Partyflock

Moest Zalinaz sluiten door ongeluk vrijdagavond?

 
Flockonderwerp · 47292
Maandag 14 mei 2007 - ETTEN-LEUR- Het zijn vier, niet al te grote, treetjes die leiden naar de ingang van discotheek Zalinaz in Etten-Leur. Maar ze waren wel groot genoeg om afgelopen weekeinde een einde aan het leven van de 21-jarige Dennis Bicskei uit Breda te maken.

­[img width=460 height=308]http://www.bndestem.nl/multimedia/archive/00467/zalinaz_467924b.jpg[/img]

De entree van discotheek Zalinaz. De vier trapjes werden Dennis Bicskei fataal. foto Ron Magielse/ het fotoburo
VORIGE
START
STOP
1/1VOLGENDE
Vrienden van Dennis zeggen dat hij van de trap is geduwd, door een portier. Maar de politie zegt dat de aangehouden verdachte, een 23-jarige man uit Oosterhout, geen portier van Zalinaz is. Dennis Bicskei is in de nacht van vrijdag op zaterdag met een flinke groep vrienden in Zalinaz, de nog relatief nieuwe disco in Etten-leur.

Op de agenda staat een Lipstick-feest, een nieuw feestconcept met onder andere de bekende urban-DJ Chuckie. Als de tent om 04.00 uur dicht gaat, wordt Dennis door een portier naar buiten 'geleid'. "Er waren binnen wat problemen", zegt Wilbert van den Broek van Scorpions Security. Ook zwaar aangeslagen vrienden van Dennis zeggen dat er sprake was van 'woorden' met een andere bezoeker. De vraag is wat er daarna op het bordes voor de disco is gebeurd. Wat vast staat is dat een leuk avondje stappen, rampzalig eindigt: op een gegeven moment valt de Bredanaar achterover van de betonnen trap. Hij komt op zijn hoofd terecht en wordt met zware verwondingen en buiten kennis per ambulance naar het Amphia Ziekenhuis in Breda gebracht. Daar overlijdt hij 's middags even voor 13.00 uur.

- Op dat moment zit er al een 23-jarige Oosterhouter vast die wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident. Hij heeft zichzelf gemeld bij de politie.Onder discogangers en vrienden gaat het verhaal dat Dennis een duw heeft gehad van een portier van Zalinaz. Mogelijk omdat de Bredanaar, nadat hij buiten was gezet, toch nog iets naar binnen wilde roepen. De Oosterhouter die vastzit, blijkt inderdaad in de beveiliging te werken maar was niet in functie. "De man staat bij ons op de loonlijst, voor drie uur per week. Hij was niet aan het werk, maar was daar als privé-persoon. Hij heeft ook nog nooit als portier bij Zalinaz gewerkt", zegt Wilbert van den Broek, directeur van Scorpions, die de beveiliging bij de disco regelt. "Onze portiers hebben niets gezien, die waren al weer binnen. Ze herkenden de verdachte ook niet." Hij weet niet of de Oosterhouter dezelfde persoon is als degene met wie Dennis binnen woorden zou hebben gehad.

De politie bevestigt dat de Oosterhouter die vastzit 'geen portier in dienst van Zalinaz is'. "Beide mannen waren daar als bezoeker", zegt politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk. De politie heeft het beeld van het incident 'nog niet compleet'. Wel heeft ze de beschikking over de beelden van de camera bij de ingang van Zalinaz.

Vrienden en familie rouwen ondertussen om Dennis, een single met een eigen steigerbouwbedrijf die voetbalde in het vierde elftal van The Gunners, in Breda. 'Een aardige jongen met wie je echt niet zomaar ruzie had.' Een jongen die ook ongelooflijk veel pech heeft gehad dat de val van het lage trapje dodelijk is geweest. Sommige vrienden zijn ook boos. Boos omdat Zalinaz de avond na het incident gewoon weer open was. Dat getuigt niet van respect, vinden ze. Er waren vrienden die dat zaterdag bij de discotheek kenbaar wilden gaan maken, maar daar hebben ze vanaf gezien.

Zalinaz-eigenaar John Pertijs wil niet op de zaak ingaan omdat 'de politie nog onderzoek doet'. " Het enige dat ik wil zeggen, is dat ik betreur wat er gebeurd is en dat ik enorm meeleef met de nabestaanden." De verdachte Oosterhouter zit nog vast en wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. het politie-onderzoek lijkt zich vooral op de vraag te richten of, en in welke mate, er sprake was van opzet.
laatste aanpassing
Ons maatje/vriend/familie Dennis is van ons afgenomen..
Ondanks dat er rond gaat, dat er wat gebekvecht is, heeft hij er zekr niet om gevraagd, om geduwd te worden..
En door de duw later zijn leven moest beëindingen..!!
Dennis was nog jong en had nog een heel leven voor hem!!

Dat dit überhaut kan gebeuren is te erg..!!! En wij zullen hem zeker missen..!!

En als respect, ondaks dat die gast niet aant werken was bij Zalinaz hadden hun wel voor 1 nacht dicht kunnen blijven..
Gewoon vanuit respect.. Ik zou zker niet naar een kroeg/discotheek of wat dan ook toe gaan als de dag/nacht ervoor er iemand is overleden..!!

Lieve Dennis, Rust zacht..!! (K)
Foto van Dennis Op Mn PF.. Voor degene die willen weten wie het was.....(K)
Gecondoleerd...­

het is spijtig dat dit heeft moeten gebeuren, net als dat "­Zalinaz"­ geen teken van respect geeft aan een overleden bezoeker
Ravix
Artiest Ravix
Okay het is lulig dat zo iets gebeurd ...­
maarja als iemand van ons verkeert valt kan die gene ook dood zijn

Het ergste vind ik dan noch dat Zalinaz hier niet bij stil blijft staan

Zalinaz is een tent die zich volgens wat ik gehoord heb groots noemt en zecht dat ze jumpstyle groot hebben gemaakt ,dat terwijl pas geleden de site ut 6 jaarig bestaan vierde en volgens mij is dat zelfs niet eens de 1ste Jump Toko die er wasaangezien Jump uit eind jaren 90 is (1999 als ik het me goed herinner)

Zalinaz noemt zich groots maar staat niet stil bij zo iets ...­
Tis echt nie beter dan Zillian "­De Beste Club die ooit op deze planeet stond"­ en voor dit soort dingen wel aandacht zou schenken ...­
je bent pas groots als je dr bij stil staat en voor probeert te zorgen dat het niet noch maals gebeurd ...­

Tot nu toe hoor ik Alleen maar Negatieve dingen over Zalinaz
terwijl ik toch wel geloof dat het niet heel slecht zou zijn ...­
Maarja ...­ Ik heb veel gehoord en ben daar zelf nooit geweest

Ondangs dat ik Dennis Bicskei Niet kende wil ik toch Mijn steun betuigen aan Familie en Vrienden van deze jonge man ...­

"­Shame on Zalinaz For the time"­
Jumix
Artiest Jumix
http://partyflock.­nl/topic/947864/PAGE/A.­html
laatste aanpassing