Partyflock

Vrankbaze - zuipclub united against racism & facism

 
Flockonderwerp · 45666
Jongens dit word het beste zuipclub feestje tot nu toe, ik verwacht dan ook dat iedereen van de Cyberhousen posse aanwezig zal zijn

­[img width=474 height=648]http://www.zuipclub.nl/vrankbazevoorkant.jpg[/img]


Vrankbaze - Zuipclub united against racism & fascism

Op 24 november 2006 zag Zuipclub, de nieuwe partyorganisatie van Amsterdam, het levenslicht. Van 20:00 tot 02:00 werd het studentencafeetje de kult omgebouwd tot een harder styles event, genaamd Kultbaze. De bezoekers vonden het erg gezellig en de roep om een tweede Baze werd steeds groter. En nu, na de doordeweekse avonden onveilig gemaakt te hebben is het tijd voor een nieuwe editie van Baze.

Zuipclub stelt zich als doel steeds weer vernieuwende concepten neer te zetten en voor de tweede editie van het Baze-concept is gekozen voor de meest underground locatie van Amsterdam. Namelijk in het bekendste (ex)kraakpand van Nederland. Ism kraakkafe Vrankrijk zal op 18 mei het eerste themafeest plaatsvinden, Vrankbaze - Zuipclub united against racism & fascism.


­[img width=400 height=330]http://www.vrankrijk.org/images/stories/vrankrijk.jpg[/img]
Krakersbolwerk Vrankrijk


Zuipclub distantieert zich van idioten die de scene een slechte naam proberen te geven en wilt niets te maken hebben met nationalistisch xenofobisme en wazipannekoeken. Omdat hardcore (en in verlengde ook de andere hardere styles) steeds weer in diskrediet worden gebracht is het tijd om samen met hakkend en stampend Amsterdam een statement te maken tegen racisme en haat.

Residents Enforcer, Elector, Dequ, The Irritainer en Apac staan klaar om de zaal aan gort te draaien. De avond zal opgebouwd worden met oldskool, jump en hardstyle, om vervolgens met Electainer (live) de beuk definitief boven de 170 BPM te leggen. Wat er daarna precies door de boxen gegooid zal worden is niet voor tere zieltjes vatbaar en daar is de organisatie gelukkig zelf ook nog niet helemaal over uit .

Omdat Zuipclub van mening is dat stampfeestjes wel wat goedkoper mogen zullen de drankprijzen deze avond gelijk zijn aan Kultbaze, behoorlijk acceptabel voor deze tijd van het jaar. Bier is 1 euro, Vodka-jus 2,50.

Met deze avond wil Zuipclub vanuit de scene een signaal afgeven dat het belangrijk is om racisme en fascisme tegen te gaan. Daarom zal de opbrengst van deze avond bestemd zijn voor Lonsdalenews.nl. Hiermee zal werving door extreemrechtse clubjes binnen de scene actief bestreden worden.

Zuipclub united, time to make our stand.

Vrijdag 18 mei, Vrankrijk: Spuistraat 216, Amsterdam (vlak bij de dam).
Openingstijden; 21:00 – 03:00. Schade: € 3,00

­[img width=237 height=324]http://partyflock.nl/images/upload/103613_regular.jpg[/img]
laatste aanpassing
Jep, wij komen ook een blik werpen.

­[img width=480 height=640]http://www.ovkoudekerk.nl/pics/kon2005/spel_4.jpg[/img]
jongens nog een nachtje slapen

dan horen jullie wat echte kenkerherrie is....
Zit me al voor te bereiden, heb nu Darkcore 9 aan staan :bounce:
Cyberhousen @­ Vrankbaze, wat vonden jullie ervan
Uitspraak van Kaycie op donderdag 17 mei 2007 om 19:04:
dan horen jullie wat echte kenkerherrie is....­

DAT HEB IK ZEKER GEHOORD. NU HOPEN DAT ME GEHOOR WEER TERUG KOMT!
zit nu op de bank lekker me kater weg te blowen. was moeilijk draaien gister maar wel n heel gezellig zuipfeessiee haha. t kreeg een goed van pf, dasz wel heel chill. niet de zeer goed die ik verwachtte maar wel geslaagd.

vond het zelf overigens geweldig, maar dat zal wel komen doordat ik de vrank al heel lang ken ;)