Partyflock

Invites feesten in de Ludiek

 
Flockonderwerp · 40798
Hey people!

De houseliefhebbers in Sneek zullen waarschijnlijk al wel bekend zijn met de Invites feesten. Voor de mensen die nog niet weten wat dit inhoud: Kay Wilder INvites is de maandelijkse clubnacht in de Ludiek. Deze avond vindt steeds aan het einde van de maand plaats. Resident dj Kay Wilder nodigd gast dj's en liveacts uit om hun kunsten aan het Sneker publiek te vertonen.

Eerstvolgende editie is op vrijdag 30 maart!

30 maart 2007 - Kay Wilder Invites.. the funky edition.

Pak de agenda er maar weer bij en reserveer vrijdagnacht 30 maart voor alweer de 6e editie van Kay Wilder Invites! De maart editie zal een ongekend hoog funky-house gehalte hebben zoals uit de line up zal blijken. Met deze editie gastoptredens van Vunk en Fredy Phunk en Get Vunkay! Kay Wilder Invites zal ook deze keer weer garant staan voor de lekkerste club, eclectic, electro, funk, groove, house, progressive en techno.

Fredy Phunk (23.00 – 00.30) is de nieuwkomer deze avond en zal jullie allen doen verbazen. Deze extreem getalenteerde DJ draaide al eerder op de Starlike Events in Joure. Zijn opbouwende kwaliteiten maakt hem een ideale dj om de avond te openen.

Daarna een bekend gezicht; Vunk! Vunk (00.30 - 01.30) is bekend van o.a. de Peanuts, Purple Lounge Club en Selective. Hij draaide al op de eerste editie van de Invites feesten en wist hier de avond tot een ongekend hoogtepunt te brengen met zijn mix tussen funky en ecletic tech sound.

Get Vunkay (01.30 – 02.30) is een nieuwe en fris concept door Kay Wilder en Vunk. Get Vunkay staat voor een vette mix van electro, funky latin en tech-house! Dat dit een groot succes is bleek al in de Rumours. Maar vanavond voor het eerst in Sneek. Don’t miss it!

Kay Wilder (02.30 – 04.00) neemt daarna de decks weer alleen over. Na de afgelopen periode zijn dj-grensen buiten Sneek verlegt te hebben is Kay weer terug in de Ludiek. Club Noa, Rumours, Huize Maas en Simplon, er zijn weinig hot-spots in het noorden waar dit jonge talent zijn kunsten nog niet heeft vertoond.

Dit alles zal ook deze keer weer plaatsvinden in Danscafe Ludiek. Deze toplocatie onderscheidt zich van alle andere danscafe’s in Sneek door haar uitstekende geluidskwaliteit en indrukwekkende lichtencombinatie. Dit gecombineerd met aanwezige flatscreens voor de benodigde visuele ondersteuning, staat garant voor een sfeervolle avond uit. Een kenmerk waar de Invites feesten zich naadloos op aansluiten.

Meer info op www.kaywilder.com

http://partyflock.nl/party/87281
laatste aanpassing