Partyflock

Illegal

 
Flockonderwerp · 47585
Ennnnneee hoe is de illegale underground techno scene dan? Verder zie ik hier in Leeuwarden wel een terugkerend technoverschijnsel in de gloppe wat volgens mij wel een redelijk suc6 is B.E.A.T.T. Ben er nog niet geweest maar hoor er wel leuke geluiden over. Jammer dat die shizzle coltrain over genomen is, daar was het afgezien van het drugsverbod vaak lekker chilltjes op donderdag. Anyways ben benieuwd naar hoe de illegale party scene eruit ziet en dan bedoel ik natuurlijk geen goa trance aka kraakfeest. Iemand wel is naar diepgezonken geweest? Zoiets... Ben zelf meer van de electro (echte electro geen electrohouse), maar daar zal helemaal nooit een scene voor komen in NL ben ik bang. :P
De technoscene is hier zoiezo underground :D Check de avonden in de Gloppe voor partytime. En in Repel gebeurt ook genoeg!
laatste aanpassing
Sorry het is wel heel lang terug inmiddels :P De Gloppe en Repel whahahaha meen je niet. Sorry hoor maar dat noem ik toch echt geen partytime dude! En over Brabant hebben we het nu niet he ;)
Anyways de flock is al zo dood als maar kan dus laat staan de scene. Helaas zal ik dan toch aan moeten nemen dat er geen scene bestaat in Leeuwarden of gaan we de ene keer in het jaar dat er een keer iets gebeurt met het freeze festival?
Er zijn hier genoeg grote afgelegen vlaktes en shizzle dat zijn de plekken ;) Maja dan moeten er natuurlijk wel mensen op af komen...