Partyflock

[23/06] U Like Hardcore? Rascall's B-day Fissa

 
Flockonderwerp · 46854
Whooohoooo.... *blij*... tis alweer bijna zover, dan ben ik weer jarig!! Ja, leuk en gezellig he! En Natuurlijk moeten we dat vieren, want anders hoor je der niet bij. Daarom heb ik 23 juni 2007 mijn verjaardagsfeest in de Boogiebar te Emmen (Drenthe).

U Like Hardcore? - Rascall's B-Day Fissa

Het belooft een ouderwets gezellig feestje te worden met alleen maar de allerbeste classics van de hardcore-scene te horen. Deze stampende beats en poing poing poing's worden begeleid door een aantal DJ's die als een fundering de hardcore op zijn grondvesten hebben gezet anno 2007!

Ik heb voor jullie de volgende artiesten uitgenodigd, gezamelijk met een klein intro:

The Chosen Few **­LIVE**­
One Two Three...The Name of my DJ...The Chosen Few. Één van de DJ's vanuit 1994 die nog steeds aan het draaien is en nog steeds Neerlands populair is bij de party people. Meestal als DJ maar dit keer is hij, jawel, Live op de buhne te vinden in Emmen samen met MC Madness!

Buzz Fuzz
Hij is 38 jaar en draait al jaaaaren mee in de Nederlandse hardcore-scene. Deze beste man heeft eigenlijk helemaal geen intro nodig, want wie kent hem nou niet. DJ Buzz Fuzz is vanaf 1991 al bekend bij Partyflock.nl en met zijn + 20.000 fans op Partyflock is hij één van de meest bekende DJ's van deze website! Maar hij komt niet alleen....

Champ e On
... komt met Buzz Fuzz mee om hier een fantastische set neer te zetten. Ook al draaiend van 1992 heeft deze Dj alles al meegemaakt wat er zowel in Nederland met de hardcore gebeurd. Deze ontspoorde crazy DJ gaat van deze b-day party een heuze knaller maken. En reken maar dat dat goed gaat komen!

Bass-D
Vroeger vaak samen met de DJ uit de UK, King Matthew, maar dit keer komt hij alleen! Bass-D, de 34 jarige DJ uit Almere draait zijn plaatjes al vanaf 1992 op diverse feesten. Hij heeft net zijn eigen B-day achter de rug, waar de nodige Bacardi mixjes doorheen zijn gegaan, nu mag hij hier ook weer de voorraad aanvallen. Natuurlijk zal dit niet ten nadele zijn van zijn mix en scratch kunsten die hij hier zal laten zien! Jazeker... het gaat echt gezellig worden met Bass-D in de Boogie Bar.


­[img width=140 height=139]http://content.answers.com/main/content/img/amg/pop_artists/P02652VRG4J.JPG[/img]
Flamman &­ Abraxas
Het enige echte duo Flamman & Abraxas, bekend van de echte happy rave zoals o.a. I Need Love en You'll be my Only Friend, plus nog vele andere klassiekers komen ook naar Emmen!
Wie heeft ze nou niet op een CD staan, waarschijnlijk iedere liefhebber van de hardcore sound uit de jaren 90 wel. Vanaf 1991 tot anno 2007 spinnen ze nog steeds de plaatjes soepel in elkaar.
Jeroen Flamman komt samen met Jeff Abraxas om hier in de Boogiebar de classics door je oren te donderen. Met deze 2 DJ's met genoeg ervaring in het vak, gaat het zeker een avond worden om never nooit te vergeten.

You wanna Party with Flamman & Abraxas?? Be on my f*cking Birthday, 23th June 2007, Boogiebar Emmen!!


Ik stel jullie nu in het kort nog de rest van de line up voor.
Ten eerste alle early hardcore, rave en classics masters van dit tijdperk:
Marlice
Miss Zelda
Tim-E
Marc Stevens
Easy A
DJ Rayzor


Ten tweede de Hardcore DJ's die de hardcore tot 2002 ten hore zullen brengen:
Zware Jongens ft MC Jaapie **­LIVE**­
Hardcore Hooligans **­LIVE**­
Pitchrocker
Bisbee


Ten derde... de niet te vergeten MC's van deze avond die de avond vocaal tot een Climax gaan brengen:
MC Rascall
MC Da Syndrome
MC Double T
MC Renegade
MC MalcolMX
MC Defastation


Hier komen ook nog een paar bloedmooie danseressen bij die jullie tot een *ahum* hoogtepunt gaan brengen (y)

Het belooft dus een gezellige, knallende avond te worden. Voor maar 15 euro kun je er al bij zijn!! Dit is nog niet de hele line up!!! ;)

So...­ Do YOU Like Hardcore, or WHAT?!?!
23-06-07 // U Like Hardcore? - Rascall's B-Day Fissa