Partyflock

Rekorder 04-05-07 Perbericht => Valentino Kanzyani invites!

 
Flockonderwerp · 45047
j0z
Werkzaam bij One-Music
­[img]http://partyflock.nl/images/upload/97816_original.jpg[/img]

Na twee succesvolle edities in Rotterdam en een elf uur durende nacht in Utrecht, is het nu eindelijk de beurt aan Amsterdam. Op 4 mei is Rekord3r (eindelijk) in de hoofdstad te vinden, voor een wel extra speciale editie in de Melkweg. De eerste Amsterdamse Rekord3r zal worden gehost door de Sloveense, muzikale held Valentino Kanzyani. Valentino neemt zijn vriend en productiemaatje Marko Nastic mee uit Servië en ook Danilo Vigorito komt over uit Italië. Samen met Rekord3r resident Wouter de Moor zal Amsterdam getrakteerd worden op kwaliteit. Funky, minimalistische Techno zal gepresenteerd worden. Dit betekent dat er maar liefst drie buitenlanders headliners zijn geprogrammeerd op Rekord3r 4 mei, in de nieuw verbouwde grote zaal “The Max” van de Melkweg (met een nieuw spectaculair geluidssysteem).


Binnen een jaar tijd is het ongekend hard gegaan met de nieuwe Minimal-Techno avond die Nederland sinds september 2006 rijker is. Na twee keer succesvol de Rotterdamse Off_Corso te hebben aangedaan, werd op 2 maart Utrecht op zijn kop gezet met een editie in twee clubs (Tivoli & Club Poema) op één dezelfde avond. Rekord3 bracht niet alleen grote Nederlandse - en internationale artiesten maar gaf ook jong en nieuw talent een plek. Naast de sound van minimale, funkende, dansbare Techno heeft Rekord3r entertainment en gekkigheid hoog in het vaandel staan, waardoor de avonden een vrolijke uitstraling hebben met een warm gevoel.


Valentino Kanzyani (Recycled loops, Slovenië) zal de avond van 4 mei hosten. Het kan gezegd worden dat Valentino naast Umek het grootste muzikale exportproduct is van Slovenië. Met zijn 3-deck skills en vele ‘dancefloor anthems’ reist hij de hele wereld over. Zeker wat betreft zijn producties is het een zwaargewicht in de wereldwijde Technoscene. Zo bracht hij tracks uit op onder andere Yoshi Toshi, Intec (Carl Cox), Wet Music, Tronic, Primate en zijn eigen label (samen met Umek) Recycled Loops.

Marko Nastic is de nieuwe protégé van Kanzyani. Door zijn producties is hij nu ‘on of the guys’ van Recycled Loops. De jonge Serviër zit bij het boekingsbureau Kne’deep uit Berlijn en is net zoals Valentino de wereld aan het veroveren met zijn muziek. In 2003 & 2004 is Marko begonnen met de Kne’deep tour waar het Nederlandse publiek hem voor het eerst heeft mogen aanschouwden. Daarna heeft Marko tijdens Awakenings in de Westergasfabriek afgesloten, Dance Valley winter edition, Awakenings festival, waar hij voor het eerst het grote Nederlandse publiek heeft mogen trakteren op zijn muziek. Nu heeft hij zijn eigen feesten ‘Traffica’ in Servië, ‘Traffica Records’ zijn label, een wekelijks radioprogramma ‘Music for a Body and Soul’ en uiteraard de vele releases op andere labels.

Uit een heel andere windstreek komt Danilo Vigorito. De jonge Italiaan brak afgelopen jaar wereldwijd door onder het grote publiek met zijn klapper ‘Believe’ die inmiddels iedere Minimal/Techno liefhebber kent. Hoewel hij eerder al onder de muziekfreaks geliefd was, was deze hit en daarna ook de track ‘Lust’, hét puzzelstukje waardoor nu ook de rest van het uitgaanspubliek hem heeft omarmd.


Met de nieuwe, verbouwde, zaal van de Melkweg waar nu 1500 man in te herbergen zijn, entertainment, een lasershow, decor en maar liefst drie buitenlandse muzikale grootheden plus Wouter de Moor ondersteund door VJ Tez beloofd de eerste editie van Rekord3r in Amsterdam een editie te worden die mensen niet snel gaan vergeten!


Koop je kaartje voor Rekord3r 4 mei in de Melkweg op www.rekorder.nl en profiteer van een korting! Voorverkoop verder via de bekende adressen (ook in Utrecht, Haarlem en Rotterdam), informatie hierover vind je ook op de website net zoals de uitgebreide biografieën van de artiesten, live sets, foto’s en filmpjes.