik het niet naar mijn zin heb, maar dan zit ik helemaal in de muziek en dan heb ik het juist naar mijn zin!


[photo id=230764 size=medium right clear]
Om over lijstjes verder te gaan: wat vindt je van de DJ-MAG top 100? Die is net weer gestart.
Tsja, je moet campagne houden, en dat heb ik voorgaande jaren niet gedaan. Dan is het natuurlijk makkelijk om te zeggen dat het niets waard is. Het is een populariteitspoll, géén kwaliteitspoll. Niet de beste, maar de meest populaire DJ komt op nummer 1. Veel promotors vinden dat blijkbaar het belangrijkste om hun club te kunnen vullen. Money is what makes the world go around. Het probleem is dat als je er niet instaat je ook geen kans krijgt. Geen eerlijke kans in ieder geval en dat is wel het verrotte. Je komt er tegenwoordig ook niet meer alleen met talent. Je hebt echt een kruiwagen nodig.

Voor welke DJ’s en producers heb jij respect?
Eigenlijk heb ik respect voor alle mensen die echt hun eigen ding doen! Dat zijn er teveel om op te noemen en als ik er 1 of 2 noem doe ik de rest tekort. […] Als ik dan toch moet, dan is Roland Klinkenberg, een goede vriend van me natuurlijk en iemand waarmee ik vaak in de studio zit, zeer ondergewaardeerd en ik heb zeker respect voor hem.

Weet je wat het aparte is, dat is dat je als je mensen ontmoet ineens het hele gevoel weg is. Het hele mysterie is weg, dat is jammer. Ik bedoel dat als je platen van mensen draait je een heel gevoel om en over die persoon krijgt, zonder dat je hem (of haar!) kent. Ik heb het wel eens meegemaakt dat ik platen van producers draaide, maar dat waren in het echt zulke ontzettend arrogante mannetjes. Echt, daarna heb ik hun producties gewoon niet meer gedraaid. Hahaha, nee ik noem geen namen! Als je die persoon bij een bepaalde plaat ziet is namelijk het leuke eraf.

Een tijd geleden stond te lezen dat het de bedoeling was dat je op Armada Music snel een mixcompilatie uit zou brengen, als een soort visitekaartje. Hoe staat het daarmee?
Het gaat goed, maar ik ben nog bezig met mijn eigen inbreng voor de cd en dan pas ga ik de rest invullen. Het is namelijk lastig genoeg om tracks uit te moeten zoeken, want zo makkelijk is dat allemaal niet. Het is ook lastig om in 2 cd’s te vatten waar ik voor sta, die mix tussen techno en progressive. Het wordt in ieder geval een mix-CD met 30% eigen werk en 70% producties van anderen. Een combi van eigen producties en een djmix. Rustig en wat harder, een soort Remy White en een Remy Black (zei hij met een flinke glimlach). Een producersalbum dat is een ander verhaal. Dat duurt wat langer, maar het zit nog wel een keer in de planning.

Ga je op die cd’s experimenteren of is het echt de ‘DJ Remy-stijl’ die we van je kennen?
Ik ben met Roland Klinkenberg nu een beetje aan het experimenteren met nieuwe dingetje. Toch voorzichtig een beetje richting de electro. Maar ik scheid de echte ‘DJ Remy’-dingen wel van de experimentele zaken hoor. Het hoofddoel van mijn produceren is namelijk het maken van muziek die ik als DJ graag draai. Want in principe doe je als DJ niets anders dan pronken met andermans veren; “Ja lekker makkelijk, met andermans plaatjes!”. Je kan het tegendeel bewijzen door eigen werk in je set te verwerken. Plus er is natuurlijk niets mooiers om als DJ een zaal uit zijn dak te zien gaan op je eigen plaat. Dat is beter de hele dagen in je stinkstudiotje te klooien.

Laat je je werk ook aan vrienden en kennissen horen? Krijg je daarbij voldoening uit het produceren?
Uit alleen studiowerk krijg je geen voldoening. Dat krijg je pas als het publiek erop uit zijn dak gaat, zoals ik zei. Je test het op de dansvloer. Natuurlijk laat ik het ook horen aan mensen huis. Iedereen moet het horen zelfs. Het is denk ik een combinatie van enthousiasme en onzekerheid. […] Het is wel leuk hoor, studio’s. Het bedenken van de structuur van een nummer is heel leuk, maar om al die ‘bouwpakketten’ (want dat zijn het eigenlijk) tot een heel nummer te knippen en plakken, dat is gewoon saai productiewerk […]. Tegenwoordig kan alles eigenlijk met een Apple 95 en een MacIntosh met Logic. Buiten die combi heb je eigenlijk niets nodig. Ik heb wel meer natuurlijk, want ik wil ook een analoge klank proberen te krijgen met apparatuur maar veel is het niet meer. Dat je alles met de computer alleen kan is natuurlijk wel een verrijking voor de verborgen talenten van nu, maar er komt ook veel shitmuziek de scene in omdat iedereen zomaar wat kan maken. Kwaliteitsmuziek wordt daardoor wel eens wat ‘ondergescheten’ om in het taalgebruik te blijven. Vergelijk maar eens met 10 jaar geleden: nu is er wel 4x meer muziek die ik zou willen draaien. Vroeger had je echt moeilijke periodes waarin er een tekort aan nieuwe muziek was. Ik hoef niet altijd het nieuwste te hebben hoor, maar het is toch leuk als er wát in mijn set zit.


[photo id=82575 size=medium left clear]
Is er een productie waar je echt verliefd op bent?
Nah, niet echt. Ik ben niet echt snel verliefd op iets, maar ik ben wel trots op bijvoorbeeld de track ‘Unplugged’, zoals die staat op de Across Borders : Netherlands-cd op het Therapy-label. Dat was namelijk voor mij “iets anders”, een uitstapje naar iets wat ik normaal niet maak. Maar ik kreeg alleen maar positieve reacties! Het nummer heeft zelfs op AudioJelly (een downloadsite) een hele tijd in de top3 van best verkochte nummers gestaan!

Wat kunnen we in de nabije toekomst van je verwachten op productiegebied?
Er komt eigenlijk heel veel aan! Ik ben heel druk geweest na het bloedhete begin van de zomer toen het niet te harden was in mijn studio…..Er komen dus veel nieuwe Remy-producties aan. Daarnaast gaat Matthew Dekay binnenkort ‘Till Ya Drop’ remixen, die ik samen heb gemaakt met Roland. Daar kijk ik echt naar uit want ik ben echt benieuwd hoe de mengeling van zijn stijl is met onze stijl. Daarnaast ben ik met Roland zelf bezig met een nieuwe track en ook een remix van een track van Perry O'Neil en Mark Otten. Heel misschien (en daar ben ik erg trots op) komt er nog een track van mij op een wereldberoemd internationaal label… maar daar kan ik nog niet alles over vertellen. Bijgeloof denk ik….

Internationaal label? Interessant! Ben je nog veel aan het draaien in het buitenland?
Ja hoor, ik zit wel met grote regelmaat in het buitenland, maar mijn roots liggen toch in Nederland. Daar heb ik ook gewoon mijn meeste boekingen en goede contacten. Het buitenland is leuk, maar veel mensen staren zich daar blind op. Je krijgt voor 2-3 dagen werk met reizen daar dus bij inbegrepen de normale fee. Dat is leuk en aardig, maar dat zijn toch weer 2-3 dagen die je ook in de studio had kunnen zitten. Kijk er zijn natuurlijk wel leuke dingen aan het buitenland hoor, begrijp me niet verkeerd. Laatst had ik bijvoorbeeld een boeking in Jordanie, een nieuwe plek voor me. Ook daar zijn mensen die meer van je weten dat je denkt & jou muziek helemaal top vinden!

Het gerucht ging dat je gaat verhuizen naar Limburg. Klopt dat?
[Schreeuwend:] Nee! Nooit! Ik woon hier prima in Den Haag! Limburg zal ongetwijfeld mooi zijn, maar als ik ga verhuizen verhuis ik toch echt naar een tropisch oord!

Zijn er nog meer geruchten over DJ Remy die je bij deze uit de wereld zou willen helpen?
Laatst kwam er in Hotel arena voorzichtig een jongen naar me toe en die vroeg of alles nu was opgelost met die belastingzaak. Ik wist niet wat hij bedoelde, maar het schijnt dan mensen denken dat ik gedoel heb met de belasting en dat ik duizenden euro’s terug moet betalen aan hen! Hahaha, hoe komen ze erop!

Ter afsluiting een paar korte vragen : Welk feest is je het meest bijgeblven in je carriére?
Dat is een lastige. Ik denk toch de 1e Sillie Symphonies, op het strand vol met mensen, waar ik op een gegeven moment ‘the Beloved – Sunrising’ draaide. Toen kwam ook net de zon op, het weer was goed en ik keek over de mensen heen: ik kreeg zo’n intens gelukkig gevoel van binnen, kippenvel gewoon. Dat was gelukkig niet de laatste keer dat ik me zo gelukkig voelde, maar deze eerste keer kwam wel het hardste aan!

Welke plaat heb je altijd bij je?
Dat is geen plaat maar dat zijn 10 cd’s vol met classics!

Welke feesten bezoek je zelf graag?
Jaarlijks gaan we met wat beste vrienden in september een weekje naar Ibiza voor de eindfeesten. Je kan me daar tegenkomen in bijvoorbeeld de Pacha bij een Erick Morillo maar ook bij bijvoorbeeld Sven Väth in de Cocoon. Ik hou van vanalles en nogwat!

Welke clubs draai je graag?
Lastige vraag, maar ik denk toch dat ik voor de Amnesia ga. De DJ-Booth is daar zwaar oke! Je hebt een goed overzicht ook over de zaak.

Met welke producer zou je nog eens in de studio willen duiken?
Pff…nog een lastige vraag. Dat is denk ik iets heel persoonlijks, want het moet echt meteen klikken. Ik heb het een paar keer gedaan, met mensen waarmee ik echt graag zou willen produceren, maar dat kan ook zomaar uitlopen op een grote teleurstelling. Dat is jammer.

Remy, hartelijk bedankt voor het interview en names Partyflock veel succes gewenst in de toekomst! Wil je Remy binnenkort horen draaien, dan kan dat bijvoorbeeld dit weekend op het Haagse festival The city is ours festival bij de Haagse hogeschool!

87 opmerkingen

Vette stijl heeft de man!
Ook leuk om 'm te zien draaien :yes:
laatste aanpassing
REMY! :respect:
Remy is een held! Afgelopen zaterdag nog gehoord in Roosje, draaide ie ook weer erg (Y) . Altijd steady niveau, stelt nooit teleur
Draaide vd zomer weer op mening festival waar ik geweest ben, stelt idd niet teleur :)
mening =­ menig
Remy, lekker degelijk, altijd goed! Goed interview.­ Mijn beste herinneringen aan hem zijn op Extrema Beautiful met zijn eigen Dust Sucker als afsluiter.­ Wat een megaplaat blijft dat toch!
Uitspraak van BrainErp op maandag 4 september 2006 om 21:46:
Mijn beste herinneringen aan hem zijn op Extrema Beautiful met zijn eigen Dust Sucker als afsluiter.­ Wat een megaplaat blijft dat toch!

Remy is superdegelijk! Dat is juist zijn kracht ook denk ik: je weet altijd dat het een goede avond met hem gaat worden!

Dustsucker is een megaplaat, maar ik heb ook goede herinneringen aan oa Till Ya Drop, die Sander K. 'dropt' in de Panama, aan het einde van zijn set. Ka-nonne.
een bescheiden gozer, maar wat kan die gast draaien, menig setje van hem grijs gedraaid!
hard werken zo wel voor de schermen of achterschermen,,of gewoon goed in muziek..­
nice stukje om te lezen goed interview :D

mijn vraag was ook gesteld, das altijd mooi dan :)
Wow, dat is leuk leesvoer!

En wat kan die vent draaien zeg :respect:

Afgelopen vrijdag toch echt wel een paar keer betrapt op een lach! :-D

Hoop em nog vaak te zien draaien!
op mysteryland 1999 nog gefimld tijdens zijn set was net binnen!
Remy!! (L)
Alhoewel, ''gevangen tussen bescheidenheid en populariteit'', hij is wel populair, maar gelukkig niet op zo'n niveau als bv Tiesto :)

Leuk ook dat ie wat platen van Kobaya draait (Y)
Weet je wat het aparte is, dat is dat je als je mensen ontmoet ineens het hele gevoel weg is.­ Het hele mysterie is weg, dat is jammer.­ Ik bedoel dat als je platen van mensen draait je een heel gevoel om en over die persoon krijgt, zonder dat je hem (of haar!) kent.­ Ik heb het wel eens meegemaakt dat ik platen van producers draaide, maar dat waren in het echt zulke ontzettend arrogante mannetjes.­ Echt, daarna heb ik hun producties gewoon niet meer gedraaid.­ Hahaha, nee ik noem geen namen! Als je die persoon bij een bepaalde plaat ziet is namelijk het leuke eraf.­

Leuk! Hier herken ik me erg in.
laatste aanpassing
Remy - Awakenings 15-05-05 Now & Wow :respect:

Schalt nog steeds op standje tien door de woonkamer om vol los te gaan!
elke keer weet deze man me weer te vermaken.. hulde :respect:
Supertof interview Bram, zeer goed gedaan! :respect:

En Remy... Remy is gewoon een held. Een hele eigen stijl en het is gewoon gegarandeerd genieten als hij op een line-up staat.

Mijn mooiste Remy-herinnering heb ik toch wel aan Massive in het Zuiderpark in R'dam. De voorverkoop was niet goed gegaan en dus waren er tenten en DJ's geschrapt. De Techno en Hardcore waren in een tent gedouwd en daar stond Remy dan met als publiek een hele berg gabbertjes...en hij kreeg ze nondeju aan het dansen zeg! Geweldig! (l)

Oh en de allereerste Shockers in 1999 in de Sporthallen Zuid...ook helemaal niet uitverkocht en het feest dreigde een flop te worden, maar toen Remy draaide was alles goed gewoon. Wat een eenheid toen zeg!

Remy is zeker weten een van mn favo Nederlandse DJ's. (l)
laatste aanpassing
Remy is koning. Zeker ook een van mijn Nederlandse favo helden (djs). Jammer dat ik er niet bij kan zijn zaterdag...Wie heeft er nog ergens een geldboompje over?? boehoe :(
Remy moet zo'n beetje de meest constante (Nederlandse) dj zijn. Altijd goed! :respect:
remy blijft mn haagse held!
altijd lekkere swingende technosets van deze man
Remy heerst!
Deze man stelt nooit teleur.­ .­ .­

Vanaf Hugo D-Nite in ahoy al.­ .­ .­ tot nu nog.­ .­ .­
Je hebt wel een kruiwagen nodig, want tegenwoordig kom je er niet met alleen talent, maar veel DJ’s willen te snel.­ Die leren zo de kunst van het voordraaien niet, want een beroep op zich is.­ Iedereen wil er zijn binnen 1 dag.­


Amen to that! Goed interview trwns :yes:
leuk om te lezen dit...­hij weet mij ook altijd aan het dansen te krijgen...­mag van mij nog wel een keer in de gas de toko afsluiten daar
Goed en leuk interview weer Snuggle. (y)

Vind Remy na al die jaren ook nog steeds een held, koop dan ook regelmatig nog een Remy plaatje! :9
laatste aanpassing
Uitspraak van NuKLeuZ op dinsdag 5 september 2006 om 01:11:
Remy - Awakenings 15-05-05 Now &­ Wow

Schalt nog steeds op standje tien door de woonkamer om vol los te gaan!

Ja he! dat is een heerlijk setje (L)
respect!
Een dj en mens naar mijn hart, respect!!!
Kan haast niet wachten tot die mix-cd op Armada uitkomt.­
Karian
Werkzaam bij Partyflock
Heel leuk interview! Remy komt op mij over als een lekker ongecompliceerde vent die plezier heeft in zijn werk :yes:
Uitspraak van Karian op dinsdag 5 september 2006 om 16:37:
Heel leuk interview! Remy komt op mij over als een lekker ongecompliceerde vent die plezier heeft in zijn werk

Ja en hij heeft nog niet half in de gaten dat 'ie er ook nog eens ontzettend cute uitziet :bloos:
goed interview.­ altijd mooi als hij draait met af en toe zo'n bescheiden lachje naar iemand toe.­vriend en held, constante factor.­
chill interview en hulde voor deze held
R-K
Artiest R-K
Ik kan me enorm irriteren als ik lekker sta te draaien, te genieten, en als er dan mensen naar je toekomen en zeggen “Heb je het niet naar je zin?”.­ Dan sta ik me te concentreren en dan lijkt het misschien alsof ik het niet naar mijn zin heb, maar dan zit ik helemaal in de muziek en dan heb ik het juist naar mijn zin!

:respect:

dit ken ik :D

sta ook altijd geconcentreerd te draaien en ben ook niet van handjes in de lucht..
Al sinds het begin der housetijd dé Nederlandse koning van het strakke mixwerk!! Naast grootmeester Garnier één van de weinigen!!
Uitspraak van Anoukforza op dinsdag 5 september 2006 om 13:14:
Remy - Awakenings 15-05-05 Now &­ Wow

Schalt nog steeds op standje tien door de woonkamer om vol los te gaan!

Kan iemand mij die niet toevallig sturen...... please? :D Ik word namelijk benieuwd!
I-mad
Artiest I-mad
:respect: the master of underground :respect:
Uitspraak van SnuggLe op dinsdag 5 september 2006 om 18:33:
Kan iemand mij die niet toevallig sturen......­ please? Ik word namelijk benieuwd!

ik dacht dus ook zoiets! :9
Hij heeft altijd wel een goeie sound idd
POPULARITEIT,nee wat ik merk aan hun muziek,,1234
weer opnieuw,,zo gaat het maar door,,id-t stond toch voor ivo duncun theo,totaal geen kenis van muziek,,kijk op windows media 31 stuks.­DOWNLODEN
ben ik blei dat ik un dj tony muzikant producer,en tergelijke nieuwe op de markt,aleen maar DJS MET 1 tonig 1234,blei dat ik niet zo ben,,ooo wat is dit toch heel dicht,,waneer de dance scene instor o zo dicht bei,,
Uitspraak van SnuggLe op dinsdag 5 september 2006 om 18:33:
Kan iemand mij die niet toevallig sturen......­ please? Ik word namelijk benieuwd!

ja hoor, stuur maar een berichtje voor mn e-mailadres :flower:
Leuk interview met deze fantastische dj/producer. Zijn set op Solar Festival heb ik erg genoten en veel van zijn producties liggen hier regelmatig onder de naald :yes:
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 5 september 2006 om 21:24:
POPULARITEIT,nee wat ik merk aan hun muziek,,1234
weer opnieuw,,zo gaat het maar door,,id-t stond toch voor ivo duncun theo,totaal geen kenis van muziek,,kijk op windows media 31 stuks.­DOWNLODEN
ben ik blei dat ik un dj tony muzikant producer,en tergelijke nieuwe op de markt,aleen maar DJS MET 1 tonig 1234,blei dat ik niet zo ben,,ooo wat is dit toch heel dicht,,waneer de dance scene instor o zo dicht bei,,

Dude.....leer Nederlands en leer rustig na te denken en begrijpelijk te typen.
MC Uno
Artiest Uno
:respect:
REMY is a legend!

Mooi interview
Uitspraak van SnuggLe op woensdag 6 september 2006 om 06:48:
Dude.....­leer Nederlands en leer rustig na te denken en begrijpelijk te typen.­


hehe.. lees voor de grap zijn persoonlijke tekst eens... om je dood te lachen..

Anyhows..

Remy.. eeuwige constante factor in housend Nederland. Echt zo'n typische dj die je pas opmerkt als ie weg is.

mooi interview trouwens.
elke keer als ik remy hoor draaien is het vet
Gaaf Interview !!! top &­ eerlijk.­

Ben beniuewd naar de Dubble cd.­
markvdh
Artiest T.T.M.
Remy RuleZ.­ Hij staat bij mij in de top 5 van beste dj's ever.­ Hoop hem ook weer snel in Club WOW te Venray te zien.­
Remy! (y) Veelzijdige Dj en zo te zien een sympathieke vent. Toch maar eens vaker gaan zien...
hee kleine ouwe Haegsche electro-reus wanneer komt die eerste electroooo plaat van je nou es uit? En hoe gaat ie heten...­ Nasty Pimp? Of Crack Up? Leuk interview...­ toch zie ik Remy nog wel ergens op de Grebbeberg eindigen, met 2 kindjes...­
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 5 september 2006 om 21:24:
POPULARITEIT,nee wat ik merk aan hun muziek,,1234
weer opnieuw,,zo gaat het maar door,,id-t stond toch voor ivo duncun theo,totaal geen kenis van muziek,,kijk op windows media 31 stuks.­DOWNLODEN
ben ik blei dat ik un dj tony muzikant producer,en tergelijke nieuwe op de markt,aleen maar DJS MET 1 tonig 1234,blei dat ik niet zo ben,,ooo wat is dit toch heel dicht,,waneer de dance scene instor o zo dicht bei,,

:D Sorry maar WTF staat hier nou precies?
Met welke producer zou je nog eens in de studio willen duiken?
Pff…nog een lastige vraag.­ Dat is denk ik iets heel persoonlijks, want het moet echt meteen klikken.­ Ik heb het een paar keer gedaan, met mensen waarmee ik echt graag zou willen produceren, maar dat kan ook zomaar uitlopen op een grote teleurstelling.­ Dat is jammer.­


Jeeeeeeeks ... ik dus wel met Remy ... Jezus wat valt er nog veel te leren van deze topper !!
laatste aanpassing
"­Remy is eigenlijk een onwijze schijterd.­ Dat is de echte Remy."­

Dat stukje snap ik even niet! Remy een schijterd??? Nee...­als oud ijshockeyer kan dat niet!

Mooi stuk, goed geschreven en prima Remy reacties!
Jammer Remy, wij zijn dit jaar niet op Ibiza, hebben het even te druk!

Trouwens, Amnesia is inderdaad echt geweldig!
De DJ booth is zo hoog dat niemand ziet dat Mauro Picotto zijn 3e fles champagne leeg drinkt!!!

Veel plezier met de eind feesten!!

Greetz H&­H
ik zie de Extrema booth :)
Money makes the world go round....­

HOw Fucked up!
Heb z'n setje van nieuwjaar 2005 geluisterd.­ Zeker lekker setje! Maar zijn set op 25 mei dit jaar op Awake is minstens net zo lekker!
Remy is een held.­ Neerlands trots.­
Remy :respect:

van begin tot eind altijd goed. Remy is 1 van mijn grote helden...

Deze zomer zo vaak gehoord, maar altijd, echt altijd kwaliteit. Voeten vd vloer, glimlach om de mond en gaan.

Wodkaatje erbij Remy?
Altijd respect voor de heer Unger gehad. Hij heeft me nog nooit teleurgesteld en dat was afgelopen zaterdag in Roosje ook gewoon weer super om 'm achter de decks bezig te zien(y)! Al in begin jaren 90 toen de NL'se housescene geen ruk voorstelde was hij er al mee geïnfecteerd en "leerde" ons deze muziek. Uiteraard met Dimitri en Marcello. Hopenlijk gaat ie er nog jaren en jaren mee door:flower:!
laatste aanpassing
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 5 september 2006 om 21:24:
POPULARITEIT,nee wat ik merk aan hun muziek,,1234
weer opnieuw,,zo gaat het maar door,,id-t stond toch voor ivo duncun theo,totaal geen kenis van muziek,,kijk op windows media 31 stuks.­DOWNLODEN
ben ik blei dat ik un dj tony muzikant producer,en tergelijke nieuwe op de markt,aleen maar DJS MET 1 tonig 1234,blei dat ik niet zo ben,,ooo wat is dit toch heel dicht,,waneer de dance scene instor o zo dicht bei,,

jij geeft vast muziekles
TOP dj...­ kzal zijn set op Awakenings (12-05-06) nooit vergeten
Uitspraak van Bartjan\\\ op zaterdag 9 september 2006 om 14:42:
TOP dj...­ kzal zijn set op Awakenings (12-05-06) nooit vergeten

Zeker weten!! Wat een vette set. Heb je trouwens die set om thuis te luisteren >>Bj<< ? Kan die set van Awake of een set andere van Remy zo voor je uploaden als je wilt. Heb die gast al zo vaak horen draaien en hij blijft gewoon goed.
Normaal altijd een lekkere mix van progressive
en techhouse. Of op een technofeest, dan draait hij gewoon wat steviger. Zijn producties hebben altijd een eigen sound. Ja, Klinkt gewoon lekker. 1 ding is zeker. Na al die jaren is hij nog steeds zich zelf. Remy is echt een toffe gast. Ik vind ook dat een dj een sukkel is als hij zich arrogant gedraagd. Zoals bijv. Speedy j. Hij is zeker wat losser geworden. Waarschijnlijk door de samenwerken met Liebing (Collabs). Echt 2 tegenpolen. Was er de eerste keer bij en Speedy j begon alleen. Vet chagarijnig uiteraard. Toen kwam Liebing erbij en die was vet vrolijk en ging helemaal los achter de draaitafels. En altijd met een big smile. Uiteindelijk moest Speedy j ook vet lachen om hem en werd hij zelf ook een stuk vrolijker. Maar met stip op nummer 1 staat bij mij Dj Promo. Ten eerste omdat hij alleen zijn eigen stijl goed vind. En de rest vind hij allemaal bagger. Denk dat ook veel hardcore dj's hem een zak vinden. Het is gewoon een hecht clubje van dj's die al samen op feesten stonden toen Promo nog met Lego speelde. Als je dan erbij komt en dan binnen korte tijd zo arrogant word...natuurlijk word je dan steeds meer buitengesloten. Als je word gerespecteert als dj/producer, dan is dat toch het mooiste wat er is.....

Uitspraak van BrainErp op maandag 4 september 2006 om 21:46:
Remy, lekker degelijk, altijd goed! Goed interview.­ Mijn beste herinneringen aan hem zijn op Extrema Beautiful met zijn eigen Dust Sucker als afsluiter.­ Wat een megaplaat blijft dat toch!

En je bent niet de enigste. Heb die plaat thuis.
Remy Bang Dustsucker...:respect:

Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 5 september 2006 om 21:24:
POPULARITEIT,nee wat ik merk aan hun muziek,,1234
weer opnieuw,,zo gaat het maar door,,id-t stond toch voor ivo duncun theo,totaal geen kenis van muziek,,kijk op windows media 31 stuks.­DOWNLODEN
ben ik blei dat ik un dj tony muzikant producer,en tergelijke nieuwe op de markt,aleen maar DJS MET 1 tonig 1234,blei dat ik niet zo ben,,ooo wat is dit toch heel dicht,,waneer de dance scene instor o zo dicht bei,,

1234, hoedje van papier. Haha...


Uitspraak van Tony S op woensdag 6 september 2006 om 12:47:
hehe..­ lees voor de grap zijn persoonlijke tekst eens...­ om je dood te lachen..­

Hahaha...Zeer zeker Tony S. Echt drama.

Blei dad ik niet so ben!! Hahahaha!!!!
Mijn nichtje van 6 schrijft nog 10 keer beter!!
En wat een lompe persoonlijke tekst zeg..
laatste aanpassing
Remy en Roland :respect:

Heerlijke producties!
ik ken deze topper al wat jaaren zowel prive als van feesten !!!!
leerde hem kenne toen ik vaak in den haag tevinde was bij 1 van zijn beste maaten en hij is egt een gewoone wereld gast heb veel respect :respect: voor deze man hij is zo lekker gewoon en ja master of the pitch heb met hem al eens een kamer in een kasteel ergens in limboland gedeeld (whaaaaaa ) onvergetelijk haha als remy dit zelf leest weet ik cker dat hij nu een :D mega lach op ze gezicht toverd !!! voor mij is het 1 van de beste dj's die ik ken en een egte haagsenees ook nog :respect:
.
Remy is ook een persoon die al 7 jaar een vriendin heeft

*ziet al haar toekomstdromen in duigen vallen*

­[img]http://forum.phono.nl/modules/PNphpBB2/images/smiles/Huilen.gif[/img]Maar ehm.. tjah, Remy. Held met de hoofdletter H :respect:
Eén van de weinige DJ's die me nooit teleurstelt!
(behalve met dit ikhebal7jaareenvriendin-feitje dan :/ :p )
laatste aanpassing
draaide afgelopen zaterdag op city is ours ook weer een puike set! idd nog nooit teleur gesteld
wat een fantastische sets weet hij altijd weer neer te zetten!

Backstabber vind ik een geniale productie van m :respect:
Dj Remy...­jeugdsentiment!!
Mijn allereerste house cdtje ooit gekocht was van deze man...­en die draai ik nog steeds!
Hij mixt ook echt retestrak.­
Technsich gezien duidelijk een van de beste in nederland, alleen qua stijl voor mij op dit moment niet meer de beste...­
maar toch...­
In één woord;­ Held!
Nooit teleurgesteld en inderdaad een aardige vent ook!

Voor mensen die setjes willen en soulseek hebben, stuur mij maar een berichtje.­
Remy is degene die mij van me sokken blies op m,n eerste feest begin 92, en nog steeds , als hij op de playlist staat, dan geeft dat een extra reden om naar dat feest te gaan, zo ook binnenkort in de Waakzaamheid, de 30ste september om precies te zijn
remy is kaal en raar want hij heeft me gewoon nog steeds cadeautje gegeven
Sorry voor de opmerking hier boven,mijn zoontje wil geloof ik een cadeautje van Remy.­
Maarr Remy is en blijft natuurlijk de absolute heerser der NLdeejays .­Terwijl Dimitri en Marcello hier en daar nog hun classics ten gehore mogen brengen blijft Remy fris en vernieuwend.­
Uitspraak van galadrim op vrijdag 15 september 2006 om 12:07:
Remy is degene die mij van me sokken blies op m,n eerste feest begin 92, en nog steeds , als hij op de playlist staat, dan geeft dat een extra reden om naar dat feest te gaan, zo ook binnenkort in de Waakzaamheid, de 30ste september om precies te zijn

Je bedoelt de flyer hier links van toch?
Remy is gewoon een koning, de man is mix technisch veruit de beste in Nederland.­ Maakt zelden of nooit een fout, komt nog een keer uit Den Haag ook dus dat al helemaal goed.­ Diep respect voor deze man zonder poespas.­ Kunnen een hoop dj's nog wat van leren.­
Gisteren gehoord op extrema NYE.
Super super goed!!:respect:
Zker fan..:jaja:
Remy :respect:

ben benieuwd naar de remix van de track van Mark Otten.. Mark Otten is (y)
NR 1 DJ in platenkeuze :P

respect
kghkhhghh jgkfklflfihndl kfklhkyiuuyy thiui
complimenten....­!!!!
Remy wat een man is dat toch!!!! Hij draait 11 april op Technophobia (www.technophobia.nl)!!!
Kom en aanschouw....

Super DJ
laatste aanpassing