Partyflock

Stel jezelf eens voor

 
Flockonderwerp · 47031
In Zaanstad zitten een stel enorme kolossen en komt de sfeer vaak wat anoniem over. Heerlijk natuurlijk, maar het is leuk temidden van al die vreemden ;) zo nu en dan een bekend gezicht te zien. Stel je voor en wie weet leer je nieuwe gezichten kennen. Sommige koppen zie je namelijk overal hahaha

Ik ben Miss Teddy, dragqueen van beroep, ADHD-er van handicap en steeds actiever in het Lexion. Kben gek en gezellig en al zal je me vaak als doorbitch zien, een bitch ben ik niet. Meer een soort deurdoos. Misschien dat je me ooit weleens op een erotisch feestje voorbij hebt zien wandelen, want ook als animator/reporter kom ik op redelijk wat plekken.
Daarnaast ben ik Ruud, zakenman en gevoelsmens. Eigenaar van Club Frusti en met aspiraties in de media. Ooit, later als ik groot ben. Tijdens het feesten -de enige plek die er voor de meesten op PF toe doet- ben ik in ieder geval aandachtsgeil genoeg om mijn werk goed te doen.

Ik ben slecht met namen en zelfs met gezichten niet de allerbeste. Herinner je me echter aan de context van een eerdere ontmoeting, dan ben ik meestal meteen up to date. Maar gelukkig ben ik in de discotheek om er een feest van te maken en heb ik daar iedereen bij nodig; ook degenen van wie ik me hun naam niet herinner.
Ik geloof dat een goed feest pas kan bestaan als alle aanwezigen moeite doen zich te láten vermaken. Wat je als organisatie of als discotheek ook aanbiedt, de bereidheid om een leuke avond te hebben, is niet bij iedere locatie even groot. Mijn doel tijdens elke willekeurige avond is om de perceptie van jou als bezoekers zo vrolijk en open mogelijk te maken en daar zet ik grove middelen bij in.

Zo, nu de vraag aan jou:
Stel jezelf eens voor aan ons. Wie ben je, waar kom je vandaan, je favoriete stekje in de Zaanstreek, jouw visie op goed feesten en al het andere wat wij als toekomstige beste vrienden van je willen weten!

Ps als je al voldoende vrienden hebt, hoef je niet te reageren, hahaha
Uitspraak van Krankheimer op zondag 20 mei 2007 om 10:44:
ik ben sinds gisteruh een zaankanter ofzoies :o

Eigen ondernemer (Kontvruchten-Kwekerij)

Nieuwe vestiging? :P
laatste aanpassing
Uitspraak van Miss Teddy op vrijdag 11 mei 2007 om 13:15:
Zo, nu de vraag aan jou:
Stel jezelf eens voor aan ons.­ Wie ben je, waar kom je vandaan, je favoriete stekje in de Zaanstreek, jouw visie op goed feesten en al het andere wat wij als toekomstige beste vrienden van je willen weten!

ik ben roel, uit zaanstad. de hemkade en het park, industrial hardstyle zou de shizzle zijn B)