Partyflock

Een nare toon :/

 
Flockonderwerp · 42093
Heb vannacht echt iets vaags meegemaakt..

Ik werd vannacht wakker en ik keek op me mobiel, het is 04:30..ik kijk een beetje om me heen om te realiseren wat voor vage dromen ik nou weer achter de rug heb..

Opeens komt er een toon opzetten, ik hoorde niet echt een begin en misschien was het er al, dus ik begin er naar te luisteren.

Ik hoor dat het van buitenaf komt en schuif ff mijn rolgordijn opzij om naar buiten te gluren waarbij ik tegelijkertijd mompelde 'wat voor irritante kut geluid dat nou is'..

Ik zag buiten helemaal niks, terwijl het geluid steeds beter in me begon door te dringen hoe enorm kut en misselijkmakend het wel niet is. Ik merkte op dat er een herhalend patroon in voorkomt, maar wtf, het is alsof er prikkeldraad in m'n ene oor in gaat en de ander oor uit..

Hoe ik me voelde kan ik niet bepaald beschrijven, het voelde zeer onmenselijk en ziekelijk aan. Het is een soort van hoge valse toon wat je hele lichaam van binnenuit aan het verscheuren is. Tegelijkertijd besefte ik ook dat we niks voorstellen in deze wereld en hoe ziekelijk het er wel niet aan toe gaat, hoe 'duivels' de 'intentie' van dat geluid wel niet is. Ik zie mijzelf ineens staan in een grote ruimte op een podium, jankend en schreeuwend naar een massa mensen toe dat ze eens gvd wakker moeten worden en eens moeten beseffen hoe ziekelijk alles wel niet is, want ik VOEL dat hetzelfde moment gewoon!

Na een paar minuten dat geluid aan te horen verdwijnt het ineens. Het geluid dimt in een paar seconde, alsof een dimlamp uitgaat of zoals je wel eens hebt gehoord hoe een machine uit gaat, van een hoge toon gaat het naar een lage toon en het geluid is verdwenen. Het was dus overduidelijk dat het geen 'natuurlijk' geluid was en het een soort technologie was.

Heb daarna nog een halfuur wakker geleden, om te realiseren hoe ziekelijk dat geluid wel niet is en op wat voor 'valse frequentie' het zich wel niet bevond.

Ik kan wel spoken gaan zien en misschien zie ik die ook, maar ik heb nog nooit zo'n geluid gehoord, en al helemaal niet om half 5 snachts :nee:

Ik wou dit ff met jullie meedelen, ben ook wel benieuwd of jullie dit ooit hebben ervaren..
laatste aanpassing
Weet je heel zeker dat het geen (lucide) droom was? Beetje vaag dat het ineens veranderde in een podium enzo..­
Het was overduidelijk geen droom of een hallucinatie oid. Ik was klaar wakker. En ik kreeg gewoon het gevoel en dus ook een soort beeld in mij dat ik op zo'n podium stond. Ik was gewoon in bed, maar omdat ik die 'negativiteit' zo enorm heftig ervaarde (misschien wel het heftigst wat ik ooit heb gehad) deed het me zo pijn en realiseerde ik zo diep dat men nog in zo'n diepe waan zit en totaal niet beseft wat er werkelijk aan de hand is.

Vandaar dat ik die neiging in mij kreeg om in zo'n ruimte te staan en naar mensen te schreeuwen.

Ik kan het verder moeilijk verwoorden allemaal want het is echt iets wat je ervaren moet hebben. Lig je snachts in bed en hoor je opeens zo'n vage toon.

Aan het begin van deze docu hoor je ook zo'n zoemend dalend geluid...precies hetzelfde wat ik hoorde aan t einde van die toon die ik hoorde..alleen dat ging stukken sneller...

Geloof mij..ik zelf sta echt tig keer stil of ik me niet verbeeld of wat het nou precies was..Maar ik vermoed dat het met een soort van straling oid te maken heeft. Een soort van HAARP.
Super appart dan iig zeg! Dat geluid schijnt volgens mij te duiden op contact met een andere dimensie iig.­ Een vriend van mij had dat tijdens z'n eerste keer ayahuasca bij een ceremonie ook.­ Hij leek een soort overvliegende helikopter ofzo te horen...­echt zo'n laag zoooommmmm geluid...­ scheen dus iets te maken te hebben met op een bepaalde manier contact maken met een andere dimensie.­

Ook kan het natuurlijk een soort signaal zijn vanuit je onderbewustzijn...­ dat hoeft nog niet eens zozeer hetgeen te bevestigen van de wereld waarin we leven, het kan ook een signaal zijn dat aangeeft dat je wereldbeeld misschien te negatief is waardoor je jezelf uit balans haalt.­ Ik noem maar wat natuurlijk...­


Vraag om informatie verschaffende dromen ofzo...­leg pen en papier naast je neer voor het slapen gaan en schrijf het op wanneer je denkt belangrijke dromen gehad te hebben.­ Daarna kun je ze gaan proberen te ontcijferen.­
Het zou kunnen maar ik ga er niet vanuit.­ Het was best een hoge toon en het was contstant hetzelfde.­ Alleen het eindige alsof een machine uitging, zo'n dimmend geluid.­ Ik vermoed dan ook heel sterk dat het hierbij om een soort van technologie gaat.­

Dat het gaat om bepaalde trillingen en frequenties is mij wel duidelijk idd.­ Dat is zowieso al zo met tonen, maar het was niet bepaald fijn.­ Natuurlijk ben ik weer een ervaring rijker, maar ik was 100% zeker klaarwakker.­ Gevoelsmatig was het echt iets van buitenaf, iets wat ik niet zelf creeerde.­
laatste aanpassing