Partyflock
 
Flockonderwerp · 58099
Nieuwe Locatie duikt op in Twente!

De dance scène in Almelo is een locatie rijker. Groot, gezellig, meerdere verdiepingen, 100 m2 buitenterras en gelegen midden in het centrum van Almelo. Met een capaciteit van 1500 bezoekers is De Waag het grootste café van Nederland en niet alleen het prachtige panorama uitzicht over de stad maakt deze uitgaansgelegenheid bijzonder, maar ook de trendy en sfeervolle ambiance van het gebouw. Aan VIP Productions de eer om deze piekfijne locatie te introduceren in de housescene.

Kick off: Quality Time!

Heel Overijssel wordt op zijn kop gezet door de komst van niemand minder dan DJ Chuckie en Ricky Rivaro. Het vernieuwde house-concept Quality Time is back to business en gaat dit keer helemaal los in het altijd gezellige Almelo. Het gigantische café De Waag zal op vrijdag 28 september worden omgetoverd tot een ware “Quality Time paleis” met een zeer spectaculair programma.

De crème de la crème van DJ-land staat weer te wachten om Quality Time tot een nog grotere hoogte te brengen. Met trots neemt “the one & only” DJ Chuckie een prominente plaats in de line-up van Quality Time maar ook de altijd energieke Ricky Rivaro zal garant staan voor loads of Quality Time, beiden behoren zij tot de meest gevraagde dj’s van dit moment. Samen met Afrojack & Marc Benjamin, (bekend van Nope is Dope) staan zij garant voor heel wat vuurwerk, die geheel Overijssel en omstreken wakker zal doen schudden. Hier houdt het niet bij op want de zeer getalenteerde locale DJ Brian Beatz zal het publiek ook nog eens op heerlijke, opzwepende, vette beats trakteren. Als klapper pakt VIP productions uit met 2 hele vette live acts: Dirtcaps & B-funky. Deze heren hebben hun huiswerk meer dan goed bestudeerd en zullen jullie verassen met de one and only bloomingdale sound. Dit in combinatie met verfrissende Latin geluiden zal een ieder niet ontgaan!
Dit alles onder de vocale ondersteuning van de charmante MC Sensara, die inmiddels niet meer weg te denken is bij Quality Time.
De visuals zullen verzorgd worden door JMKK, de expert op dit gebied.

Dus: voor slechts € 8,- V.V. Get a funky free hairstyle by the hairdressers off Bibop, get amazed by the uplifting beats and special acts, but most of all enjoy the wonderful evening and experience: Quality Time .

Voorverkoop:
Plato, Enschede
Videoland, Oldenzaal
Pop-eye, Hengelo
Waagplein, Almelo
Henk ter Horst, Almelo

Om alvast verzekerd te zijn van kaarten, Deventer was nagenoeg uitverkocht zonder voorverkoop, kan men de kaarten ook bestellen bij Easyticket.nl. Dit is een handig on-line betaling systeem waar men de entree kaarten direct uit kan printen, tot op de laatste dag.
Artiest {SHOWLIST artist 38755, 56696, 66184}
gaat cker beuken

dit is wat almelo nodig heeft :)
Uitspraak van DooBer op zaterdag 25 augustus 2007 om 16:58:
dit is wat almelo nodig heeft

en de rest van de dorpen die er om heen wonen ;)
Uitspraak van BIG BOSS op maandag 10 september 2007 om 09:26:
en de rest van de dorpen die er om heen wonen

ik wou net zeggen:p