Partyflock

Vaticaan in beroering door Evil Dreams.

 
Flockonderwerp · 42754
ßåߥßøøM
Werkzaam bij KKNTS!
Volgens welingelichte bronnen is in het Vaticaan beroering ontstaan over dj's Mainframe b-day cruise. Men heeft daar het idee opgevat dat de viering van de verjaardag van Mainframe waarschijnlijk samenvalt met de komst van de Antichrist, de zoon van Satan, wat het einde der tijden zal inluiden en wat een duidelijk Omen van rampspoed is. De aanwezigheid van de vampier Nosferatu en de duidelijk duistere geest Dione zou daarop wijzen.

Ook de naam van de organisatie, Diablo Entertainment, geeft volgens het Vaticaan aan dat het hier om Duivels Vertier gaat en de gelijkenis van Mainframe met een afbeelding van de Antichrist op een muur gevonden door archeoloog Yigael in Megiddo vindt men zeer verontrustend. De samenkomst van “Hardcore Geesten” ziet men dan ook als samenkomst van Apostelen van Satan die zielen zullen roven en voorbereidingen treffen de verrijzenis van Jezus op Paaszondag teniet te doen. Dat DJ Panic zojuist aangekondigd heeft ook te zullen komen om een battle aan te gaan sloeg in als een bom en versterkt hen in de mening. Daarmee doet Satan precies waar hij goed in is, chaos en paniek veroorzaken. Want met wie gaat Panic de strijd aan…?

In Rome is men duidelijk bang dat Satan de Maas tijdens deze bijeenkomst verandert in de Styx en dat allen aan boord overgezet worden naar het rijk van Hades, de Onderwereld. Al waar zij allen voor eeuwig in Tartarus zullen moeten verblijven, gestraft worden en Satan moeten dienen. Opvallend is natuurlijk wel dat exact 666 zielen zullen worden toegelaten tot het schip.

De in Den Haag residerende Nuntius van het Vaticaan in Nederland waarschuwt dan ook iedereen dat hun zielen gevaar lopen wanneer zij dit feest bezoeken. Hij roept gelovigen op tijdens dit feest een speciale mis te bezoeken die zal worden opgedragen in de St.Pieter waarin zij kunnen bidden voor het behoud van de jeugdige en onwetende zielen. Hij hoopt dat dit initiatief wereldwijd gevolgd zal worden. Ook zal al tijdens het komende Paasfeest door het Vaticaan wereldwijd activiteiten worden ontplooid om mensen te waarschuwen voor dit feest. Waarschijnlijk zal zelfs de Paus in zijn traditionele Urbi et Orbi zegen hierop terugkomen teneinde mensen te behoeden voor deze, in zijn ogen, gevaarlijke en ongewenste uitspattingen.

Et benedictio Dei omnipotentis: Patris et Filii et Spiritus sancti descendat super vos et maneat semper.

Diegene die daadwerkelijk in persoon naar de locatie durven gaan om mensen met een nachtwake te weerhouden zich in deze nachtmerrie te begeven kunnen alle informatie vinden op de volgende websites: Allseeingi, Evil Dreams en Partyflock

Er gaan geruchten dat zeven fanatieke gelovigen vooraf anoniem kaarten hebben gekocht via Ticketbox en Vinylshop. Zij zouden willen pogen de hun vermeende Antichrist Mainframe te doden. Door de recentelijke verdwijning van de zeven dolken van Megiddo uit een museum in Jerusalem vreest de organisatie dat dit gerucht wel eens waarheid zou kunnen worden. De veiligheidscontrole aan de entree zal dan ook zeer strikt gebeuren.

­[img]http://users.telenet.be/recore/EvilDreams_new.jpg[/img]

:lol:
laatste aanpassing
dees is doodgaan! :[
Hebben die te veel naar horrorfilms gekeken of zo? :lol:
de puzzel is anders wel mooi in elkaar gestoken

brrrr
haha super gedaan dit persbericht(y):lol:
Uitspraak van Mister proper op zaterdag 31 maart 2007 om 21:19:
ja hehe tis keer iets anders dan een gewoon flyerke !!!

vette flyer wel ze...


Uitspraak van BIOCANDY op zondag 1 april 2007 om 14:47:
haha super gedaan dit persbericht(y):lol:

idd :roflol:
Uitspraak van industrial_tweety O:) op zaterdag 31 maart 2007 om 17:05:
dees is doodgaan!
Hebben die te veel naar horrorfilms gekeken of zo?

hahahahaha cool :d