Partyflock

Hardware of Software?

 
wat doen jullie, en wat denken jullie wat het beste is?

helemaal 1 kant op of toch een combinatie van de 2? en in geval van combineren..­wat zou je met wat willen combineren?

Ikzelf gebruik alleen nog software, maar zou in de toekomst met cubase willen produceren en het afmixen en effecten enzo wel met hardware gaan doen.­
Denk dat hardware wel het fijnste werkt, omdat je daadwerkelijk het gevoel hebt dat je iets doet.

Vriend van me heeft een hoop hardware en ook software, maar aan de knopjes draaien is toch eigenlijk wel het fijnste om te doen. Je tweakt al zodra je eraan draait, hoef je niet met muis te kloten bijv. Maar een combinatie van hard- en software is wel aan te raden, sowieso hardware om aan te sturen. :)
ja juist, maar met cubase + dikke midi keyboard kun je ook echte knoppies draaien :9

zou zelf ook een dikke vette synth ofzo wel erbij willen ooit nog es
Ga binnenkort is wat xperimenteren met t samplen van vst´s via ADAT. Verder toch t liefst HW, dan hoef je tenminste niet zoveel moeite te doen voor vette sounds.

Ik bedoel SW moet je meestal tig FX en layers toepassen voor sounds die je kaal uit HW synths trekt. Ook heb je dan geen last van CPU gefuck. Ook werkt t een stuk intuitiever, zoals SuperDicount al aangeeft.

Ik maak de basis van me trax ook met een HW sequencer, omdat ik dan veel vettere shit eruit krijg dan als ik naar een scherm moet stare en met de muis moet klikke. Pas als k een vette loop heb wordt t overgezet naar cubase waar ik het uitsmeer tot een echte track.

En de knoppen natuurlijk (L). Ik weet je dat met n midi controller kunt fixen, maar dat vind k toch n stuk minder.
laatste aanpassing