Partyflock

Diablo heeft een feestje....

 
Flockonderwerp · 45513
Diablo Entertainment heeft nóg wat te vieren. En dat gaat zij op 27 april in Rotterdam dus ook doen. De archieven doorspittende kwam ineens aan het licht dat Diablo Entertainment met haar beruchte concept Evil Dreams al ruim 10 jaar aan de weg timmert. Vroeger nog samen met DGN en Radio Delta . Niemand had nog van Partyflock gehoord, zelf nog illegaal posters plakken dus en mede daarom is er dan ook een stukje geschiedenis verloren gegaan. O.a. van de parties in een duister Zichtenburg (Den Haag) vol met aussies, met een geluidsinstallatie van ruim 50 kw met de daarmee gepaard gaande geluidsklachten… uit het Westland en zelfs uit Hoek van Holland, de magnums Bacardi van Darkraver die backstage al snel leeg waren, tot 09.00 uur doorgaan met feesten…Steve wilde nooit stoppen, DJ’s die compleet de weg kwijt raakten…kan me nog iets herinneren van Buzz Fuzz die de toiletten maar een rare wereld vond, gabbers die zelfs klaagden dat het geluid te hard was. De caravan achter het pand waar één van de artiesten in terecht was gekomen, samen met D…., nee, dat kunnen we echt niet bekend maken…Partyraiser die toen al scratchte…al ging het toen per ongeluk…:vaag: …Neophyte die een complete auto van het podium smeet waar het publiek op los mocht gaan en ging…. Ja ja, dat waren nog eens tijden..:bounce:

Evil Dreams, altijd dus exclusief, hard, vaag & duister maar altijd met een vette partysfeer. En zo is Evil Dreams nog steeds. Altijd trouw gebleven aan de hardcore. Met de Mainframe’s Birthday Cruise op 27 april zet Diablo Entertainment weer een gruwelijke line-up neer in een exclusieve locatie. Daaraan toegevoegd zijn DJ Panic en DJ Agressive. De Ameland zal als een spookschip, gevuld met Hardcore-geesten, door Rotterdam varen. Met als bijkomend voordeel dat de “Naar House” bus, beter bekend als de “Jezus Bus” jullie dus niet kan volgen. De line-up staat weer garant voor een vet gek feest. Alle DJ’s hebben er zin in. En gaan zeker in battles elkaars ergste nachtmerrie worden. De VIP-area zal zeker een gekke boel worden omdat het ook gelijk backstage-area is, meet & …. De party belooft dan ook een nachtmerrie van Hardcore Sex & Booze te worden…:mixje::vaag:

Met dank aan alle bezoekers die Evil Dreams altijd hebben gesteund heeft Diablo een speciale actie. Iedere betalende bezoeker ontvangt bij binnenkomst een lot(nummer). Aan het einde van zijn set zal DJ Mainframe, na het Happy Birthday zingen, 3 nummers trekken. En die nummers corresponderen dan met de prijzen die Diablo Entertainment in die volgorde gaat weggeven. En die mogen er zijn…
[De derde prijs: Waardebon ter waarde van Euro 50,-- te besteden in de Rigeshop. En dat mag werkelijk alles zijn…T-shirts, caps, vinyl, CD’s, DVD’s, noem maar op.
De tweede prijs: Waardebon ter waarde van Euro 100,-- te besteden in de Rigeshop !!! (als boven)
De eerste prijs: Waardebon (ter waarde van ruim Euro 400,--) voor 10-daagse busreis met Solmar Tours naar Lloret de Mar in juni, voor 2 personen. (Te boeken i.s.m. Diablo in de week na de party) Je verblijft dan in Hotel Don Juan *** met volpension op 450 meter van Lloret’s bruisende centrum!!
Mocht je de uitslag van de trekking gemist hebben, die komt ook bij de uitgang te hangen.

Genoeg redenen dus Evil Dreams te bezoeken. Vette line-up, snoeihard geluid, duistere sfeer, gratis toiletten voor iedereen, gratis snoepgoed, een zeer bijzondere VIP-area met goodies en gratis hapjes. ( De VIP-area is overigens al bijna uitverkocht dus moet je haast maken als je dit wil beleven) En ook nog kans maken op geweldige prijzen!! Dan nog zijn er danseressen met een vurige act. En er worden video-opnamen gemaakt en Partyflock is aanwezig met een fotograaf. Ook kunnen er speciale partyfoto’s gemaakt worden. Alle info kan je krijgen via: Allseeingi, Evil Dreams en Diablo Entertainment en PF -Mainframe’s Birthday Cruise
laatste aanpassing
Uitspraak van Gitano A.K.A. Egofuckâh op donderdag 26 april 2007 om 08:35:
gratis snoepgoed,

Ja dat is jan zijn nieuwe tacktiek tegenwoordig 8)

Smeerlapperij :P

Zeg waar kan ik een t-shirt bestellen? gezien ik niet aanwazig ben.

Ik wil toch wel zo'n birthday shirt hoor, als ze er uberhaubt zijn :S
het ken me zeker nog wel het een en ander voor de geest halen van vroeger... :D:D:D
helaas zal het dit weekend niet mogelijk zijn om van de partij te zijn... :-(

have fun, enjoy !!

en Louis thx voor het aanbod afgelopen zaterdag ;-)
Uitspraak van Gitano A.K.A. Egofuckâh op donderdag 26 april 2007 om 08:35:
Met als bijkomend voordeel dat de “Naar House” bus, beter bekend als de “Jezus Bus” jullie dus niet kan volgen.­

Nou dat vind ik wel jammer hoor! :p
haha... altijd leuk om deze mensen gek te maken. :vaag:

Wordt een vet feestje morgen Louis! :bounce:
Heb er zin in! :p
Gaan genoeg bekende van mij, dus volgens mij wordt het aardig druk! :cheer:
J..J..
Werkzaam bij OJC Cartouche
Uitspraak van Spoookje op donderdag 26 april 2007 om 08:46:
Zeg waar kan ik een t-shirt bestellen? gezien ik niet aanwazig ben.­

Ik wil toch wel zo'n birthday shirt hoor, als ze er uberhaubt zijn

keer 2.. :(
Keer 3:9
Stuur je mij ook even zo een t-shirt Jan?:D
Jups, rond 4 uur op de trein stappen, richting Den Haag, maatje van me ophalen en dan gaan we gewoon die hele boot aan gort schoppen ;)
Uitspraak van MaztaOfHardcore op vrijdag 27 april 2007 om 12:05:
maatje van me ophalen en dan gaan we gewoon die hele boot aan gort schoppen

Dat zal ik maar niet doen! :devil: haha...