Partyflock

Tony Junior: onsterfelijk door creativiteit

 

Tony Junior: onsterfelijk door creativiteit

gepubliceerd op
Tony Junior: onsterfelijk door creativiteit (afbeelding)
ArtiestTony Junior Site
Waarschijnlijk heb je wel eens van hem gehoord: Tony Junior. Zijn single, 'Love Somebody' samen met Mr. Polska, is namelijk zeer recent uitgekomen. Of je hebt hem gezien op RTL5 in een aflevering van 'Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon'...in ieder geval is zijn persoon 'hot' en dat is altijd een goede reden om eens nader te kennis te maken!

Je hebt onlangs een nieuwe track uitgebracht met Mr. Polska 'Love Somebody', Hoe kwam deze samenwerking tussen jullie tot stand?
Ik was eigenlijk vroeger al fan van Polska's tracks. Op een gegeven moment ging hij me volgen op Twitter en Instagram en ontstond er een soort contact. Toen ik bezig was met het maken van 'Love Somebody' wilde ik meteen Polska erop hebben en hij vond dat ook cool! Al snel kwam hij naar de studio en hebben we de plaat afgemaakt!Ten opzichte van nummers als 'Immortal' en 'Twerk Anthem' is je nieuwe nummer 'Love Somebody' een hele andere stijl. Komt dit door je samenwerking met Mr. Polska, of kunnen we meer nummers als 'Love Somebody' verwachten?
Ik wilde met 'Love Somebody' eigenlijk een andere weg inslaan. Ik wilde een plaat maken waarbij mensen van over de 40 een flashback krijgen naar vroeger, toen ze naar de iT gingen enzo en dat combineren met mijn visie op oude house-muziek. En ja, het is weer iets anders, maar je kan van mij alles verwachten op het gebied van muziek. Ik maak wat ik tof vind, haha!

Mr. Polska en jij staan allebei wel bekend om het feit dat jullie van een feestje houden. Hoe zorg je er keer op keer voor dat mensen helemaal los gaan?
Ik vind het zelf heel belangrijk wat ik uitstraal op het podium. Als ik stil sta en het publiek niet aankijk, zal er ook minder reactie op komen. Ik weet hoe het is om naar grote housefeesten te gaan, als bezoeker maakte ik ook altijd een feestje. Nu ik zelf achter de draaitafels sta, ga ik nog steeds net zo los als vroeger tijdens het uitgaan. Daarnaast is je platenkeuze erg belangrijk. In het buitenland kan ik wat donkerder draaien en dingen uitproberen, in Nederland draai ik vaak wat steviger en ook bekende platen -gewoon een feestje bouwen.

Kunnen we naast de samenwerking met Mr. Polska nog meer collabs verwachten de aankomende tijd? En met wie zou je nog heel graag willen samenwerken?
Volgende maand komt m'n plaat met Steve Aoki en NERVO uit, daar ben ik echt heel trots op. Daarnaast heb ik nog samenwerkingen liggen met Riggi & Piros en Dropgun. In de toekomst zou ik ooit nog samen willen werken met Wolfgang Gartner!

Je hebt sinds kort ook een eigen realityserie. Hoe is het om constant gevolgd te worden door camera's en hoe is het om jezelf terug te zien op tv?
Jezelf terug zien op televisie is heel gek. En ineens ziet je oma dat je het een soort 'gemaakt' hebt, haha! Maar het volgen van de camera's vond ik helemaal niet erg. Na een dag merk je het niet eens meer.

Naast je eigen tv programma heb je onlangs ook je eigen kleding label 'IMMRTL' uitgebracht. Hoe ben je op het idee voor 'IMMRTL' gekomen? En kan je ons iets meer vertellen over het merk?
Ik wil altijd dingen creëren of maken. Of het nou muziek, feesten of kleding is. Als ik later dood ben, wil ik iets achtergelaten hebben. De naam IMMRTL komt van m'n grootste release IMMORTAL vorig jaar. Ik vond het een erg krachtige naam die ik voort wilde zetten in m'n kleding. Ik zou zeggen, check weareimmrtl.­com.

Heb je met een tv programma, een eigen kledinglijn en een agenda vol met optredens nog wel tijd om de studio in te gaan? Zo ja, wat kunnen we de aankomende tijd nog meer van Tony junior verwachten?
Het is zwaar plannen en vooral soms even je rust nemen, een paar uurtjes om productief te kunnen zijn, maar ja het is zeker mogelijk! Zoals ik hierboven al zei. Steve Aoki & NERVO collab, Riggi & Piros collab en ook nog een plaat met Dropgun. Daarnaast ook een aantal solo tracks klaarliggen!

5 opmerkingen

Mr.­ Polska of zn tv show, goed interview..­
laatste aanpassing door een beheerder
Had echt nog nooit van hem gehoord.­ Toevallig laatst een aflevering toni en tony gezien, wel lagge
Krijgt de flock geld om hier zo veel te censureren of zo?
Ruslland en China zijn er niks bij, in vergelijking met de censuurnazi's van de flock.­ Je mag niet eens boe zeggen tegen zo'n gemaakte talentloze knakker
laatste aanpassing
Karian
Werkzaam bij Partyflock
→ als beheerder
Iedereen mag een mening hebben, maar het is de toon die de muziek maakt.­ Kritiek is prima, maar kom met argumenten en niet met beldigende oneliners, iemand een gaylord noemen is nergens voor nodig en ook andere (impliciete) beledigingen hoeven niet.­

Als je iemand niet leuk vindt of slecht vindt draaien kun je ook gewoon je mond houden!
laatste aanpassing