Partyflock

Bassindustry zoekt... Hardcore Dj's

 
Flockonderwerp · 49783
Bassindustry zoekt...­ Hardcore Dj's


Wij van Bassindustry geven op 29 juni ons eerste feest en in de nabije toekomst zullen wij nog meer feesten organiseren in en rond Aarschot (PC: 3200,België). De muziekstijl die wij brengen is hardcore, en subgenres zoals darkcore, early rave, breakcore, speedcore,... .

Voor deze feesten zijn wij opzoek naar beginnende en/of gevorderde dj's die hun skills wel eens aan het publiek willen tonen. Op deze manier hopen wij om nieuw talent te ontdekken.

Wil jij kans maken op een plaatsje in de line up van een van onze feesten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Het enige wat wij van jou vragen is da jij ons een demo bezorgt zodat we ons toch een beetje een beeld kunnnen vormen van jouw kunnen. Wij weten ook dat een demo slechts een momentopname is, maar we moeten ons toch ergens op kunnen baseren.

Je kan ons jouw demo bezorgen in .MP3-formaat via email (uploaden via rapidshare of megaupload bvb) of via de post (CD). Zorg er dan wel voor dat je brief/pakket voldoende gefrankeerd is. Hieronder vind je meer technische gegevens in verband met de demo. Aangezien het niet echt een dj contest is, zetten we er dus geen deadline op.

DEMO:

Genre:Hardcore (en subgenres vb Darkcore, Early Rave, Terror, Speedcore,...) dus GEEN jump/hardstyle
Apparatuur: enkel demo's gemixt met vinyl (eventueel ook cd) GEEN mixen gemaakt met pc (dus geen atomicmp3 of supermegamp3propcdj-toestanden)
Bestandstype: .MP3
Duur: minstens 60 minuten
Tracklist: liefst ook tracklist toevoegen
Sturen naar: djs@bassindustry.com of via post: Jori W. - Kwikstraat 31 - 3078 EVERBERG

Stuur in de mail ook wie jij bent, je dj naam, je leeftijd en vanwaar je afkomstig bent. En eventueel nog andere info.

Wij hopen via deze actie nieuw talent binnen de hardcore scene te ontdekken.

MVG Bassindustry Crew
laatste aanpassing