Partyflock
 
Flockonderwerp · 43821
­
j0z
Werkzaam bij One-Music
­

Het gaat goed in de Nederlandse Techno en Minimal scene! Daarom is Rekorder 15 december te vinden in de Off_Corso. Clubfeesten met Minimal en Techno muziek zijn schaars in Rotterdam dus dat moet gekoesterd worden! Met een vrolijke funkende uitstraling staan Cari Lekebusch, Steve Rachmad, Wouter de Moor en nog veel meer DJ’s en andere entertainers 15 december klaar om de boel eens goed wakker te schudden.

Met het Rotterdam Electronic Music Festival (REMF) was de Off_Corso meer dan goed voorzien, met DJ’s als Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Speedy J en Joris Voorn. Het was dan ook dringen geblazen om een glimp op te vangen van deze muzikale grootheden. Rekorder zet die lijn op vrijdag 15 december voort met gevestigde namen als Cari Lekebusch en Steve Rachmad. Rekorder hecht echter ook veel waarde aan talent. Zo waarborgt Wouter de Moor met zijn residency de sound waar Rekorder voor staat; Funkende, uptempo minimale Techno waar elke dansliefhebber mee uit de voeten kan. In de tweede zaal staan Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw samen met Steven P garant voor een muzikale clash van House, Acid, Tech-House, Minimal en Techno.

Cari Lekebusch en Steve Rachmad hebben weinig introductie nodig, beiden staan ze aan de wereldtop van de Technomuziek. Cari Lekebusch staat ongeveer in alle wishlists die er maar te vinden zijn en heeft al meer dan 100 tracks uitgebracht. Samen met namen als Adam Beyer, Joell Mull en Jesper Dahlbäck heeft hij de Zweedse Techno op de internationale kaart weten te zetten. Met zijn optredens op de befaamde Awakenings-feesten heeft hij zich inmiddels als onsterfelijk gemaakt bij het Nederlandse publiek!

Steve Rachmad is in Nederland misschien wel de koning van de ‘Detroit’ Technosound, hoewel je hem alleen daarmee te kort doet. Disco, Electro en Minimal sounds zijn namelijk zeker geen uitzondering in zijn sets en producties, waarmee hij bewijst een veelzijdig artiest te zijn die een sound neerzet voor een publiek met meerdere behoeftes. Zijn meest gerespecteerde album is toch wel ‘Secret Life of Machines’ die hij in 1996 uitbracht onder zijn pseudoniem Sterac. Inmiddels wordt dit album al gezien als één van de all-time-classics in de Technomuziek.

Rekorder is een ‘forward thinking’ concept en combineert reeds grote (internationale) artiesten met nieuw en opkomend talent. Voor muziekliefhebbers die helemaal weg zijn van de typische Berlijnse sound maar niet uren willen reizen om dat mee te maken, komt Daniel Boon over uit Duitsland om deze muziekfreaks te geven wat zij willen horen. Deze DJ en producer van het in Berlijn populaire concept Ostfunk is de spiegel van de Duitse muziekindustrie!
Zoals Daniel Boon een spiegel voor de Duitse sound is, is Steven P dat voor Rotterdam. Samen met Khalil zorgt Steven P met zijn ‘Je weet toch’ community voor dé voedingsbodem voor een hechte groep muziekliefhebbers die op elk goed feest in Rotterdam en omstreken te vinden is. Als slagroom op de taart zijn ook de gekke Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw van de partij met hun hele Gasten Zonder Grenzen crew om de tweede zaal dubbel op zijn kop te zetten.

Met een nacht vol diverse muziek, entertainers en gekkigheid belooft 15 december op voorhand een avond te zijn om niet te missen!