Partyflock

Hoe wil jij een post-NWO wereld realiseren en hoe ziet die eruit?

 
Flockonderwerp · 43238
Hoe moet de wereld eruit gaan zien mocht de NWO worden voorkomen? Verdwijnt dan het gebruik van geld automatisch? Zullen Mafia achtige gangs het bijltje erbij neergooien en zich ineens bekommeren om de medemens en onze maatschappij? Zal het innerlijke beest van de mens zich plots evolueren en zich voelen alsof ze zijn ontwaakt uit een nare droom en vervolgens nooit meer behoefte hebben zich op een egoïstische manier te gedragen? Wanneer geld nog niet is afgeschaft zal de Militaire Politie ten alle tijden, veelal in onwetendheid, opkomen voor het behoud van de NWO.­ Dus waar wil je beginnen voor het tot stand brengen van die Utopische Maatschappij? Je zal sowieso altijd de media tegen hebben, want die worden gerund door mannetjes die pro NWO zijn, dus hoe groot je rellende opkomst ook was;­ ze kunnen ieder beeld en geluid materieel dusdanig manipuleren dat wanneer de rest van de bevolking dit ziet ze ervan overtuigd raken dat jullie verontrustende jongeren zijn;­ relschoppers;­ product van vroegtijdige schoolverlating, psychotische teknomuziek en ontspoorde drugsverslaafden.­ Ik noem maar even een voorbeeld, onderschat de NWO niet, alleen omdat er zoveel informatie over is te vinden.­ Misschien hebben ze wel opzettelijk die broodkruimels achtergelaten.­ Curiosity killed the cat.­
laatste aanpassing
Meer harmonie dan nu iig...meer in harmonie met onszelf...de natuur en daarmee automatisch anderen...
Stapje voor stapje lijkt me realistischer...
De huidige chaos in de wereld bied een mogelijkheid tot ontwikkeling op dat gebied...

Een rellende opkomst staat trouwens ook totaal niet in mijn planning... :no:
Waarom niet?
Omdat ze dat willen...want dan kunnen ze idd de publieke opinie tegen ons opzetten...
Dat is van buitenaf ertegenaan trappen...van binnenuit afbreken lijkt me een beter plan...
Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 21:32:
Meer harmonie dan nu iig...­meer in harmonie met onszelf...­de natuur en daarmee automatisch anderen...­
Stapje voor stapje lijkt me realistischer...­
De huidige chaos in de wereld bied een mogelijkheid tot ontwikkeling op dat gebied...­

Ik dacht dat je zo tekno was? :) De natuur is zeker interresant en moet ook niet volledig verloren gaan; zeker niet vanwege de interresante tripstoffen, maar ik zie daarnaast liever een cyborg maatschappij; ook omdat dit ons menselijk weke lichaam aanzienlijk zal verbeteren. (Als de oude volkeren met de Natuur alleen zo machtig waren hadden ze zich nooit laten regeren door de toenmalig gelande Goden, dus kennelijk waren we niet sterk genoeg en wie weet hoeveel van dit soort rooflustige buitenaardse volkeren er nog meer rondhuppelen 8))

Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 21:32:
Een rellende opkomst staat trouwens ook totaal niet in mijn planning...­
Waarom niet?
Omdat ze dat willen...­want dan kunnen ze idd de publieke opinie tegen ons opzetten...­
Dat is van buitenaf ertegenaan trappen...­van binnenuit afbreken lijkt me een beter plan...­

Hoe wil je dat doen dan; de politiek ingaan? Ik bespeur een Pim Fortuyn achtig einde. Grote feesten organiseren met de nodige propaganda is een optie, maar zo groot als een ID&T feest zal het nooit worden. Je kan in de grote steden super regelmatig zelf samengestelde folders gaan uitdelen en daarbij ook nog links naar je ultiem gelikte uber flash-bling bling site met alle docu`s die nodig zijn om een duidelijk en objectief beeld te geven van de situatie. Maar of zoiets werkt; hoe moet zo`n balletje kunnen rollen? En overigens zal het uiteindelijk toch aankomen op een vorm van openlijk protest plegen; dat is onvermijdelijk en als dat gebeurt verlies je, hoe sociaal je ook doet. Politie die onschuldige mensen oppakt tijdens een chaotisch protest/rel is onvermijdelijk.
laatste aanpassing
Geen probleem met techniek hoor...ligt eraan voor welke doeleinden het ingezet word... :)
Dat is tekno hoor...spiral tribe? Natuur + Technology...
In mijn persoonlijke tekst staat iets van ze... :)

Politiek? Nee dank je... :)
Ik wil het allerliefst met een laptopje en dergelijke in zalen ofzo staan als spreker en het op een heldere en overtuigende manier uitleggen...
Ik mag dat als filosoof... :lol:
Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 22:01:
Geen probleem met techniek hoor...­ligt eraan voor welke doeleinden het ingezet word...­
Dat is tekno hoor...­spiral tribe? Natuur +­ Technology...­
In mijn persoonlijke tekst staat iets van ze...­

Ik ken Spiral Tribe; tenminste, nog van vroegah ;)


Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 22:01:
Ik wil het allerliefst met een laptopje en dergelijke in zalen ofzo staan als spreker en het op een heldere en overtuigende manier uitleggen...­
Ik mag dat als filosoof...­

Maar dan wil op scholen je zegje gaan doen? Je wil geboekt worden op Teknival als spreker en dan een uur lang vertellen hoe sneaky de maatschappij werkelijk in elkaar steekt; ik probeer me gewoon voor te stellen hoe zo`n systeem als de NWO uberhaupt zou moeten verliezen van een handjevol mensen. Daarbij komt, als ik de leider van de NWO zou zijn en shit zou uit de hand dreigen te lopen en je bent buitenaards en hebt uber-bling bling technologie; dan zou ik gewoon de planeet verwoesten, daarna de overgebleven aardlingen moonen en wegvliegen :P
Uitspraak van <-> op woensdag 4 april 2007 om 22:07:
moonen

Wat heb ik daar nu weer mee te maken? ;p

Wat heb ik op teknival te zoeken als spreker? Ook niet echt nodig daar...anarchisten...lijkt me overbodig... 8)
Debatten...seminars over bepaalde onderwerpen...misschien een stukje in de krant...tijdschriften...dat soort dingen?
Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 22:14:
Wat heb ik daar nu weer mee te maken?

Uh, jij bent toch een aardling? :P Maar je kan het natuurlijk ook terugdoen, tenzij je geen billen hebt :rot:


Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 22:14:
Wat heb ik op teknival te zoeken als spreker? Ook niet echt nodig daar...­anarchisten...­lijkt me overbodig...­

True, maar soms lopen er ook feetjes en elfjes rond :vaag:


Uitspraak van TYHARO op woensdag 4 april 2007 om 22:14:
Debatten...­seminars over bepaalde onderwerpen...­misschien een stukje in de krant...­tijdschriften...­dat soort dingen?

Lijkt me onwaarschijnlijk dat je een serieus stuk over de grootschalige corruptie binnen de maatschappij en machthebbers in een belangrijke veel gelezen krant zal kunnen plaatsen. Qua tijdschrijft; probeer het tijdschrijft SpiegelBeeld, maar dit blad bestaat ondertussen al 15 jaar en heeft naar mijn idee maar weinig invloed op de samenleving. Maar goed, ik wens je natuurlijk succes ;)

Ik wil zelf natuurlijk ook wel een maatschappij waarbij alles koek en ei is, maar aan de andere kant vind ik het ook wel leuk dat niet zomaar iedereen van het beste kan genieten simpelweg omdat deze bestaat en een aardling is. Dankzij de duisternis die wordt verspreid door de NWO zullen de echte sterren gaan schijnen en de nepsterren zullen doven. Zo hou je toch ook alleen echt gemotiveerde mensen over; die echt WILLEN leven en gebruik maken van al hun talenten.
Zoals slijmen en kontkussen... :lol:
Echte sterren schijnen juist niet...van die gelikte nepmensen...die schijnen... :[
Een tv-zender oprichten en zo lang mogelijk non-stop al mijn documentaires uitzenden.­
Genieten van al die vrije energie,informatie&materie, gratis toegang overal, geen gezeik meer met ik MOET dit en ik MOET dat omdat de maatschappij dat voorschrijft. Geen betutteling en gestres meer! Lekker uitslapen ieder dag...

Me heerlijk manisch uitleven:
Met de flikken een pint pakken en lullen over de goeie oude tijden zonder gearresteerd te worden.
De eerste gratis nationale weed&paddo tuin openen in België.
In een lang gewaad met capuchon al trippend 's nachts over straat dwalen en wildplassen volgens welbepaalde specifieke geometrische artistieke patronen terwijl ik hard op de matra:"ZIE JE NOU WEL?" telkens herhaal zonder een bekeuring te krijgen. :lol:

ff serieus: wat mij echt interesseert in de post NWO tijdperk is hoe de mensen(ikzelf inclussief) zich voelen als hun gezondheid(fysiek&geestelijk) beter is omdat alle negatieve stralingen, mindcontroles, blokkades, vervuiling enzo verdwenen zijn.
laatste aanpassing
Zucht..hoe de Openbaring van de Nieuwe Tijd eruit gaat zien? Daar kan ik een heel boek over schrijven..Want dat wordt echt een ongelovelijke tijd.


Als de Chaos voorbij is, het systeem weerlegd is en de wereld grotendeels vernietigd lijkt te zijn, zullen de eerste zonnestralen weer door komen. Zonnestralen zoals we die nooit hebben gezien, ze zijn ongelovelijk helder en voelen zo puur aan dat je gelijk moet janken van de schoonheid. Het zal ons de eerste dagen na de Chaos doen steunen en verwerken.

Vooral de jongere generaties zullen het overleven, wij dus. Alhoewel er heel veel doden zullen vallen, zal de mensheid zich nog goed staande houden.

Mensen zullen als eerste weer in grote groepen verzamelen, steun zoeken bij elkaar en wijze (spirituele) mensen zullen deze groepen leiden. Dit zal onderdeel worden van het eerste proces, het opnieuw opbouwen van een samenleving, van een beschaving.

Langzamerhand gaan wij als samenleving, maatschappij of hoe je het ook wilt noemen, weer draaien en tegelijkertijd zal één van de belangrijkste processen in volle gang gaan draaien; het verwerken van (traumatische) ervaringen en herinneringen van de Chaos, wat voor ons momenteel het heden is.
Wij zullen als mensheid in pure liefde herrenigd worden door steun bij elkaar te zoeken en elkaar te helpen. We zullen erg veel ontvangen en geven, de sterken zullen de zwakken helpen en we zullen gezamenlijk een balans creeeren in de emotionele deel van de mensheid, we gaan een eenheid creeeren van een nieuwe liefde, een nieuw trillingsniveau.

Tegelijkertijd zullen de leiders van de beschavingen nieuwe aspecten van ons bestaan onthullen. De spiritualiteit van logica, kennis en wijsheid zoals wij hem nu kennen zal gepresenteerd worden als dé nieuwe Religie. Het zal doorgevoerd worden. Het zal de kennis en achtergronden bevatten van de belangrijkste symbolen die er zijn, de Heilige Geometrie, die het verleden en de kern van de mensheid vertegenwoordigd.

Zoals je ziet zal waarheid zich OPENLIJK onthullen en zal iedereen er direct in aanraking mee komen.

Nieuwe wetenschappen zal zich net zoals de Religie onthullen. Het gaat hier om kennis die er al is, maar nog door geheime regeringen verborgen wordt gehouden. Wetenschap zoals
Uitspraak van Infected Influence op zaterdag 7 april 2007 om 09:11:
vrije energie

zal naar voren komen.

Laten we niet vergeten dat dit allemaal erg snel zal gaan. Doordat de mensheid zich zal herstellen van oude angsten, onzekerheden en emoties, zullen deze "oude energieen" geleidelijk losraken van de mensheid en zullen wij boven deze "negativiteit" stijgen. Dit is de tweede belangrijke proces wat er zich zal afspelen; (in verbinding met de eerste proces, het verwerken) een spirituele evolutie. Terwijl de mensheid meer in eenheid zal komen, zullen we langzamerhand (maar eigenlijk ook weer in sneltreinvaart) het collectieve bewustzijnsniveau (trillingen) laten stijgen.

Dit zal een fascinerende tijd zijn. Onze DNA en Chakra-systeem zal zich aanpassen aan nieuwe frequenties en dimensies en we zullen herrenigd worden met de Kosmos. We krijgen steeds meer te maken met entiteiten, gidsen, Engelen en buitenaardsen. Ruimte en Tijd zal zich vervormen, we krijgen met nieuwe magnetiseringen te maken.

Onze Moeder Aarde zal een ook een grote rol spelen bij de evolutie. Ze zal zich herstellen maar ons ook nieuwe dingen laten zien. Het zal zich aanpassen aan de nieuwe cyclus (wat al is begonnen), kijk bijv. naar de klimaatveranderingen en er zullen veel veranderingen plaatsvinden.

En natuurlijk, om niet te vergeten, zullen wij als mensheid weer in harmonie gaan leven. We gaan heel veel feesten vieren, veel lol maken en ook heel erg veel genieten. Gewoon genieten. Terwijl de Einddatum nog niet vaststaat, zal die wel langzamerhand naderen. Denk bijv. aan de formule die is doorgevoerd, de stroomversnelling, waarbij alles steeds sneller zal gaan en alles zich steeds sneller zal manifesteren. Dit zal zich ook afspelen in de Nieuwe Tijd en het zal heel erg snel gaan.

Ik denk dat wij, de mensen in dit topic die eigenlijk al wakker zijn, de Einddatum wel zullen meemaken. Ik weet het niet zeker, maar wij zullen wel een prachtige tijd gaan ervaren. De overgang van de Onharmonieuze cyclus naar de Harmonieuze cyclus, de overgang naar hogere dimensies.

Het is iets wat ik zelf nog niet kan bevatten, als ik het probeer aan te voelen moet ik gelijk huilen :9 We krijgen echt een prachtige periode tegemoet en laten we ons daarbij ook elkaar goed steunen, want dat hebben we nodig!

(L)
laatste aanpassing
Ik heb het over rationalisme Lex, niet over sprookjes. ;)

De NWO zou zichzelf nooit vernietigen in een of andere in-scene gezette oorlog; zij zijn immers de 3e hond die met het been heengaat. Dus ook na die mogelijke totale vernietiging die zou kunnen uitmonden in mondiale chaos zal de NWO het laatste lachen gezien ze dit al duizenden jaren subtiel aan het plannen zijn.

Hoe wil je een post-NWO wereld realiseren als niets erop wijst dat ze weggewerkt zullen worden. Je vergeet dat als er heel weinig mensen overblijven het aanzienlijk gemakkelijker is voor de Anunnaki om terug te keren en met een openlijk ijzeren hand opnieuw te regeren. Tenminste, als er ook maar iets waar is van de sturende factor achter de NWO. De buitenaardse Goden.

Dus waarom wij zomaar een harmonieuze tijd zouden gaan meemaken omdat 2012 en of het Waterman tijdperk naderd. For all we know, hebben de Anunnaki dit wederom, net als de Bijbel, in elkaar geflanst voor diegene die zichzelf spiritueel "gevolueerd" achten. Als ik dit zelfs al kan verzinnen, dan kunnen de Anunnaki dit zeker en nog vele malen sneakyer gezien zij precies weten hoe de menselijke psychen in elkaar steken.

Die prachtige periode waarover jij spreekt is naar mijn mening on onlogisch gevolg op de huidige realiteit. Niets wat erop wijst dat ineens de wereld pats boem geweldig zal zijn en de NWO als regen voor de zon verdwijnt.
laatste aanpassing
Uitspraak van Coming soon op woensdag 4 april 2007 om 23:22:
Een tv-zender oprichten en zo lang mogelijk non-stop al mijn documentaires uitzenden.­

Als je dat lukt ben je een held, maar om eerlijk te zijn; dat lukt je nooit. Het is buitengewoon onwaarschijnlijk dat jij vrijelijk in de ether de huidige Elite ongestraft en onverhinderd zwart kan zitten maken. Je Tv zender zal vermoedelijk hooguit 1 dag on-air zijn voordat je wordt afgekapt.
Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 18:02:
Dus waarom wij zomaar een harmonieuze tijd zouden gaan meemaken omdat 2012 en of het Waterman tijdperk naderd.­ For all we know, hebben de Anunnaki dit wederom, net als de Bijbel, in elkaar geflanst voor diegene die zichzelf spiritueel "­gevolueerd"­ achten.­

De bijbel hebben ze opgesteld idd...maar juist om de mensen van de echte boodschap weg te houden...
Als er iets is waar ze huiverig voor zijn is dat de mens achter bepaalde dingen komt...

Er ook nooit over nagedacht dat ze zich graag neerzetten als onverslaanbaar en als nare aliens en weet ik veel wat om de mensen juist te misleiden?
Ze hebben een heleboel dingen per definitie al verzonnen en gemanipuleerd om de mens aan te praten dat zij recht op "de troon" hebben en dat soort gezwets...
Allemaal leugens om rechtvaardiging proberen te verkrijgen...niet meer...
Sowieso hebben ze helemaal niet altijd al de touwtjes in handen gehad...nog zo'n leugen...dat is pas vooral sinds de "moderne" tijd...
De mens heeft zich juist wel voor een hele lange tijd succesvol verzet tegen ze...
Zie het verhaal in genesis...toen verloren ze al de grip op ons... ;)
Ze hadden ONS onderschat hoogstens...
We hebben toen allerlei methoden ontwikkeld via de mysteriescholen om onszelf psychisch te bewapenen...
Ze kunnen ook pas misbruik maken van ons als we psychisch zwak zijn...en dat waren we toen absoluut niet... :no:

Helaas hebben we die kennis op een gegeven moment verloren...
Eerste (en grootste) omslagpunt was toen we van communicatie in symbolen overstapten op communicatie in schrift...toen verstonden we elkaar niet meer...ontstond er miscommunicatie en dergelijke...aka de babylonische spraakverwarring...
Gelukkig zijn we dat weer aan het herontdekken...werken met symbolen is per definitie al 1 van onze sterkste punten als mens...

De enige reden waarom ze sterk overkomen is omdat de mens zich zwak opsteld...de mens benut zijn potentie bij lange na niet...
Je overschat ze teveel...en dat is ook graag wat ze willen...
Dus probeer me niet te misleiden... :p
laatste aanpassing
Je begrijpt me verkeerd Zoas ;),

Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 18:02:
De NWO zou zichzelf nooit vernietigen in een of andere in-scene gezette oorlog;­ zij zijn immers de 3e hond die met het been heengaat.­ Dus ook na die mogelijke totale vernietiging die zou kunnen uitmonden in mondiale chaos zal de NWO het laatste lachen gezien ze dit al duizenden jaren subtiel aan het plannen zijn.­

Ten eerste, WIJ zijn degenen die de NWO creeeren, niet de Annunaki of de elite. Omdat wij het toelaten, grijpen zij de kans en kunnen ze hun intentie verwerkelijken. De elite en het NWO is het spiegelbeeld van het collectieve, van wat wij zijn

Ten tweede gaat het om de tijd waar wij nu in zitten. De eenheid komt meer met elkaar in verbinding dmv. technologie (voertuigen, internet, multimedia, etc.) en waarheid onthuldt zich. Dmv. de druk die de maatschappij op ons levert en ook steeds groter wordt (denk aan Big Brother, we worden steeds meer in een hoekje gedrukt), botsen mensen steeds harder tegen zichzelf, de strijd in onszelf wordt groter. Dit maakt mensen wakker, het verschilt natuurlijk per individu, maar vroeg of laat worden de meeste wakker.

En dit leidt tot nieuwe spirituele niveau's. Dit leidt tot bewuste confrontatie met jezelf (ego), maar ook naar inzichten, wijsheid en het sterker worden. Steeds meer mensen 'bekeren' zich tot spiritualiteit, en dit heeft puur te maken met het proces waar wij nu in zitten. Jezus keert terug en het christusbewustzijn daalt steeds meer op ons wat ons uiteindelijk naar verlichting leidt (nieuwe bewustzijnsniveau's - een spirituele evolutie)

Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 18:02:
Hoe wil je een post-NWO wereld realiseren als niets erop wijst dat ze weggewerkt zullen worden.­ Je vergeet dat als er heel weinig mensen overblijven het aanzienlijk gemakkelijker is voor de Anunnaki om terug te keren en met een openlijk ijzeren hand opnieuw te regeren.­ Tenminste, als er ook maar iets waar is van de sturende factor achter de NWO.­ De buitenaardse Goden

En het ontwakingsproces zal uiteindelijk het NWO vernietigen. Alhoewel het erop lijkt dat wij onszelf langzamerhand vernietgen en onszelf naar chaos leiden, beginnen spirituele niveau's (groepen mensen), overal ter wereld, zich te wortelen en te gronden. Ze beginnen energieen neer te zetten van het Licht en in een rap tempo trekt het nieuwe grote groepen mensen aan en het blijft maar groeien.

Dit zijn eigenlijk al de tekenen dat er meer aan de hand is, het gaat hier om grote krachten die NIET makkelijk te weerleggen zijn. Denk erom, het Licht is veel sterker dan de schaduw. En als je al ziet hoeveel Licht in één persoon kan zitten (Jezus?), hoe sterk moet het wel niet zijn dat grote groepen mensen overal te wereld zich in een rap tempo spiritueel beginnen te evolueren?

Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 18:02:
Dus waarom wij zomaar een harmonieuze tijd zouden gaan meemaken omdat 2012 en of het Waterman tijdperk naderd.­ For all we know, hebben de Anunnaki dit wederom, net als de Bijbel, in elkaar geflanst voor diegene die zichzelf spiritueel "­gevolueerd"­ achten.­ Als ik dit zelfs al kan verzinnen, dan kunnen de Anunnaki dit zeker en nog vele malen sneakyer gezien zij precies weten hoe de menselijke psychen in elkaar steken.­

Dat 'sprookje' wat ik hierboven beschreef hoeft niet persé vanaf 2012 af te spelen. Het kan nog wel tientallen jaren duren.

Wat jij zegt klopt deels wel, maar TYHARO zegt al genoeg. De illusie, de maatschappij, die hier is neergezet door de elite, is bedoelt om ons te manipuleren, dom te houden en sneaky achter de illusie de NWO uit te voeren. Hun GROTE angst is is dat wij die illusie doorbreken, dat wij spiritueel ontwaken en dat wij precies doorhebben wat zij van plan zijn. Dat is een enorme zwakke kant van hun. Zoals TYHARO zegt;

Uitspraak van TYHARO op zaterdag 7 april 2007 om 18:49:
Er ook nooit over nagedacht dat ze zich graag neerzetten als onverslaanbaar en als nare aliens en weet ik veel wat om de mensen juist te misleiden?

Als zij zich neerzetten als onverslaanbaar en wij dus het beeld krijgen dat wij als mens niks voorstellen, zegt al genoeg. Dit is een enorm dualistische beeld wat uit onzekerheid en angst bestaat. Je moet eens beseffen Zoas, dat wij goddelijke wezens zijn als mensen, wij hebben het Licht in ons, wij hebben goddelijke vermogens. We zijn alleen zo diep gemanipuleerd dat wij dat helemaal niet beseffen en niet kunnen realiseren.

Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 18:02:
Die prachtige periode waarover jij spreekt is naar mijn mening on onlogisch gevolg op de huidige realiteit.­ Niets wat erop wijst dat ineens de wereld pats boem geweldig zal zijn en de NWO als regen voor de zon verdwijnt.­

Ik zeg ook niet dat alles in één keer verandert, dat is onmogelijk. Het zal geleidelijk gaan maar ook weer best snel. Maar kan jij dan teksten citeren wat het zo 'onlogisch' maakt dan? Want dan kan ik t beter toelichten ;)
laatste aanpassing
Laten we er vanuit gaan dat de NWO een duizenden jaren oud concept is;­ subtiel geplanned tot aan de dag van vandaag.­ Tenzij je natuurlijk zou willen zeggen dat God, Satan en het hele egyptische/anunnaki gebeuren een historische leugen is, bedacht om de NWO een mystieke en ogenschijnlijke goddelijkheid toe te wijzen.­

De volkeren van vroeger hebben het toch mooi verloren, hoe geweldig ze ook zouden hebben gevochten.­ Iedere keer is spirituele vrijheid vertrapt geraakt onder de opmars van de toenmalige (buitenaardse?) gezagvoerders.­

De Maya`s hebben op een of andere manier kennis verwoven waaruit ze concluderen dat het Universum om de zoveel (duizenden) jaren een (op psychologisch en eventueel etherisch gebied) enorme verandering te wachten staat.­ Waar halen ze die info vandaan? Van de Goden? Of hebben ze dit zelf uitgevonden?

Of ze het nu wel of niet zelf hebben uitgevonden;­ de "­Goden"­ die weten allang van 2012.­ Nu waarom;­ zou een ras welke immateriele onsterfelijkheid heeft gerealiseerd en van lichaam naar lichaam kan springen alsof ze etherische kikkers zijn, de simplistische fout maken een ras te onderschatten als ze duizenden jaren geleden allang wisten dat rondom deze periode het Universum de nodige veranderingen zal meemaken.­

Op een of andere manier gaat het er bij mij niet in dat ze de ophande zijnde spirituele revolutie niet hebben geanticipeerd.­
Ik kijk uit naar 2012.­
Het lijkt alleen onlogisch dat ze niet duizenden jaren geleden die NWO gesticht hebben,
toen mensen nog goedgelovig waren.­
Volgens mij hebben we het eerder over een exacte voorspelling dan over een deadline.­

De NWO zal daarom eerder vanuit de mensen zelf gaat komen,
wíj zijn en worden de Illuminati, de Homo Sapiens MK2.­
Nog niet allen zijn ontwaakt maar er komen er steeds meer.­
Deze ontwikkeling lijkt me het gevaarlijkste,
of het nu ooit genetisch of manipulatief beïnvloed is door buitenaf of niet is daarbij bijzaak.­
Als kennis macht is dan is bewustwording/verlichting heerschappij,
Caesar en Hitler beloofden het volk ontwikkeling, rijkdom en nationale trots,
daarin waren ze overtuigend genoeg om iedereen achter zich te krijgen,
en kregen soldaten zó gemotiveerd dat ze zelfs hun leven daarvoor gaven.­

Een dergelijk leider zal opnieuw opstaan,
waarschijnlijk een wolf in schaapskleren.­
Die spirituele revolutie komt er inderdaad wel aan,
maar ik ben eerder bang voor groeperingen die daar het sterkste doorheen zullen komen.­
Ik heb namelijk het idee dat satanisten en dergelijken daar het beste op voorbereid zijn.­

Oorlog zal in elk geval een heel nieuw spelletje worden,
wapens zie ik nu al als inferieur, met overtuigingskracht kun je mensen hun behoeften veranderen en kun je ze naar je pijpen laten dansen.­
Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 22:32:
Laten we er vanuit gaan dat de NWO een duizenden jaren oud concept is;­ subtiel geplanned tot aan de dag van vandaag.­ Tenzij je natuurlijk zou willen zeggen dat God, Satan en het hele egyptische/anunnaki gebeuren een historische leugen is, bedacht om de NWO een mystieke en ogenschijnlijke goddelijkheid toe te wijzen.­

Sowieso ogenschijnlijk goddelijk...ze hebben die verwijzing naar de goden enkel gemaakt om goedkeuring te krijgen voor hun macht...
Sowieso verwijzen de dingen van de egyptenaren en dergelijke naar astrologie/astronomie...de "goden" van de egyptenaren waren planeten en dergelijke...die de archetypen van de menselijke psyche vertegenwoordigen...
Goden is sowieso verkeerd geinterpreteerd...ze kenden maar 1 God (niet te kennen...niet uit te beelden) die zich wel manifesteerd in tig verschillende vormen (wel te kennen...wel uit te beelden)...zoals de planeten bijvoorbeeld...
Ze hebben vooral misbruik gemaakt van een latere letterlijke interpretatie...1 van de grootste (zo niet de grootste) fouten van de mens om dat te gaan doen...
Van symbool naar schrift speelt daar een rol bij...
laatste aanpassing
Uitspraak van <-> op zaterdag 7 april 2007 om 22:32:
Laten we er vanuit gaan dat de NWO een duizenden jaren oud concept is;­ subtiel geplanned tot aan de dag van vandaag.­ Tenzij je natuurlijk zou willen zeggen dat God, Satan en het hele egyptische/anunnaki gebeuren een historische leugen is, bedacht om de NWO een mystieke en ogenschijnlijke goddelijkheid toe te wijzen.­

De volkeren van vroeger hebben het toch mooi verloren, hoe geweldig ze ook zouden hebben gevochten.­ Iedere keer is spirituele vrijheid vertrapt geraakt onder de opmars van de toenmalige (buitenaardse?) gezagvoerders.­

Dat de eventuele Annunaki onze fysieke vorm hebben gecreeerd en sindsdien ons (voor een bepaald tijd) hebben gecontroleerd wil nog niet zeggen dat zij vanaf het begin tot het eind de volledige macht over ons hebben.

Juist omdat wij zelf ook goddelijke wezens zijn, een bewustzijn uit oneindigheid bezitten en een vermogen kunnen creeeren wat boven ons besef uitkomt, is jouw verwijzing te weerleggen. Ik denk ook dat je ons als menszijde onderschat en hierdoor ook de krachten en intentie's van de Annunaki en elite's overschat.

Op langere termijn kan je gewoon niet aan karma ontsnappen, je kan het systeem niet volledig creeeren omdat het op zo'n wijze is ingesteld dat er vaste patronen (denk bijv. aan cyclusvorming) in voorkomen. Het is allemaal deel van het "Goddelijke plan" en alles gaat zoals het hoort te gaan.

En oude beschavingen en volkoren zijn niet allemaal beeindigd door dergelijke gezagvoerders. Denk aan het bestaan van Lumerie en Atlantis. Terwijl de één zonk, kwam de ander weer naar boven. Dit had gewoon met cyclusvorming te maken en niet met dergelijke onderdrukking van bepaalde machten.

Dat deze spirituele beschavingen toen door de evolutie tegen werden gehouden kwam omdat toen niet de tijd rijp was. Dit is ook wat veel verhalen vertellen dat deze spiritiuele beschavingen bijv. hun ego niet konden herkennen met hun bewustzijn.

Dat de Annunaki en elite's al bewust waren van dergelijke cyclusvormingen en veranderingen dat weten we allemaal. Maar besef goed dat zij helemaal niet zo goddelijk zijn als wij denken. Puur omdat zij ons zo misleiden en misbruiken lijken ze zo sterk en intelligent, maar ik denk dat dat sterk tegenvalt. Het is ook zo dat wij als menszijnde gewoon uber beperkt ingesteld zijn en totaal niet verder kunnen kijken dan ons neus. We zitten waarschijnlijk ook op één van de laagste niveau's van ons bewustzijn. Wezens, zoals de Annunaki, zijn wezens die bewuster zijn en meer kennis hebben omdat ze het systeem van dit multiversum beter begrijpen en kunnen ervaren. Verder maken ze gewoon misbruik van ons voor bepaalde doeleinden.

Maar kijk ook eens om je heen. Probeer eens te realiseren hoeveel druk ze momenteel op ons leggen, hoe graag ze ons willen controlen en hoeveel factoren ze hierbij gebruiken. Dat geeft alleen maar aan omdat ze bewuster worden dat wij nu in een belangrijke evolutie zitten. Ze weten dondersgoed dat wij wakker worden en dat ze ons op langere termijn niet kunnen tegenhouden. Ze zijn ontzettend onzeker en angstig hierin en daarom voeren ze ook in no-time de druk op ons op, ze kunnen ons gewoon niet loslaten. Maar vroeg of laat kunnen ze geen controle meer op ons hebben. Dit is onze evolutie, wij horen nu te veranderen en op te stijgen. Ze kunnen het enkel remmen, maar niet volledig tegenhouden.

Ja kan hun gedrag eigenlijk vergelijken met iemand die voor zijn eigen dood probeert weg te rennen. Maar vroeg of laat moet je het toch accepteren zoals het is.

Het ervaren van zulke diepe negativiteit, met meer dan 6 miljard zielen op deze wereld, MOMENTEEL, gebeurt niet voor niets. Besef goed dat wij dit eigenlijk allemaal zelf creeeren en dat dit een innerlijke strijd is. Puur omdat we telkens zo diep pijn en leed ervaren en contstant keihard tegen de lamp aanbotsen, maakt dat de diepste bewustwording en besef in ons los. Het besef van wat er in werkelijkheid momenteel aan de hand is maar ook van wat wij zijn.

Het wakker worden van zo ongelovelijk diep laat ons ook het vermogen krijgen dat wij de diepste ego in ons kunnen confronteren en dus ook ons bewustzijn vanuit de kern weer kunnen controleren en begrijpen.

Deze tijden is het ook het aanbrekingspunt van verandering. Van een ongelovelijke diepe stommiteit en ervaren van negativiteit. De formule van van versnelling van manifestatie in ons bewustzijn is er ook niet voor niets. In een steeds snellere tempo komen wij onszelf tegen en confronteren we op diep niveau onszelf. Terwijl de kloof tussen negativiteit en positiviteit steeds groter wordt en het uiteindelijk zal leiden tot een chaos, een WOIII, zal het einde daarvan het aanbrekingspunt zijn van een totaal nieuwe evolutie van de menszijnde.

Ik zou zeggen, probeer eens meer hoop te vinden in jezelf en in de mensheid. Want die is er heus wel te vinden :)

Uitspraak van ViBo op maandag 9 april 2007 om 14:35:
Als kennis macht is dan is bewustwording/verlichting heerschappij,
Caesar en Hitler beloofden het volk ontwikkeling, rijkdom en nationale trots,
daarin waren ze overtuigend genoeg om iedereen achter zich te krijgen,
en kregen soldaten zó gemotiveerd dat ze zelfs hun leven daarvoor gaven.­

Door het ervaren van de diepe negativiteit komen we weer tot de kern van onszelf en van dit bestaan en zullen we weer begrijpen wat de essentie van alles is; Liefde. We zullen de aanleiding van alles, de redenen en de logica begrijpen van hoe dit in elkaar zit. En dat zal ons weer langzamerhand leiden naar een eenheid, het beseffen dat we allemaal gelijk zijn (Yin Yang) en dat dualistisch bezig zijn een onzekerheid en ontwetendheid is. Dat macht overbodig is.

Besef goed dat de chaos het systeem weer helemaal zal weerleggen. Omdat er nu al heel veel mensen zijn die wakker zijn geworden en werkelijk beginnen te begrijpen waar het nou allemaal om draait, zal dit leiden tot het eerste verhaal wat ik hierboven heb geschreven.
Uitspraak van l e x i e op woensdag 11 april 2007 om 10:15:
Besef goed dat de chaos het systeem weer helemaal zal weerleggen.­

En hierbij heb ik t dus over het systeem van de maatschappij, systeem van geld, macht en eigenbelang.
Uitspraak van l e x i e op woensdag 11 april 2007 om 10:15:
Maar kijk ook eens om je heen.­ Probeer eens te realiseren hoeveel druk ze momenteel op ons leggen, hoe graag ze ons willen controlen en hoeveel factoren ze hierbij gebruiken.­

Ze trekken de touwtjes strakker aan idd...zoiets doe je maar om 1 reden...
De methoden die ze nu inzetten zijn wel heel extreem...ze hebben werkelijk alles uit de kast getrokken...het lijkt wel of ze wanhopig zijn... :9
Uitspraak van TYHARO op woensdag 11 april 2007 om 16:27:
het lijkt wel of ze wanhopig zijn

Op z'n zachtst gezegd ja O:)
Uitspraak van l e x i e op zaterdag 7 april 2007 om 10:16:
de Einddatum

Is dat het moment dat het niet meer nodig is om op aarde te incarneren, omdat er door de heersende harmonie geen karma opbouw meer is en geen dualistische lessen meer te leren zijn? En dan is de cirkel weer rond?
Ik zie dat eerder als uit de circel stappen... :)
Reincarnatie zorgt er juist voor dat je in de circel blijft...
De einddatum is er als het collectieve er klaar voor is de nieuwe stap te zetten, dus idd uit de cirkel te stappen om in een nieuwe cirkel te komen, wat je kunt zien als een nieuwe dimensie, wat waarschijnlijk ook weer op een ander planeet / zonnestelsel zal afspelen.

Als je kijkt naar de formule, de versnelling in het bewustzijnsproces, dat stopt bij de Einddatum. Veel mensen zien het als 2012, ik denk dat het pas veel later is.

Het is onmogelijk te voorspellen wanneer het precies stopt. In brede richtlijnen staat de toekomst als vast, maar niet elke seconde, als je begrijpt wat ik bedoel.

Uitspraak van Flex-y op donderdag 12 april 2007 om 11:52:
Is dat het moment dat het niet meer nodig is om op aarde te incarneren, omdat er door de heersende harmonie geen karma opbouw meer is en geen dualistische lessen meer te leren zijn?

Ja en nee. Het is afhankelijk per ziel of ze zullen terug komen of niet. Het lijkt mij logisch dat er nieuwe zielen blijven ontstaan die bepaalde lessen weer moeten leren die wij allang achter de rug hebben. Wat betreft de 6 miljard zieltjes hier op deze Aarde denk ik dat er niet zo ongelovelijk veel verschil is qua 'leeftijd' in de ziel, omdat we allemaal nog binnen bepaalde frequenties zitten.

Er zijn natuurlijk ook al zielen die veel eerder zijn overgegaan naar hogere dimensies waar wij ooit naar toe zullen gaan. Zij hoeven de dichtheid van de materie hier niet meer te ervaren en de niveau van dualisme.

Maar als wij straks naar harmonieuze bewustzijnsvormen gaan dan wil het nog niet zeggen dat er geen soorten karma's en dualisme meer is. Ik denk dat dat er wel is, alleen totaal anders qua niveau dan dat wij nu ervaren. All in all zijn wij allemaal eigenlijk niet zo heel erg oud als ziel, omdat er nog zo ongelovelijk veel te ervaren valt in de hogere dimensies. Dat gaat ver boven ons besef gewoon. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op donderdag 12 april 2007 om 13:52:
Ik zie dat eerder als uit de circel stappen...­

Of spiraal? Zelfde punt alleen verder in de ontwikkeling?
laatste aanpassing
Uitspraak van Flex-y op dinsdag 24 april 2007 om 13:44:
Of spiraal? Zelfde punt alleen verder in de ontwikkeling?

Ook een mooi voorbeeld, beiden komen op t zelfde neer (Y)
Uitspraak van <-> op woensdag 4 april 2007 om 21:20:
onderschat de NWO niet, alleen omdat er zoveel informatie over is te vinden.­ Misschien hebben ze wel opzettelijk die broodkruimels achtergelaten.­ Curiosity killed the cat.­

Dank jullie wel voor de broodkruimels dan NWO-'moeders', want daardoor zien sommige mensen wel ineens in dat er wel degelijk een soort 'dark-force' in de wereld is, een die door ieder verantwoordelijk en weldenkend mens bestreden moet worden(niet met geweld maar met informatie). Dus in feite wordt men een keus gegeven, voor de zgn 'veiligheid' van de NWO of voor zelfverantwoordelijkheid en echte vrijheid. ik zeg FU#K de NWO! en kies voor mijn verantwoordelijkheid om in harmonie met iedereen te leren leven, en te leren van anderen.
laatste aanpassing
Uitspraak van SuburbanKnight op vrijdag 4 mei 2007 om 19:43:
ik zeg FU#­K de NWO! en kies voor mijn verantwoordelijkheid om in harmonie met iedereen te leren leven, en te leren van anderen.­

De een zijn dood is de ander zijn brood. Ook dit is een perfecte harmonische samenwerking :)
laatste aanpassing
Ik denk dat de chaos die gaat komen op zo'n manier de aandacht gaat trekken dat we er niet meer omheen kunnen en een andere en betere weg in willen gaan. Degene die nog niet wakker zijn geworden zullen in de toekomst ontwaken alleen dan op een hardere manier... Net zoals je iemand zelf wakker maakt... Eerst duw je tegen zijn schouders of geef je hem een klopje... dat kun je herhalen.... maar als het na 5/10 min nog niet lukt dan gooi je er gewoon een bak met water overheen in naam van liefde natuurlijk;)

Na de chaos zal iedereen opgelucht zijn.. Het is misschien nu voor velen moeilijk voor te stellen maar we worden naar die verandering toe gedreven en de chaos is echt nodig om die omkeer daadwerkelijk te gaan maken.

We gaan van een patriarchale cultuur naar een matriarchale :D

OOIT EN STRAKS, EEN LEVEN VAN LIEFDE EN VREDE

Ooit was er een cultuur waarin mensen in vrede leefden, waarin geweld niet voorkwam en liefde de norm was. De oudste culturen op deze wereld zijn matriarchale culturen. Kenmerk van een matriarchale cultuur is dat de erfenis verloopt via de vrouwelijke lijn. Vanuit de natuur gezien is dit logisch, want over wie de moeder is van een kind hoeft nooit twijfel te bestaan.

Over de hele wereld hebben deze matriarchale culturen bestaan. Zo bestond van 3000 tot 1500 v. chr. in India de Indusvalleicultuur. Dit was een ver ontwikkelde stedelijke cultuur. Er waren universiteiten en huizen met riolering. Gedurende deze tijd was dit de belangrijkste cultuur op Aarde. Deze cultuur had echter een zwakheid. Ze had geen leger.

ARIERS

In de steppen van Centraal Azië leefden de Ariërs. Dit waren patriarchale ruitervolkeren. Patriarchaal wil zeggen dat de erfenis verloopt via de mannelijke lijn. In dergelijke cultuur zijn mannelijke waarden en normen zoals agressie dominant.

Deze Ariërs aanbaden de Zon en het vuur. Op een gegeven moment (rond 1500 v. Chr.) vielen zij India binnen. Hoewel ze minder ontwikkeld waren dan de oorspronkelijke bewoners overwonnen ze deze makkelijk. Dit om de simpele reden dat de Indusvallei cultuur geen leger bezat.

Dergelijke situaties hebben zich niet alleen in India, maar overal op de wereld afgespeeld o.a. in Griekenland, Italië en het Midden Oosten. De Joden bijvoorbeeld vereerden oorspronkelijk de vrouwelijke Godin Asherah. Pas later verscheen de patriarchale God Jahweh van het Oude Testament op het toneel.

De vredelievende matriarchale culturen waren weerloos tegen agressieve patriarchale veroveraars.

De oorspronkelijke matriarchale cultuur is zo grondig vernietigd dat pas in de twintigste eeuw archeologen op het spoor komen van deze culturen. Pas in de twintigste eeuw is bijv. de stad Harappa ontdekt, een belangrijke plaats in de Indusvallei cultuur. In Turkije bevinden zich in Catal Huyuk archeologische resten van de matriarchale cultuur. Op Malta zijn de resten te zien van een matriarchale tempel.

Door de ontdekking van resten van de oude matriarchale culturen werd aangetoond dat gedurende een belangrijk deel van de menselijke geschiedenis vreedzaam met elkaar samenleven de norm was.

PARADISE LOST: ONTSTAAN EN VERSPREIDING VAN HET PATRIARCHAAT

Hier een citaat uit een studie van Professor James deMeo, Ph.D uit het boek Sarasharia: "There is no clear or unambiguous evidence for warfare or social violence anywhere on planet Earth prior to around 4,000 BC and the earliest evidence appears in specific locations, from which it firstly arose, and diffused outward over time to infect nearly every corner of the globe."

Vertaling: er is geen duidelijke aanwijzing voor oorlogsvoering of sociaal geweld ergens op de aarde voor 4000 v.Chr. en de eerste aanwijzingen daartoe verschenen op specifieke plaatsen, waar het zich eerst voordeed en waarna het zich naar buiten verbreidde om bijna iedere uithoek van de wereld te infecteren.

DeMeo heeft kaarten gemaakt. Rond 4.000 v.Chr. was er sprake van een klimaatsverandering in de Sahara en Centraal Azië waardoor de bestaande agrarische matriarchale culturen moesten plaatsmaken voor patriarchale culturen van ruitervolkeren. Er was dus sprake van een 'patriarchale revolutie'. Vervolgens veroverden die patriarchale culturen in een geleidelijk proces gedurende vele duizenden jaren de aarde. Rond 1500 v. Chr. moest India eraan geloven.

De mythe over het paradijs en de tuin van Eden waarin mensen vreedzaam leefden hebben hier mee te maken. Dat paradijs heeft dus inderdaad bestaan en wel in de matriarchale en groene Sahara van voor 4000 v.Chr. Het was de tijd dat mannen en vrouwen zonder taboes en onderdrukking vreedzaam samenleefden.

DeMeo ziet de seksuele repressie die ontstond met het patriarchaat als de belangrijkste oorzaak van seksueel misbruik. Immers vanaf dat moment kon de seksuele energie niet meer op een natuurlijke manier stromen, waardoor deze energie zich in allerlei vreemde bochten ging wringen. Bovendien werden toen ook koppelingen gelegd tussen seksualiteit, overheersing en geweld. Koppelingen die tijdens het matriarchaat ondenkbaar waren. Toen gold seksualiteit slechts als een de lichamelijke uitdrukking van liefde en religieus gevoel. Vandaar dat hij zijn boek over de opkomst van het patriarchaat als ondertitel heeft gegeven: "The 4000 BCE Origins of Child Abuse, Sex-Repression, Warfare and Social Violence".
laatste aanpassing
Uitspraak van SuburbanKnight op zondag 13 mei 2007 om 10:57:
dope stuk teks babybandit

Yeps, ze heeft een punt met de vrouwlijke erfenis, sexuele repressie enzo...
Staat ook een stukkie over in het boek:"vruchten van de goden"
Of kijk naar dierengemeenschappen met zo'n struktuur: de Bonnobo's, olifanten enzo zeer vredelievend!

Wij mannen maken er altijd weer een zooitje van.
Tja, wat wil je? Geen sex dan gaan we zuipen en/of de hooligan uithangen :lol:
laatste aanpassing
Nu ik me toch ff in de verschillen aant verdiepen ben:

http://www.vrouwenaanbod.nl/matriarchaatpatriarchaat.htm

Kort overzichtje tussen beide strukturen.
laatste aanpassing
De vrouwelijke vorm is gevoel, ervaring en eenwording.­ Ook wel het onderbewustzijn.­

De mannelijke vorm is logica, kennis, inzicht, wijsheid en het uitdijen.­ Ook wel het bewustzijn.­

Vooral in het verre verleden kon je idd een duidelijk verschil maken tussen het mannelijke en het vrouwelijke.­ Dit zijn de (jongere) bewustzijnsfase's die nodig waren om als mens te ontwikkelen.­ Beschavingen kon je dus ook duidelijk verdelen in het mannelijke en het vrouwelijke.­

Het mannelijke heeft het vrouwelijke altijd al gedomineerd vanwege hun gevoelloze intenties.­ Alsof een ouwe kerel een jong meisje aan het verkrachten is.­

Tot op het heden heeft de mannelijke vorm altijd de 'belangrijkste' rol gespeeld.­ Juist omdat het dominerend is over het vrouwelijke, heeft het mannelijke het vrouwelijke bijna laten wegvagen.­ De wereld van het heden is het resultaat ervan.­ Pure manipulatie, onderdrukking, oorlog, pijn en leed.­ Zo ook in deze maatschappij;­ waarbij alles draait om logica, rationaliteit, kennis, egoisme, cijfers, status, carriere en macht (dominant).­ Kwetsbaarheid, gevoel en openheid is iets wat als onbelangrijk wordt gezien en wordt logischerwijs als 'zwakheid' bestempeld.­

Langzamerhand vernietigd dit zichzelf en hierdoor komt men steeds meer bewust in aanraking met het gevoel.­ We hebben onszelf zodanig gemanipuleerd dat we niet naar onze gevoel moeten luisteren en het dus moeten negeren.­ Vanwege de diepe botsingen die op het heden steeds meer ontstaan, worden we zowat gedwongen om wél naar ons gevoel te luisteren.­

In zekere zin kan je dus spreken van het overgaan van het mannelijke naar het vrouwelijke.­ We moeten weer heel erg goed ervaren en aanvoelen wat we zijn en wat we nou precies willen.­ We moeten niet onszelf van anderen distantieren en alleen maar voor onszelf kiezen.­ We moeten ervaren (en dus ook aanvoelen) dat we ook voor elkaar zijn en dat we allemaal dezelfde intenties hebben, en dat is uiteraard liefde.­

Toch is het alsnog belangrijk om onze diepere gevoelens samen te voegen met onze mannelijke deel.­ Want dit leidt gelijk naar een nieuwe niveau van bewustzijn;­ wijsheid, inzicht, logica (bewust zijn)

Wat dat betreft is het vrouwelijke toch even belangrlijk als het mannelijke.­ Omdat het vrouwelijke toch nog bijzoveel mensen ontbreken is het erg logisch om mensen ervan bewust te maken dat het zo belangrijk is om naar je gevoel te luisteren.­

Nu we op weg zijn naar nieuwe niveau's en eigenlijk al in een belangrijke overgang zitten, komt het mannelijke en het vrouwelijke samen meer in balans.­ Het gaat meer op één lijn liggen.­ En dat zal leiden tot nieuwe bewustzijnsniveau's en het overgaan naar hogere dimensies.­
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op zondag 13 mei 2007 om 16:59:
Wat dat betreft is het vrouwelijke toch even belangrlijk als het mannelijke.­ Omdat het vrouwelijke toch nog bijzoveel mensen ontbreken is het erg logisch om mensen ervan bewust te maken dat het zo belangrijk is om naar je gevoel te luisteren.­

Zeker... het zegt ook absoluut niet dat vrouwen beter/sterker/slimmer what so ever zijn want dat is zoooo patriarchaal.. ;) We moeten ons samen voegen met ieder zijn eigen talenten zonder dat er ook maar iemand onderdrukt wordt. Het moet gaan stromen in de juiste richting. Wat er al die tijd is gebeurd is dat het vrouwelijke is onderdrukt en dan krijg je automatisch misvorming. Dat zie je in relaties dat zie je wereldwijd in welke vorm dan ook.
laatste aanpassing
Indeed, het moet zeker weer gaan stromen.­ Maar het hoort natuurlijk bij deze tijd maar ook dat we gaan evolueren.­ Langzamerhand gaat ons chakrasysteem op een puurdere manier stromen en zullen hierbij onze DNA structuren op nieuwe niveau's aangewakkerd worden.­ Die bewustzijn die dan gecreerd wordt en dan onstaat, is zeker wel vet.­ Het zal echt een verlichtend gevoel zijn om dat (weer) te kunnen ervaren.­ Er gaat letterlijk een wereld voor ons open, alsof ons universum openklapt en we met een veel grotere universum te maken krijgen.­
Langzamerhand zullen we collectief overschakelen naar een hoger geestelijk niveau en zullen we uiteindelijk ons fysieke lichaam verlaten.­ De hogere niveau's waar we dan in zullen 'stromen' zal ongelofelijk verbazingwekkend voor ons zijn.­ Niet alleen omdat we nieuwe mogelijkheden zullen ervaren, maar ook dat we bewust in contact komen te staan met tig andere soorten beschavingen en de harmonieuze energieen die daar in spelen.­
Yeps, de gulden middenweg.­

Hoe zou die nieuwe samenleving dan gaan heten?
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op zondag 13 mei 2007 om 17:30:
Langzamerhand zullen we collectief overschakelen naar een hoger geestelijk niveau en zullen we uiteindelijk ons fysieke lichaam verlaten.­ De hogere niveau's waar we dan in zullen 'stromen' zal ongelofelijk verbazingwekkend voor ons zijn.­ Niet alleen omdat we nieuwe mogelijkheden zullen ervaren, maar ook dat we bewust in contact komen te staan met tig andere soorten beschavingen en de harmonieuze energieen die daar in spelen.­

Nou ons fysieke lichaam gaan we toch nog niet meteen verlaten. Er zijn vijf niveau's in bewustzijn en wij zitten in de tweede. Die bewustzijnniveaus zijn weer verbonden met onze chromosomen en die weer met onze lengtes... Als we omhoog gaan worden we langer... tussen de 3 en 5 meter. In egypte zie je beelden van die wezens met hogere bewustzijn die ontzettend lang zijn.

­[img]http://egypte.niletravel.nl/fotos/memnon.jpg[/img]

Of heb ik je verkeerd begrepen hiermee? Zo ja leg iets meer uit alsjeb.
laatste aanpassing
Uitspraak van Faylinn op zondag 13 mei 2007 om 21:03:
Er zijn vijf niveau's in bewustzijn en wij zitten in de tweede

Volgens mij zijn er 9 plateu's van bewustzijn als ik mij het goed kan herinneren....
Uitspraak van Faylinn op zondag 13 mei 2007 om 21:03:
Nou ons fysieke lichaam gaan we toch nog niet meteen verlaten.­ Er zijn vijf niveau's in bewustzijn en wij zitten in de tweede.­ Die bewustzijnniveaus zijn weer verbonden met onze chromosomen en die weer met onze lengtes...­ Als we omhoog gaan worden we langer...­ tussen de 3 en 5 meter.­ In egypte zie je beelden van die wezens met hogere bewustzijn die ontzettend lang zijn.­

Onthoudt goed dat we oorspronkelijk een astraal lichaam hebben. Het fysieke lichaam waar we nu in zitten, dient ter 'voertuig', zodat we in staat zijn deze frequenties te ervaren. Het 'fysieke' behoort tot het reincarnatieproces. Als we die achter de rug hebben, hebben we het niet meer nodig.

Want begrijp me goed, we zullen overgaan naar hogere frequenties waarbij er geen sprake meer is van het 'fysieke'. De dichtheidsniveau van materie hebben we dan achter gelaten, we zullen meer in geestelijke/astrale sferen trekken.

Heel erg logisch hebben we dan alsnog een soort van 'lichaam', maar dan niet meer in fysieke vorm. Hetzelfde geldt voor de Goden die bijv. de Egyptenaren zagen. Als ik het goed heb kwamen bijv. de Egyptenaren in contact te staan met deze Goden door o.a. psychedelische middelen. De Goden stemden op de frequentie van de Egyptenaren af en manifesteerden zichzelf als reuzen tegenover hun. Waarschijnlijk hun ware gedaante.
Uitspraak van l e x i e op zondag 13 mei 2007 om 16:59:
Wat dat betreft is het vrouwelijke toch even belangrlijk als het mannelijke.­

Leuk stukje hierover:

When I was an undergraduate at the University of California at Berkeley, there was a great deal of excitement about a "­new"­ discovery that was revolutionizing gender theory.­ Researchers had found that masculine and feminine were not opposite poles of the same variable as had been previously assumed by Western psychology.­ Rather, the data supported the viewpoint that masculinity and femininity were two separate dimensions, which were essentially independent of each other.­

In other words, masculinity and femininity were not on a continuum, which would require that the more you had of one quality, the less you could have of the other.­ Instead, a person could have an abundance of both masculine and feminine traits, or they could be neither strongly masculine nor strongly feminine, as well as having a predominance of one or the other.­

Furthermore, it was found that the healthiest and most successful people were the ones who exhibited a high level of both masculine and feminine characteristics.­ This condition was named androgyny.­ The concept of androgyny really represented a major culture break through, because previously the mental health authorities had maintained that the ideal man was purely masculine and the ideal woman was purely feminine in her psychological make up.­ However, since feminine traits had basically been defined as inferior to masculine traits, women were caught in a no win situation.­ Now, the rules had been changed! For the first time, Western culture was giving men and women permission, even encouragement, to develop cross gender qualities and thus opening the door to balance.­

Of course, the ancient traditions of Tantra, Taoism, and Alchemy, not to mention indigenous people the world over had known for millenniums that each of us has both masculine and feminine energies within us and that both are of equal importance.­ The basis of Taoist philosophy is the complementary nature of Yin and Yang.­ In Tantra it is taught that all of creation arises from the dance of Shiva and Shakti, the masculine force of creation and the feminine source of life.­ Jungian psychology speaks of Logos, the masculine power of discerning thought, and Eros, the feminine power of unitive feeling as the two archetypal human qualities.­
Uitspraak van l e x i e op zondag 13 mei 2007 om 16:59:
De mannelijke vorm is logica, kennis, inzicht, wijsheid en het uitdijen.­

Volgens mij behoord wijsheid tot het vrouwelijke... :)
Wijsheid werd iig altijd als vrouwelijk uitgedrukt...werd aangesproken met "zij"..."haar" etc.
Zie bijvoorbeeld Sophia (Het woord sofie uit filosofie is hiervan ook afgeleid)...godin van de wijsheid...

Symbool van de vrouwelijke wijsheid was de slang...wat staat voor wijsheid natuurlijk maar ook aarde (we noemen haar niet voor niks moeder aarde)...gezondheid (zie symbool medische wereld)...verzorging...dat soort dingen...
Uitspraak van TYHARO op dinsdag 15 mei 2007 om 11:37:
Volgens mij behoord wijsheid tot het vrouwelijke...­

:jaja: en inzicht ook! Maar dan op een andere manier

Uitspraak van TYHARO op dinsdag 15 mei 2007 om 11:37:
Symbool van de vrouwelijke wijsheid was de slang...­wat staat voor wijsheid natuurlijk maar ook aarde (we noemen haar niet voor niks moeder aarde)...­gezondheid (zie symbool medische wereld)...­verzorging...­dat soort dingen...­

Was er niet een symbool met twee slangen
laatste aanpassing
Uitspraak van Faylinn op dinsdag 15 mei 2007 om 19:25:
Was er niet een symbool met twee slangen

Ik geloof van wel, symboliseerd de spiraal van het DNA-molecuul.
Kan niet zo snel een plaatje vinden van 2 slangen, ben het welles tegengekomen.
Maar ik denk niet dat het uitmaakt hoeveel het er zijn.
Blijkbaar stelt eentje hetzelfde voor, denk ik.

­[img]http://www.deepspirit.com/sys-tmpl/nss-folder/pictures/The%20Cosmic%20Serpent.jpg[/img]
Zie ook: Cosmic Serpent
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op dinsdag 15 mei 2007 om 11:37:
Symbool van de vrouwelijke wijsheid was de slang...­wat staat voor wijsheid natuurlijk maar ook aarde (we noemen haar niet voor niks moeder aarde)...­gezondheid (zie symbool medische wereld)...­verzorging...­dat soort dingen...­

Yeps, Lao Tse bevestigd dat ook:

Ying: Aarde, koude, maan, passief, massief, vrouwelijk, ontvangen, krimpen, stof, omlaag, nacht, donker.
Yang: Hemel, warmte, zon, actief, hol, mannelijk, uitstralen, groeien, geest, omhoog, dag, licht.
laatste aanpassing
Een symbool wat 2 slangen gebruikt is de Caduceus...een attribuut (staf) die toegekend werd aan Hermes...
Maar word over de gehele wereld teruggevonden dit symbool...is al veel ouder dan dat...

­[img width=187 height=297]http://www.world-mysteries.com/caduceus1.jpg[/img]
Deze dus...vorm kan iets verschillen...soms is hij iets meer gestilleerd...

Word ook gebruikt als symbool in de medische wereld overigens...
Vanuit het occulte bekeken (de alchemie om precies te zijn) staat het voor eenheid...de slangen staan voor het "dualisme" in het gemanifesteerde...

Trouwens...zie dit net trouwens pas...nooit eerder over nagedacht...
Uitspraak van Infected Influence op woensdag 16 mei 2007 om 17:27:
stof

Zie het andere en duurdere woord voor stof...materie...daarin zit overduidelijk het woord mater verwerkt...wat dus moeder betekend voor wie het niet wist... ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op donderdag 17 mei 2007 om 00:34:
Vanuit het occulte bekeken (de alchemie om precies te zijn) staat het voor eenheid...­de slangen staan voor het "­dualisme"­ in het gemanifesteerde...­

Thanx tyharo die bedoelde ik... volgens mij heeft marcel messing het er ook over. De Ruggenwerfel etc.

Uitspraak van TYHARO op donderdag 17 mei 2007 om 00:34:
Trouwens...­zie dit net trouwens pas...­nooit eerder over nagedacht...­

;)
The Serpent - Climbing the Tree of Knowledge
http://www.rutajit.com/main/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=25&MMN_position=28:28
­[img width=175 height=258]http://i91.photobucket.com/albums/k320/Nederviking/blossom.jpg[/img]
Complete uitleg:
Zelfs de vleugeltjes bovenaan de septer...
laatste aanpassing