Partyflock

D.D.O.D. 08-06-07 met o.a. Cor Fijneman

 
Flockonderwerp · 48974
De maand juni is de maand van de zomer en de komende maanden worden we op de nodige festivals getrakteerd, heerlijk onder de blauwe lucht dansen in het gras, toch wel één van de meest fijne manieren om te feesten. Wat ook een fijne manier is, is in een kleine, intieme locatie te dansen op de lekkerste Harddance en als dan ook de sfeer nog eens, zonder uitzondering, elke keer weer enorm gezellig is en het geluid is niet alleen een goed, hard volume, maar ook nog eens zuiver, dan kan de nacht al niet meer stuk. Voeg daar nog eens het 'grootste familiegevoel', zoals iemand het ooit eens heel mooi beschreef, aan toe, het feit dat het niet uitmaakt wie je bent, wat je aan hebt of hoe je danst als je het maar naar je zin hebt en de enthousiaste DJ's die allemaal, zonder uitzondering zichzelf elke keer weer helemaal geven uit liefde voor muziek, dat alles samen maakt D.­D.­O.­D.­

Wat ooit als een soort van grap begon in november 2004, een poging om de Harddance-scene iets groter te maken door een kleinschalig feest in hartje Amsterdam, is nu al ruim twee jaar een maandelijks terugkerend feest. In die tijd is er veel veranderd bij Dawn of Dance, wat ooit met één persoon begon is in de loop der tijd groter gegroeid en er werken nu al meer en meer mensen elke maand aan mee. Wanneer een feest er al een langere tijd is, geeft dat namelijk geen enkele garantie tot elke keer weer een succesvolle editie, integendeel in de loop der jaren moet de promotie al meer en meer anders en groter aangepakt worden, zeker als je ook weer nieuwe gezichten op een feest wilt zien, omdat je feitelijk probeert om je favoriete muziek wat bekender te maken. Daarmee bedoelt Dawn of Dance niet zozeer dat de hele Harddance een of andere hype zou moeten worden, maar het zou wel fijn zijn om gewoon elk weekend een leuk Harddance feestje ergens te hebben.

Acht juni is de datum van de volgende D.­D.­O.­D.­ en Dawn of Dance is supertrots omdat er deze editie wel een hele speciale naam in de line up staat, naast residents BeNRG, Jim Justice, Raven en The Dawn, staat namelijk niemand minder dan Cor Fijneman op D.­D.­O.­D.­Summer Sanctuary in Café De Trappist. Een naam waar je met recht ‘u’ tegen mag zeggen, die in het verleden al op feesten als Dance Valley 2006, Impulz Festival, Crazyland weekend, Emporium en Trance Energy stond, die diverse platen uitbracht op onder andere Black Hole Recordings en Outstanding en dit jaar ook zijn ‘hardere’ kant zal laten horen op onder andere Defqon.­1 Festival en de Q-dance stage op Mystery Land. En zo ook op D.­D.­O.­D.­ waar deze DJ/Producer uit Breda een spetterende Hardtrance set zal gaan neerzetten.

De avond wordt zoals gewoonlijk geopend door The Dawn, oprichter van Dawn of Dance met een mengeling van funky en techy muziek langzaam al opbouwend naar de wat stevigere muziek die de rest van de nacht nog gaat brengen.

Tweede DJ deze avond is Jim Justice, die niet zo gek lang geleden zijn eerste releases had op Hardphaze Black en Tidy Digital. De Phaze the Bass E.P. bevat maar liefst vier verschillende nummers, waaronder Modular Mayhem, ook Important Sound is uitgebracht op Hardphaze Black en is geremixt door Nutty T.­ Jim Justice’s releases laten de harde kant horen van Harddance en trokken onder andere al de aandacht van de Engelse Alex Kidd, maar Jim Justice kan een heel breed scala van muziek draaien en ‘maken’ zoals hij al menigmaal heeft laten horen op D.­D.­O.­D.­ en niet zo heel lang geleden op Koninginnedag bij de Trappist op Qnsdy 2007.

Cor Fijneman zal om half één als derde DJ van de avond zijn plaats achter de decks innemen om ons te gaan verwennen met de lekkerste Hardtrance, je zou zijn set als een voorproefje kunnen zien op zijn sets van Defqon.­1 Festival en Mystery Land en wees voorbereid op weer een hele andere kant van dit veelzijdige muzikale talent. Iets dat weer heel goed aansluit bij de ‘anti-hokjesgeest’ die Dawn of Dance ook hoopt uit te dragen met haar feesten voor zover dat mogelijk is in het brede genre dat Harddance eigenlijk omvat.

Eén na laatste DJ van deze avond zal Raven zijn, de Benjamin van de residents van D.­D.­O.­D.­, altijd strak in het pak wanneer hij achter de draaitafels staat, alhoewel staan niet echt het goede woord is bij deze jonge getalenteerde DJ. Of je nou van zijn muziek, variërend van trance tot filth, de snelste UK Hardhouse die er is, houdt of niet, het blijft elke keer een genot om te kijken hoe Raven helemaal opgaat in zijn muziek. Dansend terwijl hij allerlei trucs met het menpaneel uithaalt en het lijkt soms of hij werkelijk elk geluidje kent van de platen die hij draait. In het verleden stond Raven onder andere al op Hardhouse, Round Bass en HeartDance.

Hekkesluiter deze nacht zal BeNRG zijn, nieuwste resident van D.­D.­O.­D.­, Harddance gek in hart en nieren en tevens de man achter Benrgize, dat samen met Dawn of Dance negen maart dit jaar samen Harderdrive vs D.­D.­O.­D.­ organiseerde in Monnickendam. BeNRG heeft in het verleden in de befaamde Trance Buddha en in Club 414 mogen draaien en stond hij ook op Eye of the future en op tal van andere underground feesten. Sinds zijn debuut op D.­D.­O.­D.­ meets Hardhouse Revolution met C-Real samen in mei vorig jaar heeft hij al menigmaal de Trappist op zijn grondvesten laten schudden met zijn favoriete Harddance.

En dit allemaal voor het luttele bedrag van 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan, omdat de Trappist vol is. Kom op acht juni dus het begin van je weekend vieren op D.­D.­O.­D.­Summer Sanctuary.

De draaitijden van D.­D.­O.­D.­ nog even op een rij:

22:30 - 23:30 The Dawn
23:30 - 00:30 Jim Justice
00:30 - 01:30 Cor Fijneman
01:30 - 02:30 Raven
02:30 – 03:30 BeNRG

Upcoming events of D.D.O.D.:

8th of July 22:00 – 04:00
D.D.O.D. Meets Round Bass – On a roll

Danny Luu (UK)
Hank
Narscyo
NoFear
The Dawn

D.D.O.D. – Absolute Penance

D.D.O.D. goes international

Puzzle Project vs D.­D.­O.­D.­
9th of November Club 414 in London!!


Mail info@dawnofdance.com for more info

­[img width=300 height=237]http://tinypic.com/y095k[/img]¬

We take no prisoners...­ We only convert......­

­[img width=300 height=270]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]
¬
The Dawn Of Harddance Has Begun
Waar is Café de Trappist?

­[img width=400 height=400]http://tinypic.com/16mg4i[/img]

¬ Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden. Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet. Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist


For pictures and information:
http://partyflock.nl/organization/732/archive
B3NRG
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
:cheer: it's gonna be a good night :yes:
laatste aanpassing
nou echt wel!! t word super!! :cheer:
Breng het aan!!
neem het af :cheer:
die is wel heel erg clean zeg
Uitspraak van Never mind the Bollocks! op maandag 4 juni 2007 om 21:40:
Ballonen kan ik thuis laten deze keer?

Ik vond het wel grappig de laatste keer dat je ze meenam.
vond het alleen minder leuk dat ze binnen no-time kapot waren:nocheer: stelletje aso´s!