Partyflock

Rekorder 02-03-07 Persbericht => Rekord3r brengt één feest, op twee locaties

 
Flockonderwerp · 43822
j0z
Werkzaam bij One-Music
­[img]http://partyflock.nl/images/upload/89558_original.jpg[/img]

Rekord3r zou zichzelf niet zijn als ze een avond anders brengen dan normaal. Daarom gaat Rekord3r op vrijdag 2 maart maar liefst negen uur door in de Tivoli en Club Poema in Utrecht. Met deze Rekord3r ‘Estafette’ editie brengt de organisatie meer dan 10 DJ’s en liveacts van zowel grote namen als minder bekende talenten. Met nog extra een flinke portie entertainment van performers en andere kunstzinnige types zal Utrecht op 2 maart het territorium zijn van enkel Rekord3r. Enkele artiesten van 2 maart in Utrecht: Secret Cinema (Live), Joris Voorn, Wouter de Moor (resident), Benny Rodrigues en Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw.

Na de twee succesvolle eerste edities van Rekord3r in de Rotterdamse Off_Corso is op vrijdag 2 maart Utrecht aan de beurt voor een gezonde mix van Minimal, Techno in een vrolijk en funky jasje van entertainment en visualisaties. Met de beweging van het hele circus van Rotterdam naar Utrecht geeft Rekord3r het startsein voor onder andere een tour door Nederland (en Europa), en zal het komend jaar meer zal brengen dan af en toe een knallend clubfeest in de Off_Corso.

Op vrijdag 2 maart zal Rekord3r haar eerste reeks van ‘Estafette’-avonden neer zetten in de Tivoli en Club Poema in Utrecht. De organisatie wil meer brengen dan een regulier clubfeest en komt daarom met een speciale editie die een dubbele portie feestplezier zal geven, waar een standaard avond van 23.00 tot 04.00 uur niet aan kan tippen. De Rekord3r ‘Estafette’ houdt in dat er tot in de diepe uurtjes door zal worden gefeest, verdeeld over twee locaties, met artiesten die in een snel tempo de fakkel aan elkaar door zullen geven. De vrijdagavond zal beginnen om 23.00 uur in de Tivoli en eindigt op zaterdag ochtend om 08.00 uur, op vijf minuten loopafstand in Club Poema (naast Utrecht Centraal station). Het mooie hiervan is dat de bezoekers veel artiesten mee kunnen maken, zo lang door kunnen gaan als ze willen en er naast grote namen ook plek is voor (nieuw) DJ-talent. Bezoekers van de Tivoli krijgen gelijk bij binnenkomst een bandje waarmee ze gratis toegang krijgen bij Club Poema na afloop van het feestgebeest in de Tivoli.

De line-up staat vol met een bonte stoet aan (nationale) toppers, maar is zeker ook ingedeeld met groot talent. Naast de residents van Rekord3r Wouter de Moor en Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw zijn voor de eerste Rekord3r ‘Estafette’ Secret Cinema (Live), Joris Voorn, Juan Sanchez, Benny Rodrigues, Jerome (Live) en Wesdex uitgenodigd om de vlam te doen ontsteken en deze na een uur weer door te kunnen geven. Maar, het draait bij Rekord3r nooit alleen om de muziek. De sfeer en dus het entertainment is minstens zo belangrijk. Verwacht daarom weer één groot circus met een leuke show van een gestoord stel performers, actieve fotografie met het publiek(?!), ondersteunt door funkend visueel geweld op een mega scherm achter de DJ’s.

Vrijdag 2 maart zal Utrecht het domein zijn van het circus van Rekord3r met al haar DJ’s, Live acts, performers, VJ’s en nog veel meer kunstzinnigheid. Met twee locaties en ruim negen uur muziek voor één prijs, €14,99, is het duidelijk de Utrecht dat weekend dé place to be zal zijn.

Kaarten voor de Rekord3r ‘Estafette’ in de Tivoli en Club Poema zijn online te koop via Rekorder.nl, Beatfreax.nl en offline te koop bij onder andere bij Mid-Town Records (Utrecht) en Outland Records (Amsterdam).