Partyflock

Het Nieuws!

 
Flockonderwerp · 45203
Mannen zijn niet lang meer nodig

Het lijkt erop dat mannen hun langste tijd gehad hebben. Wetenschappers zijn erin geslaagd cellen uit het beenmerg van een man om te zetten in spermacellen.
Men verwacht snel resultaten over of dat ook lukt met het beenmerg van de vrouw.
De methode is in principe ontwikkeld om jonge mannen te helpen die kanker hebben gehad en daardoor onvruchtbaar waren geworden.
Het onderzoek om het proces te verfijnen loopt nog zeker vijf jaar door, dus vooralsnog is er geen paniek onder de mannen.
Er is al veel kritiek op het onderzoek geuit.
Een professor zegt dat het niet kan omdat mannen en vrouwen verschillende chromosomen hebben, en een ethische commissie heeft ook zijn bedenkingen geuit.

Bron: WaarMaarRaar.­nl // 16-04-2007
Hoe hard is die van jou?

Mannen in Singapore met erectieproblemen kunnen sinds kort met een simpele vergelijking het gehalte van hun probleem vaststellen. Een farmaceutisch bedrijf en de Singapore Society for Men Health hebben deze schaal vastgelegd in een vierpunts verdeling van hardheid van de penis. Zakkend van van vier naar één krijgen mannen de vraag of de kleine rakker een hap tofu is, of een gepelde banaan, een complete banaan of een komkommer. Aldus woordvoerder Victoria Lehmann op een persconferentie waar zij zwaaiend met een komkommer aanduidde dat dit een gezonde hardheid van erectie was. Ook gaf zij aan dat het niet om een wetenschappelijk onderzoek gaat maar dat het meer bedoeld is als een makkelijke graadmeter voor mannen die twijfelen aan hun penis.

Bron: WaarMaarRaar.­nl // 26-04-2007