Partyflock

D.D.O.D. Meets NRG Flash 13-04-07 A'dam

 
Flockonderwerp · 42063

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

­[IMG]http://i14.tinypic.com/2n1hvfb.jpg[/IMG]

De maand maart is alweer bijna voorbij, het is inmiddels lente en we hebben ook al de nodige maartse buien voorbij zien komen, stormachtig weer waarbij de zon en de regen elkaar afwisselden en diverse regenbogen de lucht sierden. Lentekriebels zijn er volop en de mensen op straat gaan al meer en meer lachen nu de dagen langer en lichter worden, een paar weken geleden waren de dagen al zo zacht en zonnig dat menigeen inmiddels al zijn of haar eerste drankje op het terras genuttigd heeft en ook het opstaan gaat alweer met minder moeite dan wanneer het buiten nog stikdonker is als je wekker gaat. Maart 20007 is ook een bijzonder mooie maand voor de Harddance, aangezien er deze maand elk weekend wel een feest was, soms zelfs meerdere, waar de Harddance in meer of mindere mate aanwezig was. Hard House, Trance Energy, Harderdrive vs D.­D.­O.­D.­, Unique Sexy City, Reset, Multigroove, de reguliere D.­D.­O.­D.­, Protocol, Planet Delight, Club 100 - The final destination en The First XXL, stuk voor stuk feesten waar Harddance te horen was de afgelopen weken en maart is nog niet voorbij.
Het laatste weekend van maart tenslotte kan je twee dagen lang volledig uit je dak gaan op de maar liefst twee feesten van de Wildchild Worldtour, die op vrijdag de Waerdse Tempel in Heerhugowaard aandoet en op de zaterdag een nacht verzorgt Wildchild Worldtour - Transformersin de AStA in Den Haag. Er kan wel gesteld worden dat het lang geleden is dat een maand zo gevuld was met Harddance en gelukkig maar.

April zal zich eveneens zeker niet onbetuigd laten qua Harddance geweld en niet in de minste plaats vanwege de volgende editie van Dawn of Dance's D.­D.­O.­D.­ op dertien april en met deze editie staat er wederom een samenwerking met een andere Harddance organisatie op stapel. D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash- Lightning Strikes zal de Trappist op zijn grondvesten laten trillen wanneer de verschillende DJ's van Southern Forest's NRG Flash en D.­D.­O.­D.­ hun opwachting zullen maken op de alweer 33e editie van het kleinste Harddance feest van Amsterdam. Southern Forest's NRG Flash zullen dertien april hun Groningse Vibe naar de Amsterdamse Trappist brengen en een ieder die bekend is met hun beruchte Harddance feesten in de Simplon in Groningen weet dat deze heren als geen ander weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Bereid je dan ook voor op een muzikaal avontuur waar je van het begin tot het einde bij zal willen zijn.

Op D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash zullen Jay-P, Razcal back to back Sinclair, Gabriel Bait en Raine back to back The Dawn je een avond met de lekkerste muziek geven, beginnend bij Electro en Funk naar Trance en ten slotte uiteraard Harddance. Southern Forest's NRG Flash zal deze avond vertegenwoordigd worden door Gabriel Bait, Jay-P, Razcal en Sinclair die een breed scala aan Dance met zich mee zullen nemen en Team D.­D.­O.­D.­ bestaat deze nacht uit Raine en The Dawn die de hardste en meest duistere kant van de Harddance ten gehore gaan brengen. Gabriel Bait staat ook bekend als MC D-Tox en zal naast het draaien ook de vocale begeleiding gaan verzorgen samen met Dawn of Dance's MC Budha.
De heren van Southern Forest geven inmiddels alweer een aantal jaar hun NRG Flash feesten in de Trappist in Groningen, een geweldige locatie met twee zalen en een sfeer die veel aan de Melkweg doet denken en namen als JP, Fausto, Tommy Pulse, Manuel Es, Mark Norman, A*­S*­Y*­S en in een speciale samenwerking met I love Hardhouse stonden zelfs de Engelse Organ Donors en de uit Finland afkomstige Proteus naast organisator van I love Hardhouse zelf Danny D in de line up en dan noemen we er nog maar een paar aangezien ook de tweede zaal zich niet onbetuigd laat met de lekkerste Techno en er zelfs nog een derde ruimte is voor een Chill.

Jay-P is degeen die D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash zal gaan openen met een mengeling van Electro en lekkere funky klanken om de dansvloer lekker op te warmen het eerste uur, deze 23-jarige DJ draait een combinatie van Punkfunk Breaks, Electro, House, Rock en Hiphop, die zijn sets verrassend en onvoorspelbaar maakt, zo lang het 'rocked' draait deze uit Zeijen afkomstige DJ het. Sinds hij in 2003 de tweede editie van de DJ-Contest in uitgaanscentrum The History te Tynaarlo won heeft hij al op een indrukwekkende verzameling feesten gedraaid, waaronder het Summerdance, Going somewhere - Royal House en in April 2006 op Pump! naast namen als Ricky Rivaro en Melly Mel.
Tweede deze avond zijn Razcal en Sinclair met een set die zal opbouwen van Trance naar het wat stevigere werk in een anderhalf uur durende back to back en deze heren zijn medeverantwoordelijk voor de NRG Flash feesten, waar menig Harddance liefhebber hen ongetwijfeld dankbaar voor is. Beide heren hebben een ongelooflijke passie en drive voor hun muziek die zich niet zo zeer in een hokje laat stoppen, het is wat je wel of niet goed vindt, ongeacht wat voor muziekstijl dat misschien mag zijn en zo ook deze avond.
Om één uur is het tijd voor Gabriel Bait a.k.a. MC D-Tox die het publiek een stevige Hardtrance set zal geven, deze 25 jarige DJ begon in 2000 met draaien en kocht zijn eerste apparatuur zelfs over van Razcal, Gabriel Bait is sinds 2003 ook één van de leden van het Southern Forest Dj Team. In de loop der jaren is hij een breed scala aan Dance gaan draaien varierend van Groove en Trance tot Techno en Harddance, zowat elke stijl zit wel in zijn platentas en kan ook de revue passeren in zijn set. Naast het draaien is Gabriel Bait als MC D-Tox al regelmatig de 'vocal host' voor de edities van NRG Flash geweest en zal ook op D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash verbaal van zich laten horen in samenwerking met MC Budha.
Tot slot zullen de laatste anderhalf uur van de Trappist toebehoren aan het Harddance geweld dat Raine back to back The Dawn zullen laten horen, beide D.­D.­O.­D.­ residents zijn natuurlijk geen vreemde in de Trappist en zullen deze nacht de hardste, snelste en meest duistere Harddance de revue laten passeren, 150 BPM en plus. Verwacht elke hardere stijl die je je kan bedenken binnen het genre Harddance en dan kan je, je een aardig idee vormen van wat er tijdens deze back to back te horen zal zijn om op deze editie van D.­D.­O.­D.­ de partypeople tot de laatste minuut nog aan het dansen te houden.

D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash - Lightning Strikes begint om 22.30 en eindigt om 03.30, de entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank, dus voor de toegangsprijs hoef je het al helemaal niet te laten. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan, omdat de Trappist vol is. Bezoek de site van Dawn of Dancewww.dawnofdance.com voor meer informatie.

De draaitijden van D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash nog even op een rij:

22:30 - 23:30 Jay-P
23:30 - 01:00 Razcal back to back Sinclair
01:00 - 02:00 Gabriel Bait
02:00 - 03:30 Raine back to back The Dawn


Upcoming events of D.D.O.D.:

D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - The 5th Element 18th of May at Trappist
SunD.­D.­O.­D.­ay homecoming 27th of May at Trappist Special UK Edition where Dr.­ Duzzit & Friends take over
D.­D.­O.­D.­ - Summer Sanctuary 8th of June at Trappist


>>>>>>>>>>>>D.­D.­O.­D.­ goes international<<<<<<<<<<<<<<

Puzzle Project vs D.­D.­O.­D.­ 9th of November Club 414 in London!!

Mail info@dawnofdance.com for more info

­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners...­ We only convert......­

­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]
The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist?
­[img width=300]http://tinypic.com/16mg4i[/img] Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden. Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet. Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist


For pictures and information:

Dawn of Dance in the past