Partyflock

Liquidatie in onderwereld

 
Weer liquidatie in onderwereld.

Een naar schatting 180-jarige man is donderdagochtend rond 09.00 uur neergeschoten in Amsterdam-Oud Zuid. De identiteit van het slachtoffer is bij de Amsterdamse politie bekend. De politie komt later vandaag met een persconferentie waarin ingegaan wordt op de liquidaties van de afgelopen dagen waaronder die van Evert Hingst, John Mieremet en Kees Houtman.


De man is een bekende in de Amsterdamse onderwereld. Of er hier sprake is van een moord met religieuze achtergrond wil de politie nog niet bevestigen.

Nadat de man meerdere malen was geraakt, vluchtte hij naar een woning waar hij niet werd binnengelaten. Op de stoep overleed de man, aldus de politie.

Er is sprake van meerdere daders die volgens een woordvoerder via de daken van de omliggende panden gevlucht zijn. Over de toedracht van de schietpartij is nog niets bekend. "We houden overal rekening mee" .


Tevens is de politie opzoek naar de eigenaar van een wit paard met zwarte plekken welke loslopend in de buurt van de liquidatie liep.

De overleden man stond bekend als een gulle man die onder de jongeren een grote aanhang had. De moord is de vierde afrekening in de onderwereld deze week.

Foto's:

­[img]http://tk.files.storage.msn.com/x1pboCV5IJ3MFlgHlwyvAvzLYV0rFUic9jcWax92WFLD8VF0KQ0AXClZuOmnE4uFxeeRFXxgPiTKkW_1JbpygbOCig5TJv_3gKd1KKYNP5HXds3neVYUyqLmvH8eXfbsLNlXsnNZnvjImc[/img]
laatste aanpassing
sinterklaasje kom maar binnu met je keta:P

ohwe hij is dood:cry:
neeeeeejjj dat is onmogelijk want hij is ok een x van het dak gevallen met zn hoofd in een hoopstrond en toen was hij ok nie dood dus nu ok nie:cry:

(F) R.I.P. sinterketa (F)
voor de gemiddelde hersendooie uit de omgeving van Gorinchem is dit veels te veel tekst. Ik denk dat je de verkeerde doelgroep benaderd joost :bye: ;)
Uitspraak van [FSK] op zaterdag 1 juli 2006 om 10:32:
voor de gemiddelde hersendooie uit de omgeving van Gorinchem is dit veels te veel tekst.­ Ik denk dat je de verkeerde doelgroep benaderd joost


omgeving gorinchem :s je ken ook zege dat jullie in arkel
niet leren lezen en schrijven :P:P
Houd je BEEEEKKK!!!:@