Partyflock

Re-Styled @ Café Change Veldhoven

 
-
­[img]http://partyflock.nl/images/upload/66496_regular.jpg[/img]

RE-STYLED??
Beste beginnende DJ's uit Veldhoven en omstreken. Ik ben bezig om een avond te organiseren in mijn café/discotheekje de Change. Het is een terugkerende avond, die elke 1e en 3e vrijdag van de maand plaats zal gaan vinden. Zoals je op de flyer ziet wijkt het meteen al af, maar dan komt door de vakantietijd. Na juli zal dit in ieder geval gewoon aangehouden worden!

Het is mijn bedoeling om de saaie vrijdag avond in Veldhoven wat leuker te maken. Dit met een gezellige avond vol goeie muziek, betaalbare drank en leuke mensen. Mijn idee is om beginnende DJ's uit de buurt vaker een kans te geven om hun kunsten voor publiek te vertonen. Ik en een vriend van mij zullen de Resident DJ's zijn, en daarbij wil ik er naartoe groeien om elke keer 1 of misschien 2 andere beginnende DJ's uit de buurt mee te laten draaien.

APPARATUUR
Ik heb de eigenaar van de Change laatst zo ver weten te krijgen om 2 draaitafels aan te schaffen en dit is ook gebeurd. Ik heb het zelf geregeld en het zijn 2 SynQ XTRM 1 draaitafels geworden. Ik heb zelf thuis Technics, maar deze zijn betaalbaarder en hebben meer functies en doen zeker niet onder voor de klassieke Technics. Er stond al een Dateq Apollo mengpaneel, dus we hebben goede apparatuur om mee te werken! :)
Je hoeft dus alleen je eigen platen (en eventueel CD’s) mee te nemen, en je eigen koptelefoon als je dit liever hebt. De rest is al voor gezorgd!

DE AVOND ZELF
Het is de bedoeling dat de avond lekker opgebouwd gaat worden, en dat meerdere populaire stromingen binnen de House-muziek gedraaid zullen gaan worden. Ik wil het een beetje opbouwen van House, Club en Trance tot aan Hardtrance, Hardstyle, Jump en helemaal aan het einde een beetje Hardcore. Op deze manier spreekt het meer mensen aan, en kan ik ook meerdere DJ's vragen!
De Change blijft wel een Café natuurlijk, dus houd er wel rekening mee dat er een beetje bekend/ commerciëel gedraaid zal moeten worden. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je je eigen muziek kan blijven draaien, maar in overleg moet dit zeker op te lossen zijn!

RECLAME
Natuurlijk snappen jullie dat dit alleen maar door kan gaan met publiek. Op dit moment is er meestal nog niet veel te doen in de Change op de vrijdag, net zoals eigenlijk de rest van Eindhoven en omgeving. Ik geloof dat hier wel verandering in gebracht kan worden, en ik hoop jullie ook... Vraag dus zo veel mogelijk vrienden of dat ze komen, natuurlijk zeker als je zelf moet draaien, en zo moet het mogelijk zijn om volle bak te gaan draaien!
Ik ben zelf bezig met het opzetten van een mailing list, waarin ik de flyers digitaal rond wil gaan sturen. Als jullie dit willen zou ik jullie willen vragen om mij zo veel mogelijk e-mailadressen van vrienden van je waarvan je denkt dat die eventueel wel zouden willen komen aan mij te PB’en, dan voeg ik deze toe aan mijn mailbestand en zullen deze ook voortaan geïnformeerd worden over deze avonden.

Ik wil naast digitale flyers, ook met papieren flyers en posters gaan werken. Ik moet alleen nog even kijken hoe dat ik dit ga doen, want met printen werkt het niet goed heb ik wel gemerkt. Waarschijnlijk is het te duur om ze te laten drukken, dus ik moet nog een andere manier gaan bedenken.

VERGOEDING
Ik kan op dit moment ook nog geen vergoeding voor het draaien beloven. Maar zoals je zelf begrijpt heeft het wel andere voordelen voor je. Je krijgt er meer naamsbekendheid door, je leert beter voor publiek te draaien en te reageren op publiek, en je krijgt uiteraard de avond wel gratis drank! Ook is het perfect om je eigen tracks eens op publiek uit te proberen, voor degenen onder ons die zelf ook produceren. Je kunt de tracks zo eens op volle hardheid horen en op een professioneel geluidssysteem. Ikzelf maak hier ook regelmatig gebruik van. Ik kan je verzekeren dat het geluid tot zeer hard kan in de Change, dus op dat punt zit het wel goed! 


GEINTERESSEERD?
Hierbij dus een oproep aan de DJ's onder ons, die geinteresseerd zijn om een keer mee te komen draaien. Ik zou jullie willen vragen om dan een leuke mix van jezelf online te zetten en even je gegevens te PB'en, dan zal ik kijken wat allemaal mogelijk is!

----------------------------------------------------------------------------------------
AGENDA

30-06-2006:
Dit zal de officiële aftrap zijn van de reeks feesten. De avond zal verzorgd worden door de 2 bedenkers en resident DJ’s, namelijk Dj Sigma en Dj Madbass. Ik zou iedereen die dit leest willen uitnodigen om te komen kijken. Het zal nog niet meteen volle bak zijn, maar hier moeten we dus aan gaan werken. Er zullen ook regelmatig speciale drank acties zijn, zowel voor de mannen als de vrouwen onder ons. Ik ben hier nog in overleg mee met de eigenaar, maar dit zal zeker goed gaan komen!

07-07-2006:
De tweede editie is twee weken naar voren geschoven in verband met activiteiten die in Zeelst plaats vinden, en met de zomervakantie periode. Dit maal zal de muziek verzorgd worden door niet alleen de 2 resident DJ’s Sigma en Madbass, maar zal ook niemand minder dan Dj Sonicx zijn kunsten komen vertonen. Deze jongen heeft op zowel het vlak van produceren als op het vlak van DJ’en laten zien dat hij een aanstormend talent is. Na een tijd geleden zeer knap met een remix van de klassieker ‘Fuck on cocaine’ op de remixplaat te zijn beland, heeft hij onlangs ook de DJ Contest in Discotheek De Kers in Veldhoven gewonnen.

Na een kleine zomerstop, zal er begin augustus weer begonnen worden met de derde editie van Re-Styled!
----------------------------------------------------------------------------------------
laatste aanpassing
-
Ik heb vast wat mensen toegevoegd die eventueel in aanmerking zouden kunnen komen en geinteresseerd zouden kunnen zijn voor het bovenstaande!

Volgens mij kan ik als opener alleen mensen toelaten, en het is dan ook de bedoeling dat wel met een gezellig klein clubje blijven, en dat het geen zooitje wordt oke?
Maar als je nog meer beginnende DJ's kent die ook wel interessant zouden kunnen zijn, dan hoor ik het wel!(y)
laatste aanpassing
Heel leuk concept! Hier is weldegelijk animo naar, dus denk dat dit zeker wat kan gaan worden!

Zelf zou ik het super vet vinden als ik hier ook eens zou mogen draaien, dus een mix zal spoedig volgen en wie weet.. :)
-ALX-
Artiest ALX
Leuk idee Niels (y) Vraag me alleen af of je je set heel erg aan moet passen aan 't publiek of dat je af en toe 'n bekend plaatje moet draaien..
-
Nee je moet je niet helemaal aanpassen natuurlijk. Maar gewoon op eigen inzicht naar het publiek draaien he... ;)
Ik snap 't :)

Bevallen die draaitafels goed trouwens? Neem aan dat je er al op gedraaid hebt..
-
Ja draaien ongeveer hetzelfde als Technics, maar het fijne is dat je niet aan +­8 pitch vast zit...­ kan kiezen +­10, +­20 of +­50 haha!
Soo hee wat een luxe ;)
Hey daar, ik denk dat ik hier niet echt veel toegevoegde waarde voor heb. Ik bezit nog niet echt de techniek om voor publiek te draaien. Ik draai hiervoor rond uit te weinig voor... zou er eigenlijk meer tijd in moeten stoppen he ;) maar ik blijf het zeker volgen. Misschien dat ik later in het jaar er anders over denk.
laatste aanpassing
-
Ik weet het, maar goed, hou het in de gaten! Ik heb al wel wat geinteresseerden...­
Wat voor stijl ga jij eigenlijk draaien Robbert?
Hey luister niels dat is zeker wel intressant.­ Trouwens lang niet gesproken.­ ben ff dit weekend naar rotterdam geweest.­ En ik ben fftjes weer flink aan het draaien en ben echt ff grote schoonmaak wezen houden.­ Het is nu al laat dus ga niet al teveel zeggen maar ik vind het best wel intressant dat avondje in de change.­ Moeten ff snel chaten op msn ja.­ Ik ben trouwens nogsteeds 100% clean van alles en dat bevalt me prima hoor echt hahaha gaat goed.­ ey maar ga slapen spreken snel ff ja mzzzzzzzzzzl
-
Is goed Bassie we spreken elkaar op msn (y)
En Niels..­ hoe was 't op de eerste editie? Nog wat volk binnen of staan draaien voor de barkrukken?
-
Was helaas niet zo druk :(

Maar goed dat moet toch een beetje groeien... Ik moet eigenlijk zo veel mogelijk mailadressen hebben, van potentiele bezoekers, die kan ik dan mooi in de mailing list zetten namelijk... Als iemand nog adressen heeft, even laten weten! (y)
check maar in mn vriendenlijst naar mailadressen, daar staan nog wel n hoop geïnteresseerden in ;)
Hey Niels, ga je het nog oppakken of is dit concept officieel overleden?

Mocht ik draaien, dan denk ik dat ik wel man of 15/20 mee kan krijgen..­
Hey hasji , ja nog ff antwoord op je vraag van 27 juni(hehe ja kkom hier nooit);) ik denk gewoon trance,anders iets meer in de techstyle..

En nu reactie op je reactie op 16 sep.: ja niels gaat het nog wlel helemaal door??

Jongens mzzl!!
Niels is een luie hond ;)
-
Ik leef nog! ;)

Ik ga vanavond weer praten met Willem (de eigenaar) over het hoe en wat!


(k) aan jullie allen
En wat is er uit dat gesprek gekomen Niels?
-
hij was er niet :/komt goed nog!Dit jaar nog komt er ook een feestje in de Manhattan hoorde ik van Basje. Dan slepen we daar ook een setje draaitafels naartoe... Misschien wel leuk als jij dan ook ff draait Ali, daar komen jouw maten zeker naartoe! ;)
Ow cool :) Lijkt me wel leuk ja. Manhattan is ook de sponsor van ons voetbalteam, dus veel bekenden dan..