Partyflock

Busreis naar Ground Zero!

 
Flockonderwerp · 47498
Busreis naar Ground Zero Festival Bussloo op

07/07/07
Brugge - Gent - Antwerpen -> Bussloo !
(Station Brugge, Gent Sint-Pieters en Antwerpen Rooseveltplaats (Opera).

KKNTS! presenteert een busreis vanuit Brugge (16.00uur) met tussenstops te Gent (17.00uur) en Antwerpen (18.15uur)! Heb je geen vervoer? Geen zin om BOB te spelen? Geen vertrouwen in BERT? Dan hebben wij een ideale oplossing voor jou! Een plaatsje op onze bus kost 20 EURO per persoon. Er worden ook 20 combitickets ter beschikking gesteld aan 60 EURO per ticket (1euro voor de kost/moeite).. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar! Nu.. Wat moet jij doen om zo een plaatsje te bemachtigen? U contacteert ons via email of sms met daarin uw gegevens: Uw volledige naam, adres, (gsmnr voor de mensen die werken via email) en voor hoeveel mensen je reserveerd. Let wel op de we hebben de volledige naam nodig van elke persoon! Dit om verwarring te voorkomen. Let goed op uw reservatie wordt enkel bevestigd indien u binnen de week ook betaald hebt voor het juiste aantal personen. Indien de betaling binnen de week ontvangen is bevestigen wij dit direct als er binnen de week geen betaling ontvangen is schrappen wij u van de lijst. Vanaf u bericht hebt gekregen van ons mag je zeker zijn dat de plaats op de bus van jou is. Reservaties worden NIET geannuleerd.

Waarom doen we dit op deze manier? Om problemen te voorkomen.. en de mensen die echt willen gaan zekerheid te geven over hun plaats. Zodat we niet met een halve bus vertrekken terwijl er genoeg mensen zijn die wel wilden gaan.. Gelieve dit dus in gedachten te houden voordat u reserveerd.

Op deze bus gelden er ook enkele regeltjes. Wij willen in GEEN ENKEL GEVAL drugs op de bus. Indien je vind dat je deze toch dient te gebruiken raden wij u aan ander vervoer te zoeken.

Een uur delen we voorlopig nog niet mee maar hou er rekening mee dat de bus in de vroegenamiddag te Brugge zal vertrekken!

Contact/Reservatie:

email: kknts-events@hotmail.com
sms : 0497/33.66.79
of contacteer ßåߥßøøM of Schevebanaan
rekeningnr: 390-0252297-55

Tot op de bus! ;)
ineens informatie genoeg :d
Voor alle geinteresseerden der zijn nog enkele combi tickets beschikbaar vanaf 1 juni stopt de aanbieding van de combitickets
dus als ge der nog wilt snel zijn! ;p
Nog slechts 2 combiticketjes beschikbaar!!
*­BREAKING NEWS!*­
Combi tickets zijn uitverkocht!
Enkel nog busplaatsjes te verkrijgen nu.­
kem een gevoel dawwe het laatste van KKNTS nog niet gehoord hebben
Uitspraak van Robin op dinsdag 29 mei 2007 om 19:18:
kem een gevoel dawwe het laatste van KKNTS nog niet gehoord hebben

ge weet het dan toch :-)
laatste aanpassing
Zit der hier nog volk dat een plaatsje overweegt eigenlijk op de bus naar Ground Zero? :P