Partyflock
 
Flockonderwerp · 55206
De toegang tot Pirate's Cove is gratis. Alle inkomsten verkregen uit donaties en sponsoring gaan naar KiKa (Kinderen Kankervrij). De artiesten en de organisatie verlenen geheel belangenloos hun medewerking.
Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.
laatste aanpassing
 
laatste aanpassing door een beheerder
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
Goed initiatief :)

wil ik ook wel eens een keer aan meewerken als met nog dj`s zoekt.
never hurts to help causes like this.

kinderen zouden niet moeten mogen lijden aan deze ziekte :S
 
helemaal geweldig.....dat zou veel meer moeten gebeuren (y)
het is goed om aandacht te vragen. Ouders van deze kinderen hebben het bijna net zo zwaar. Ze moeten leven met de gedachte dat hun kinderen misschien eerder sterven.
Hoe meer steun er is hoe beter het is voor de maatschappij
Werkzaam bij Scratch '98
Sta er versteld van hoeveel mensen zoiets dergelijks in zijn/hun omgeving meegemaakt hebben..
laatste aanpassing
Nou tof dat de karavaan hier aan meehelpt mooi concept om een handje te helpen voor die kids:respect:
 
Op donderdag 9 augustus 2007 zal er een bijzonder benefiet-evenement voor KiKa plaats vinden op het Scheveningse strand. Piraten zullen op het strand verschijnen met een doel zoals je dat van piraten kan verwachten, het vullen van de schatkist. Deze piraten bestaan uit maar liefst 11 top dj's, diverse live-acts en verschillende entertainers en zij zullen het onderste kan halen om de schatkist voor KiKa te vullen.

De muziekstijl veranderd gedurende het feest van House, via club, naar een meer Techno georiënteerd genre. Dit zal tijdens deze dag een opbouwend geheel vormen omgeven door live performances zoals een Hammond organist, een drummer, danseressen en entertainers. Een aantal zeer gerenommeerde dj's zullen hun opwachting maken waaronder DJ Jose en Peter Gelderblom.

Peter Gelderblom scoort op dit moment een hele grote hit in binnen en buitenland met 'Waiting For', een remix van de Red Hot Chili Peppers (By The Way). Onlangs is deze remix officieel gereleased op CD single waarop tevens een gloednieuwe track van Peter terug te vinden is getiteld "Take It Down". Terwijl de zon ondergaat zal Jose met zijn clubknaller 'Turn The Lights Off' de avond laten vallen op het scheveningse strand.

Tijdens dit evenement zal er ook een bijzonder live optreden van de dance-formatie Dive plaatsvinden. Deze groep profileert zich als een volwaardige tegenhanger van live dance-acts als Underworld en Faithless. De formatie bestaat uit 2 leden, Raymond Dreesen (Drums) en Rene Lenting (Keyboard & Vocals) en hebben over de hele wereld tal van optredens.

Tijdens dit benefiet evenement kan je voor donaties bij de collecte piraten terecht. Ook voor en na het feest kan je giften storten op Gironummer 8118 ten name van Stichting KiKa, Utrecht. Alle artiesten en de gehele organisatie, zonder uitzonderingen, zullen belangeloos hun medewerking verlenen om de schatkist voor KiKa te vullen. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa jouw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Algemene info:

Evenement: Pirate's Cove - Dance 4 KiKa
Datum: Donderdag 9 Augustus 2007
Tijd: Van 13.00u tot 0.30u
Locatie: Beachclub de Karavaan
Adres: Strandweg 64 (Zwarte Pad)
Plaats: Scheveningen
Entree: Gratis!

Voor meer info:

www.musicfromheaven.nl
Hoplakeee en nu staat Peter Gelderblom nog op nr 1 in de Slam-dance 30 ook met zijn hit Waiting 4!!! VETTTEKUSS!

Pfft.. heb er echt gruwelijk veel zin in!!! HEJ MENSUHH VOEG DIT FEEST FF TOE AAN JE AGENDA HE!
laatste aanpassing
Bij slecht weer/regen is het gewoon binnen in de Karavaan te doen.. Er staat een extra tent waar buiten de normale capaciteit ook nog eens zo'n 600 man extra in zouden kunnen.