Partyflock

Weer Nieuw Feesje In Nijmegen :D

 
Flockonderwerp · 49773
http://partyflock.nl/party/94711:Addicted_2_Terror_Industrial

Addicted. 2 Terror & Industrial -Terror & Industrial-

Georganiseerd door: Hardblast Events

Vrijdag 7 September 2007
23:00 - 04:00
Doornroosje
Nijmegen
Nederland ­


Muziekstijlen:

Industrial Hardcore, Speedcore, Terror


Prijzen:

Deurverkoop: €8,50


Line-up:

Wordt nog bekend gemaakt !!

*

Héhé.. De zomervakantie zit er weer op.. de eerste week school, of je bent al weer een tijdje aan het werk is een feit.. Nou wie heeft er dan geen zin in een feestje na de vermoeide week ??

Speciaal daarvoor keert Hardblast Events op vrijdag 7 september 2007 terug naar de Doornroosje te Nijmegen om al weer een feit te maken van de 3e editie van Addicted. 2 !

Al beide edities is er wat aan te merken geweest over de stijlen muziek die er gedraaid werden, wij van Hardblast Events willen graag de echte hard-heads onder ons ditmaal gelukkig maker met een editie snoeiharde herrie !! Be prepared for: Addicted. 2 -Terror & Industrial -

Voor de line up zijn wij bijna zover om het online te plaatsen.. wij wachten nog op een aantal bevestigingen. Zodra die rond zijn zullen wij de line up online plaatsen. Wij kunnen vast een ding verklappen: “hij wordt echt alleen voor de echte die-hard terror, industrial & speedcore liefhebbers, Met een aantal artiesten die menig herrie liefhebber zeker kan waarderen !! “

Ook aan de visualisaties en lichtshow zullen wij weer weer ons uiterste best doen om ook weer oog genot te geven buiten de extreme beats van de avond !!

Wij hopen jullie allemaal de 7e van september weer te zien in de Doornroosje te Nijmegen ( Nederland ­ ) ( Groenewoudseweg 322 )

“ Are u Addicted ?? We Are !! ©
zkerz goed idee. als het maar in zaal 1 is vind ik het goed.

:bier:
:beer: JaCker Duurt nog ff maar doornroosje:Yes:
laatste aanpassing
Dat ziet er goed uit.­
laatste aanpassing