Partyflock

Guestlist Radio 031: 4 mei 2007

 
Flockonderwerp · 46252
Vanavond zijn we zoals iedere week weer ‘on air’ en hoor je bij ons vanaf 21.00 weer de vetste dance tracks, het laatste nieuws en de leukste uitgaanstips. Kortom: klaar voor het weekend met Guestlist Radio!

Deze uitzending treurig nieuws uit Berlijn, gratis muziek van Kraftwerk, de kookkunsten van Tiësto en nog veel meer. Ook hebben we zorgvuldig voor jou de nieuwste tracks uitgezocht van oa. Justice, The Chemical Brothers en Armand van Helden. Uiteraard ook deze week weer de nightguide met deze week tips als afterparty van de diverse bevrijdingsfestivals!

Te gast bij ons vanavond tussen 23.00 en 0.00: Teatro Kultka! Dit illustere DJ duo timmert al een tijdje aan de weg en is deze zomer onder andere te zien op het Hoornse dancefestival Outdoor Stereo. Vanavond hoor je ze bij ons een uur lang live in the mix!

Guestlist Radio is te beluisteren tussen 21.00 en 3.00 op Westfriesland Radio 103.9 FM. Ook zijn we te beluisteren via de livestream en de hele week na de uitzending op www.guestlistradio.nl

Directe livestream links
Winamp/iTunes
Realplayer
Windows Media Player