Partyflock

Masters of Hardcore 7 Oktober (WestFalenhallen DE)

 

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Masters of Hardcore – Face your Fear !

De magische Westfalenhallen zijn op zaterdag 7 Oktober het domein van Masters of Hardcore. Bezoekers die vorig jaar zijn afgereisd naar Dortmund weten wat hun te wachten staat: Een ongekend volume aan hardcore geweld dringt door tot diep in je botten en je voelt de hardcore zoals die bedoelt moet zijn ...

De Westfalenhallen zijn al zo’n 15 jaar het domein van Mayday, het nr.1 techno-evenement van Duitsland. Sinds vorig jaar is daar echter verandering in gekomen, toen Masters of Hardcore haar eerste Duitse editie presenteerde. De sfeer, entourage, een oorverdovend geluidsvolume en een dikke laser- en lichtshow zorgde voor een enorme flow aan positieve reacties, die Art of Dance heeft doen besluiten om er een jaarlijkse editie van te maken. De uitdaging ligt er natuurlijk in om het allemaal nog vetter neer te zetten en daar is de productie-afdeling van Art of Dance dan ook volop mee bezig.

Zoals je van Masters of Hardcore gewend bent staat de top van de internationale hardcore scene achter de draaitafels en kan je het beste op het gebied van hardcore, industrial, early hardcore en oldskool verwachten.

Traditie-getrouw heeft Masters of Hardcore een speciale openingsactie bij de voorverkoop, die zal starten op zaterdag 24 juni 2006 via de Ticketbox. De eerste vijfhonderd Vip-kaarten zijn te verkijgen tegen de prijs van een normale kaart. Dit geldt zowel in Duitsland als in Nederland. Vraag specifiek naar de Vip-kaart, die je recht geeft op Vip-entrance, Vip-garderobe en een party T-shirt. De ervaring leert dat deze kaarten binnen een paar uur uitverkocht zijn, dus wees er snel bij.

Uiteraard organiseert Event-travel busdiensten vanuit meer dan 140 opstap-plaatsen in Nederland. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om je reis, want je wordt keurig voor de deur van de Westfalenhallen gedropt en opgehaald. Je kan een apart buskaartje kopen of een combi-ticket nemen. Kijk voor meer informatie op www.eventtravel.nl.

Masters of Hardcore
Face your fears
Westfalenhallen Dortmund (DE)
Zaterdag 7 Oktober 2006
21.00 – 08.00
echt beterzzz heb er nu alweer zin in hahaha :bounce:
zeker aanwezig morgen ff vip kaartjes zien te scoren hahaha
­[img]http://download.mohradio.com/mailing/mohlogo06.jpg[/img]

Masters of Hardcore - the line up

Op zaterdag 7 oktober staat een onheilspellende line up van deejays klaar om je te trakteren op een portie knallende hardcore, die dwars door je lichaam zal snijden. Een verpulverend, maar haarscherp geluid zal doordringen tot het diepste van je ziel. Er zijn geen grenzen, geen limieten, geen consessies. Het ultieme hardcore evenement staat in de stijgbeugels en neemt je mee naar een andere wereld ...

Masters of Hardcore zal de Westfalenhallen in Dortmund voor de tweede keer in de geschiedenis aandoen. Zowel het concept als de locatie hebben een geweldige reputatie opgebouwd en een groot party-legioen staat al te trappelen van ongeduld om de tweede editie in Duitsland mee te maken. Niet voor niks waren de Vip-kaarten in zowel Nederland als Duitsland binnen een dag uitverkocht.

Een top line up van hardcore deejays en artiesten uit binnen- en buitenland maakt het plaatje compleet. De mainstage wordt gedomineerd door de hardcore helden van vandaag de dag en de tweede area staat vol met artiesten uit de goede oude tijd. In deze hal is er plaats voor de complete evolutie van
hardcore: oldskool, happy hardcore en de stevigere platen uit de jaren negentig zullen hier voorbij komen.

Check De Line-Up voor de complete presentatie.

De Westfalenhallen zijn al zo'n 15 jaar het domein van Mayday, het nr.1 techno-evenement van Duitsland. Sinds vorig jaar is daar echter verandering in gekomen, toen Masters of Hardcore haar eerste Duitse editie presenteerde.
De sfeer, entourage, een oorverdovend geluidsvolume en een dikke laser- en lichtshow zorgde voor een enorme flow aan positieve reacties, die Art of Dance heeft doen besluiten om er een jaarlijkse editie van te maken. De uitdaging ligt er natuurlijk in om het allemaal nog vetter neer ze zetten en daar is de productie-afdeling van Art of Dance dan ook al volop mee bezig.

Uiteraard organiseert Event-travel busdiensten vanuit meer dan 140 opstap-plaatsen in Nederland. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je reis, want je wordt keurig voor de deur van de Westfalenhallen gedropt en weer opgehaald. Je kan een apart buskaartje kopen of een combi-ticket nemen.
Kijk voor meer informatie op Eventtravel .

It's time to face your fear .....

Masters of Hardcore
Face your fears
Westfalenhallen Dortmund (DE)
Zaterdag 7 Oktober 2006
21.00 - 08.00

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle verkooppunten van de Ticketbox, waaronder Free recordshops. Bestel je kaarten online bij Masters Of Hardcore,dan krijg je er een gratis Masters of Hardcore partyposter bij.
laatste aanpassing