Partyflock

D.D.O.D. Borderline Presents Blue Friday 21.06.06 De Meern

 

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

De tweede editie van D.D.O.D. Borderline is inmiddels alweer een feit en deze editie op 16 juni jl. was de eerste van een reeks samenwerkingen tussen Dawn of Dance en verschillende andere Harddance organisaties, in de vorm van ‘D.­D.­O.­D.­ Borderline invites’. UK Hardgrooves, opgericht door Tjeerdo mocht het spits afbijten en bezorgde het aanwezige publiek een onvergetelijke avond die geheel in het teken stond van UK Hardhouse met Fury, LRS, Tjeerdo en The Dawn. De gezelligheid kende geen grenzen mede dankzij aanwezigheid van de sponsors van de Harddance avonden in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!}, de Blue Monkeys, www.bluemonkeys.nl, die als geen ander weten hoe je één groot feest van het leven kan maken.

21 juli aanstaande is het tijd voor de volgende editie van D.D.O.D. Borderline in de vorm van Blue Friday. Wellicht zal het de oplettende mensen onder ons niet zijn ontgaan dat het woord ‘Blue’ blijft terugkomen bij de namen van deze avonden, dit omdat elke Dance avond in de [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} een eigen kleur heeft en bij de avonden gehost door Dawn of Dance is dit – hoe kan het ook eigenlijk anders met als sponsors de Blue Monkeys - de kleur blauw. Op Blue Friday zullen de volgende DJ’s uit verschillende delen van Nederland de Harddance om je oren laten vliegen: C.­ +­ C.­, Dynamike en The Dawn en ook op deze editie zullen we vanaf begin tot het einde knallen.

The Dawn, oprichter van Dawn of Dance, zal de avond gaan openen om tien uur met de verschillende aspecten van Harddance, haar grootste liefde en passie in het leven is muziek met als nummer één de Harddance. Of het nou om het organiseren van Harddance feesten gaat, het produceren of het draaien zelf. Van Hardtrance tot Uk Hardhouse gemengd met een beetje Techno, Hardstyle en soms zelfs Schranz, het maakt haar niet uit, als het bij elkaar klinkt dan kan het en draait zij het. Zo onconventioneel als zij in haar dagelijkse leven is, zo draait zij ook haar muziek; lak aan eventuele regels, maar gewoon op je gevoel af gaan en je eigen ding doen.

Het tweede uur is het de beurt aan Dynamike a.k.a. Mikel Houben, deze 23 jarige DJ uit het Limburgse Thorn is sinds 2001 actief in de dance scene en heeft sinds die tijd al meer dan 100 optredens op zijn naam staan. Deze dj heeft zich verschillende stijlen binnen de Dance eigen gemaakt: Harddance, Hardtrance, (early) Hardstyle en Hardcore. Door de recentelijk grote vraag naar Hardcore (vooral in Limburg) zijn de andere stijlen behoorlijk naar de achtergrond verdwenen. Dat neemt echter niet weg dat Dynamike graag een combinatie tussen Harddance, Hardtrance en (vooral oudere) Hardstyle draait zoals hij op Blue Friday zal gaan laten horen.

De laatste twee uur van deze avond zijn voor het duo C.­ +­ C.­, bestaande uit Cill en Co-Ak, zij hebben zich al menigmaal solo bewezen op feesten als Round Bass, Sundays at School en D.­D.­O.­D.­ en ook als duo staan zij garant voor heerlijke Harddance gecombineerd met een energiek optreden. Zo stonden zij al samen op D.­D.­O.­D.­ meets Hardhouse Revolution februari jongstleden, in Patronaat op CB bookings &­ Frantic en maakten zij de Happydayzz onveilig op Protocol op de eerste April dit jaar. Wees voorbereid op twee uur in de hoogste versnelling wanneer zij deze nacht zullen gaan afsluiten.

De entree is, overigens voor alle Dance vrijdagen in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!}, helemaal gratis, voeg daarbij nog de bijzonder schappelijk geprijsde drankjes en het geweldige geluid in de [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} en je hebt alle ingrediënten om je weekend goed te beginnen, voor meer informatie kun je naar www.djcafeglow.nl gaan.

De draaitijden van D.D.O.D. Borderline presents Blue Friday:

­[IMG]http://i6.tinypic.com/1zn0n6d.jpg[/IMG]

22:00 – 23:00 The Dawn

­[IMG]http://i6.tinypic.com/1zn0sy0.jpg[/IMG]

23:00 – 00:00 Dynamike

­[IMG]http://i6.tinypic.com/1zn0whf.jpg[/IMG]

00:00 – 02:00 C.­ +­ C.­

{All pictures taken by Raven a.­k.­a.­ Denny Yau} except the one from Dynamike

­[IMG]http://i1.tinypic.com/xbmhaq.jpg[/IMG]
Choose your colour, choose your destiny

­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners……..­ We only convert

Upcoming editions

4th of August D.­D.­O.­D.­ - HeartBlood Café De Trappist Amsterdam

1st of September D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution – Third Pleasure Café De Trappist Amsterdam with another special guest DJ from the UK­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]
The Dawn Of Harddance Has Begun
laatste aanpassing
Hoe is het gegaan?
Niet zo heel erg goed helaas :(
Er waren iets van 10 mensen maar en toen moesten we stoppen om 12 uur

Het is nu even afwachten hoe en/of het verder gaat :)

Heb wel een voorstel gekregen, maar weet niet of dat wel zou gaan werken
Wat zonde zeg! :o

Ze willen allemaal hardhouse, en geef je een feestje met gratis entree(!) en een vette soundsystem dan komt er niemand :s
laatste aanpassing
Uitspraak van CeLL op donderdag 27 juli 2006 om 15:25:
Ze willen allemaal hardhouse, en geef je een feestje met gratis entree(!) en een vette soundsystem dan komt er niemand

Ja, dat dacht ik dus ook al een beetje :)

Maar ja wis ook de vakantie, het weer en het weekend dat eraan vooraf gegaan was niet uit
Denk ook dat veel mensen nog geen salaris ook hadden gekregen, maar ja het eindresultaat is helaas wel hetzelfde wat voor reden er ook was

Vond het wel super dat toen ik aan het openen was er drie mensen wel lekker stonden te dansen en aan het genieten waren :D

Hoop alleen wel dat het concept door mag gaan na de zomer, weliswaar in een andere vorm dan
Ja is ook zo, maar ik verwacht wel wat support natuurlijk.
Weet niet hoe druk het de 2de keer was?

Maar goed, we zien het wel :)
Tweede keer wat drukker dan de eerste keer, dat was deze keer ook genoeg geweest, maar helaas :)

Tis jammer dat mensen niet begrijpen dat als ze meer komen er dan ook meer feesten zullen zijn met meer DJ's die ze graag willen zien, maar omdat het vaak niet gesupport wordt is het moeilijker te groeien :)