Partyflock

Eigen gemaakt Trance plaatje door Jimmy Santano

 
Thomas
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
http://www.­f-forge.­com?d=­5ARfgKJCXHSWBri14Ley

Wat vinden we ervan

produced and written by Jimmy Santano Aka Jochem Hoeflaak and Fernando
laatste aanpassing
Dacht ff dat dj jean - the launch erin kwam (0:30 min) :p
Dat zweverige geluid vind ik wat te "eng" klinken, moet je wat aanpassen denk ik, zodat het wat mooier klinkt.
Piano vind ik wel goed. In de break komt er iets wat lijkt op een oude allure plaat (bij 2:40 min) dat vind ik wel tof, maar word kort daarna veranderd door een ander soort trancegeluid (3:01). De vocal gaat na een paar keer beetje irriteren, iets teveel denk ik dat je die vent dat ene zinnetje laat uitspreken ;). Ik vind vooral de piano goed in dit nummer.
Hoewel het nummer een wat gedateerde trancesound heeft, klinkt het best wel. Denk wel dat je nog wat moet aanpassen en misschien wel die dj jean sample eruit halen, ik denk dat dat er niet echt in past :) haha
Ja aardig nummertje! Krijg er geen kippenvel van maar goed..Piano is inderdaad goed in de track :P, Jean sample vind ik ook niet super passen om eerlijk te zijn! Maar ej bent goed op weg ;)
laatste aanpassing
ik heb m even beluistert, op zich is het accoorden schema wel aardig, maar daar maak je dan vervolgens te weinig gebruik van. Er zit niet echt een catchy hook in en het tham is ook niet heel erg aanstekelijk

Over dat ene sampletje, die moet idd weg ;) klinkt een beetje goedkoop.

Het idee van de track is zeker aardig maar er zit veel meer in naar mijn idee.
zal hem later nog ff beluisteren
http://www.­f-forge.­com?d=­mXC640NiuTE7h9Be8DIF
Inspired by een zeker Marino Stephano?...­ Klinkt wel iets van door in de sound, vooral het padje...­ dat klinkt heerlijk!...­ Voor de rest is de track inderdaad misschien iets te gedateerd, 1997 sound!....­ Maar toch wel lekker!
Thnks kerel