Partyflock
 
Flockonderwerp · 63403
 
Kimi Raikkonen was vandaag wellicht niet de allersnelste op de baan, maar won wel de race. Tot een confrontatie met Lewis Hamilton kwam het niet want de McLaren-coureur vergde te veel van zijn banden en viel uit. Dit bracht Raikkonen een vrije baan en de Fin profiteerde optimaal door de winst te pakken in de Grand Prix van China, en met een verkleinde achterstand van zeven punten naar Zuid-Amerika af te reizen.

Raikkonen hoopt dat de winst in Brazilië over twee weken, hem de titel zal brengen. De Ferrari-coureur: "Ik ben erg blij. Ik ben erg blij met het resultaat voor het team, want dit was een uitzonderlijk goede prestatie. We hadden deze overwinning nodig en we kregen hem. Bij aanvang van de race had ik veel last van onderstuur, maar later verbeterde die situatie. Ik wist dat Alonso erg snel was, maar ik had controle over de situatie. Wat met Lewis gebeurde toont weer aan dat er van alles kan gebeuren in sport. De uitkomst voor het rijderskampioenschap is nu erg moeilijk te voorspellen maar ik zal er alles aan doen om te winnen. Ook al hangt het er niet volledig van vanaf wat wij doen."

Raikkonen gaf vandaag Ferrari de tweehonderdste winst in een Formule 1-race. Als Raikkonen wint in Brazilië, dan zal Hamilton op zijn minst vijfde moeten eindigen om de wereldtitel Formule 1 binnen te halen en daarmee geschiedenis te schrijven.
hij zal het wel halen
hopen we:p GO KIMI
laatste aanpassing
 
Uitspraak van HardstyleBoy01 op zaterdag 13 oktober 2007 om 16:47:
hij zal het wel halen
hopen we GO KIMI

het gat tussen Raikkonen en Hamilton is 7.

Het kan wel maar die kans is erg erg klein:(
ja het gat is groot da klopt, blijf ook hopen op n wonder of dat hamilton uitvalt, zou ook mooi zijn (6)
 
Wie weet wat die gek van een Alonso doet:p
hoop eigenlijk at alonso een keer heel gek gaat doen (6) (6) (6)
 
Uitspraak van kimiraikkonen op woensdag 17 oktober 2007 om 18:26:
hoop eigenlijk at alonso een keer heel gek gaat doen

Hij heeft daar tog nix te verliezen:p