Partyflock

Hoe ver ga jij?

 
Flockonderwerp · 46091
Natuurlijk is er een groot verschil tussen verschillende feesten, maar wat doe jij aan als je uitgaat? Hoe ver ga jij?
dat ligt er aan wat voor een feest het is, en in wat voor een bui ik ben....8)

Kan best wel ver gaan....
maar wel met stijl natuurlijk....
hou er niet van als mensen mij voor een slet aan zien.

Dus gewaagd maar wel met klasse als ik sexy uit ga :P
En als ik naar een gewoon feest ga dan heb ik meestal
nette kleding aan..
Maar ja wat voor de één net is kan voor de ander weer ordie zijn natuurlijk.......
Is maar net hoe ik me voel :lief: :p haha......
Maakt me echt geen bal uit wat een ander ervan vindt ALS ik het mooi vind staan en gaaf vind, trek ik het gewoon aan. :yes:

Kan heel sexy zijn, maar soms ook heel chique en dan weer eens super sportief... Heb niet echt 1 stijl of smaak, hangt van mijn humeur (en natuurlijk het feest) af !! :yes:

Plus ik vind dat als je een goed, eerlijk, open en nuchter karakter hebt :yes: naar mensen toe, dat je best sexy kleding kan dragen, zonder dat het meteen ordinair is, 't gaat toch om wat je uistraalt...(y) (En al meer als ZES jaar :lief: dezelfde vent naast je :p scheelt uiteraard ook wel :lol: ).

JUIST superleuk als mensen hun best doen om zich aan een thema te houden :respect: dat maakt de sfeer van een feest helemaal af :yes: Ga je naar een feestje met een erotisch tintje en/of een dresscode :S kom dan niet in een spijkerbroek :no: is gewoon jammer (n)

:flower:
laatste aanpassing
hangt er vanaf :P...de ene keer ga ik best ver/en de andere keer wil het ik het wat sexyer houden spannender....hangt helemaal van het feest af en mijn stemming:P...