Partyflock

Slick Outdoor – Sun, thrills and great artists for only 5 euros!

 
Je hebt een aantal van die prachtige locaties in Nederland waar een dance festival volledig tot zijn recht komt. Het strand Wolderwijd in Zeewolde is absoluut één van die locaties; strand, water, mooie grasvlaktes, een eilandje, een klein paradijsje op zich. Het kan dan ook niet uitblijven dat juist op deze locatie een nieuw dance festival uit de grond verrijst.

Bubblegum Productions organiseert op zaterdag 22 juli Slick Outdoor. Op het nieuwste dance festival van Nederland beleef je 12 uur non stop partypleasure door een ijzersterke en onvergetelijke programmering.

Lucien Foort kan met recht als één van Nederlands succesvolste dj’s beschouwd worden. Op festivals als Dance Valley, Mysteryland, Innercity en Homelands (UK) weet hij het publiek op te zwepen met zijn energieke sets. Elke zaterdagnacht presenteert hij zijn eigen succesvolle dance programma LOS op 3FM. En LOS gaan we zeker op de beats van Lucien Foort! Met haar kenmerkende stijl zet Miss Monica het feest op z’n kop. Met haar dodelijke combinatie van typische pompende Monica klappers en haar enthousiaste uitstraling achter de draaitafels is zij al meer dan vijftien jaar één van de Nederlandse publiekslievelingen. 2005 was het jaar van Gregor Salto. Hit na hit scoorde hij met ‘Looking Good’ en ‘Can’t stop playing’, welke maar liefst 10 weken in de top 40 stond. De sets van Gregor Salto zijn een mix van ‘groovy House music with a lot of Soul, Latin, Jazz, Disco and Afro grooves’. Slick Outdoor is blij met deze DJ met echte latin spirit. Hij zal het zomergevoel in je naar boven brengen als hij achter de draaitafels staat.

En dan nog zo’n rijzende ster… Sidney Samson. Zijn nieuwste productie ‘Girls’ staat in de top van alle dance lijsten. Daarnaast produceerde hij hits als ‘Nobody Move’ en ‘Rock This’. Als resident van The Matrixx leerde het Nederlandse publiek hem pas echt kennen met zijn unieke sound. ‘True House Music’ Ricky Rivaro zal ook zijn performance neerzetten op Slick Outdoor. Met zijn Bloomingdale mix cd’s verwierf hij landelijke bekendheid en inmiddels staat hij alweer enige jaren aan de top van de Nederlandse dance scène. Met zijn geheel eigen beach sound is hij bij dit festival aan het juiste adres! Bjorn Know-how is een DJ die langzaam maar zeker meer bekendheid krijgt in de Nederlandse dance scène. Deze Haagse DJ/Producer en recordlabel eigenaar van Once Records zal het publiek opzwepen met een overheerlijke mix van latin house, funky en uplifting groovy en electro tunes. Met deze sound heeft hij al diverse malen het publiek gek gemaakt op evenementen als Dancevalley en Sound of Love. Op deze speciale dag zal hij een back 2 back set gaan neerzetten met de ‘Godfather of the Dutch House’ Rob Boskamp. Hij mixt al platen vanaf 1976 en in de 'summer of love' van 1987 was hij een van de mensen die de house in Nederland groot maakte. Zijn laatste single ‘in the evening’ was een enorme grote hit in meer dan 50 landen. In de UK haalde deze plaat zelfs de 2e plek in de UK Music Week dance charts.

Josh Pitch is een bekend gezicht in de regio met zijn wekelijkse dance show in het radioprogramma van Beneden Peil. Zijn scratches en sublieme mix techniek zijn ongekend en zullen uitgebreid geshowd worden. Op Koninginnedag heeft hij in Zeewolde een show opgevoerd aan de koninklijke familie en zal dit op 22 juli nog eens dubbel en dwars over doen. Tot slot zijn er nog twee zeer talentvolle resident DJ’s van Slick die absoluut niet vergeten mogen worden. Cosmic is na een pauze harder terug dan ooit. Deze altijd goedlachse DJ heeft op tal van plaatsen in binnen- en buitenland gestaan. De muziek van Cosmic is een genot om naar te luisteren. Daarnaast zal DJ D-Star, de Urban DJ van Zeewolde en omgeving, de bezoeker betoveren met een mix van hip hop, R&B en garage. De dag zal gehost worden door niemand minder dan MC Cindy C. Deze ‘full size’ Diva of the future is al meer dan zeven jaar te vinden in verschillende clubs als the Mansion, Panama, Danssalon maar ook de Pacha, La Rocca en de IT on tour.

Naast deze heerlijke sound en de good looking dj’s heeft Slick Outdoor natuurlijk nog veel meer in petto. Zo zal er een heuse kinky kapper op het terrein aanwezig zijn om je kapsel trendy te stylen. En heb je lekker lang gedanst, maar zitten je spieren een beetje vast, bezoek dan de massage salon en gun je spieren een verwenbeurt zodat je weer lekker uit je dak kunt gaan daarna. Naast deze stylers en masseuses zal Slick Outdoor ook ruimschoots aandacht besteden aan prachtige decoraties en special effects.

Het idee achter Slick Outdoor is ontstaan door het gelijknamige indoor evenement SLICK. Deze zeer succesvolle maandelijkse formule in Zeewolde loopt als een trein en staat als een huis. Sfeervol Sexy & Music minded publiek, de mooiste decoraties, de lekkerste urban en house beats zijn de ingrediënten van dit concept. Een SLICK Outdoor evenement kon dan ook niet uitblijven.

Weer terug naar het festival, want het mooiste van dit verhaal is nog niet eens beschreven. De entree voor dit alles zal namelijk maar 5 euro bedragen!!
LET OP: Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via een beperkt aantal voorverkooppunten, aan de deur of via de website van Slick Outdoor, www.slick-outdoor.nl.

Laat dit nieuwe dance festival op deze onvergetelijke locatie niet aan je neus voorbijgaan! Verwacht een dag vol show en entertainment met de lekkerste latin, groovy, funky, urban & electro house van het moment. Zet het in je agenda en zorg dat er je erbij bent. Zaterdag 22 juli, Slick Outdoor, let's party!!