Partyflock

ElmoreMusic 4 Charity

 
Flockonderwerp · 41144
Sinds kort is ElmoreMusic begonnen aan een nieuw project genaamd ‘ElmoreMusic 4 Charity’. Dit project houdt in dat wij ons in de toekomst gaan richten op het organiseren van Hardstyle/Hardcore feesten waarbij alle opbrengsten van ElmoreMusic ten gunste zullen komen aan verschillende goede doelen. Per feest zal er één goed doel gekozen worden, telkens uit de verschillende domeinen ‘gezondheid’, ‘derde wereld’, ‘dieren’ of ‘cultuur & welzijn’.

Binnenkort zal de nieuwe website van ElmoreMusic 4 Charity gelanceerd worden en hier zal onder meer de motivatie, de organisatie en de vorderingen van het project beschreven worden.
Verder zal er informatie te vinden zijn over de gekozen goede doelen en de events die georganiseerd zullen worden.

Op dit moment kan er gestemd worden voor welk goed doel ElmoreMusic haar eerstkomende feest moet gaan organiseren. Dit kan in de ElmoreMusic Flock, in het topic: Goed doel. Wij zouden het zeer op prijs stellen als ook jij je stem uitbrengt! :flower:

Uiteindelijk is de bedoeling van het project dat de feesten die georganiseerd gaan worden onvergetelijk gaan worden en daarbij zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor verschillende goede doelen.

Bedankt voor het lezen van dit bericht en we hopen op jouw steun in de toekomst zodat het een succesvol project gaat worden!!


Dit betekent dus dat ElmoreMusic niet haar laatste feest gaat organiseren, maar dat we gewoon doorgaan met het organiseren van feesten, maar dan wel alleen met dit concept! :D Marcel zal desnoods de zaken regelen vanuit Amerika, maar ik heb besloten om er sowieso voor te blijven gaan, omdat het gewoon zeer de moeite waard is!
laatste aanpassing
goed initiatief (Y)
Goeie zaak !

nog steeds in Club Poema ?
Uitspraak van ProCeela op dinsdag 20 maart 2007 om 11:34:
nog steeds in Club Poema ?

op vrijdag?
Uitspraak van ProCeela op dinsdag 20 maart 2007 om 11:34:
nog steeds in Club Poema ?

De eerste editie van dit concept in ieder geval niet, we willen een locatie met twee zalen! We zijn al aan het rondvragen, en hopelijk binnenkort hebben we hier meer nieuws over...
Uitspraak van Marcel...ElmoreMusic op zaterdag 12 mei 2007 om 14:29:
Nee, zaterdag dit keer..­

ook goed

weet nog niet of ik kom maar ik hou t zeker in de gaten