Partyflock

Ervaringen met drugs?

 
Flockonderwerp · 44066
Bericht afgekeurd
Het eerste bericht van dit onderwerp is verwijderd door de auteur zelf.
Ik gebruik hellemaal geen drugs!
Ik rook alleen haha X
soms ff lekker hasj jointje en es een cakje:P haha
ik krijg elke dag 1 sjotje heroine en dan voel ik me te gek :-p
Ik heb alleen slechte ervaringen !!
geen slechte ervaringen alleen vette space nachten en soms ffe een naggie overslaan met die mooie "hardcorefeesjes" in "100%hardegarijp" zieke feesjes waar ik nie meer kom
maar de "hardere drugs" is tien keer vetter dan 100 joints
wie ooit een keer pille probeert moet het meteen goed doen niet 1 of een halve meteen 2 of 3 dan is de ervaring ook wat beter dan weet je wat het met je doet:P
1x cakje, en moet ma niet meeR :O

Gelijk helemaal koekielakie :O niet best.

Houden het maar ff bij een biertje ofzo(F)
Uitspraak van 3rwin op donderdag 24 mei 2007 om 20:32:
"hardcorefeesjes" in "100%hardegarijp" zieke feesjes waar ik nie meer kom

iedereen blij (Y):D
Uitspraak van Erwin.H (F) op zondag 13 mei 2007 om 22:45:
soms ff lekker hasj jointje en es een cakje haha

Precies
Uitspraak van 3rwin op donderdag 24 mei 2007 om 20:32:
geen slechte ervaringen alleen vette space nachten en soms ffe een naggie overslaan met die mooie "hardcorefeesjes" in "100%hardegarijp" zieke feesjes waar ik nie meer kom

Jij komt immers nooit op feestjes jonge.
Niks mis met de feestjes in Hurdegaryp. (y)
Leuke tijd gehad met drugs, maar dat is geweest, heb het nu niet meer nodig, doe mij maar :bier:
Uitspraak van Bertje :yes: op woensdag 30 mei 2007 om 19:16:
Jij komt immers nooit op feestjes jonge.

haha preciess :D


Uitspraak van Bertje :yes: op woensdag 30 mei 2007 om 19:16:
Niks mis met de feestjes in Hurdegaryp.

En 24 Nov. al helemaal niet :O Dit word het beste feesie van Hardegarijp ooit :P
Uitspraak van 3rwin op donderdag 24 mei 2007 om 20:32:
geen slechte ervaringen alleen vette space nachten en soms ffe een naggie overslaan met die mooie "hardcorefeesjes" in "100%hardegarijp" zieke feesjes waar ik nie meer kom

Uitspraak van 3rwin op donderdag 24 mei 2007 om 20:33:
maar de "hardere drugs" is tien keer vetter dan 100 joints

Uitspraak van 3rwin op donderdag 24 mei 2007 om 20:35:
wie ooit een keer pille probeert moet het meteen goed doen niet 1 of een halve meteen 2 of 3 dan is de ervaring ook wat beter dan weet je wat het met je doet

Sukkel :loser:
Uitspraak van :respect: PartyFlock 4 Life :respect: op dinsdag 5 juni 2007 om 16:18:
Kansloos

Mensen Zoals Jou Zijn Kansloos

Volgend mij begrijp jij mij niet helemaal, ik vind het juist kansloos om iemand een loser te noemen omdat hij nog nooit drugs heeft gebruikt.

Lezen is ook een vak.....
jij bent kansloos
laatste aanpassing
:jaja: dat ben je pas niet meer zodra je drugs gebruikt natuurlijk, is ook zo...
laatste aanpassing