Partyflock

D.D.O.D. Forever Fearless 16-03-2007

 
Flockonderwerp · 40776
­[IMG]http://i11.tinypic.com/2r23aef.jpg[/IMG]
Artwork by Mr.­ E.­

Het is alweer maart, de maand van de lente, de Krokussen zijn alweer her en der gesignaleerd en geven je dat heerlijke kriebelige gevoel terwijl de dagen langzaam maar zeker al langer beginnen te worden. De lente komt er weer aan en je merkt het aan allerlei dingen zoals wanneer je met een glimlach naar buiten aan het kijken bent onder je werk terwijl het zonnetje al zo aan het schijnen is dat het al bijna zomer lijkt als je de kale bomen even wegdenkt. Of wanneer je jezelf er ineens op betrapt dat je allerlei vrolijke en zomerse nummertjes aan het zingen of meeneuriën bent of wanneer je in je huiskamer gek staat te dansen op dat ene GE-WEL-DI-GE nummer dat voorbij komt op de radio. De tijd van de festivals komt er weer aan, dagen en soms nachten buiten dansen onder de oneindige hemel en zelf al regent het dan nog is er iets magisch aan het feesten buiten terwijl je jezelf bloot stelt aan alle verschillende en soms tamelijk wispelturige 'moodswings' van Moeder Natuur.

Dit kan aan de ene kant ontaarden in een festival zoals de vrijdag van de allereerste weekender van Dance Valley 2005, al veroorzaakten de eindeloze regenbuien op den duur een bijna unieke sfeer: alle mensen met maar een doel: feesten, aan de andere kant heb je dan bijvoorbeeld de eerste editie van Ground Zero Festival 2006 vorig jaar: een zwoele zomernacht gevuld met de hardere stijlen van de Dance die qua temperatuur zeker niet onderdeed voor een zwoele nacht ergens in een ver tropisch oord. Na de knusse wintermaanden, die deze keer qua 'kou' bijna geen naam mogen hebben gaan we dan weer naar de lange dagen en korte nachten toe, de lagen kleding worden minder talrijk naarmate de dagen voorbij gaan, de zomer lonkt al in de verte met haar zonnige dagen met strakblauwe hemels en eindeloze avonden.

Naarmate 2007 aan het vorderen is lijkt het al meer en meer een geweldig jaar te worden voor de Harddance liefhebber en de maand maart zit dan ook echt helemaal gevuld met Harddance in verschillende vormen en op verschillende feesten en zelfs op een dusdanige manier dat als je ook nog eens de feesten gaat meetellen waar bijvoorbeeld een of twee Harddance DJ's staan je op sommige nachten bij wijze van naar meerdere feesten op een nacht zou kunnen gaan, maar ook voor feesten met alleen maar Harddance zit je dus meer dan goed in de maand maart. Om ze even kort op een rijtje te zetten: negen maart Harderdrive vs D.­D.­O.­D.­, 16 maart D.­D.­O.­D.­Forever Fearless, 24 maart Club 100The final destination en de Wildchild Worldtour op 30 en 31 maart, eerst in Heerhugowaard en de dag erna in Den Haag.

Drie maart jl. was er de inmiddels alweer derde editie van Hard House in Club Latido, een weergaloze editie waar naast de Nederlandse talenten C.­ +­ C.­ en MvDJ, de uit de UK afkomstige Justin Bourne en niemand minder dan 'King of Filth' Paul Glazby de dansvloer de hele nacht gevuld hielden. Dawn of Dance heeft deze maand de eer om niet één, maar twee avonden te mogen 'doen' : vrijdag negen maart de samenwerking met Benrgize op Harderdrive vs D.­D.­O.­D.­ in de Pimpelaar in Monnickendam. Een feest georganiseerd door twee grote liefhebbers van Harddance, die waar mogelijk de kans aangrijpen om deze muziek bekender te maken bij een groter publiek, naast local hero Jaho, maakten BeNRG, Charly, MvDJ en The Dawn de Pimpelaar onveilig met hun grootste passie: Harddance!

Vrijdag zestien maart is het weer tijd voor de reguliere editie van D.­D.­O.­D.­ in de Trappist in Amsterdam en zoals je gewend bent van Dawn of Dance zal ook op deze avond de beste en lekkerste Harddance de boventoon voeren. Op D.­D.­O.­D.­ - Forever Fearless zullen naast de Engelse residents Andy McCall en JK en Nederlandse residents MvDJ en The Dawn, Ferio en Riego speciaal voor D.­D.­O.­D.­ een Classics Harddance set ten gehore gaan brengen in een wervelende back to back set.

The Dawn zal de avond gaan openen en zoals gewoonlijk kan je dan van alles verwachten in haar set: van funky tot groovy dingen, een beetje Techtrance, een beetje Techno, het kan allemaal, afgewisseld met Trance, Hardtrance en Hardhouse, een opbouwende set om de avond te beginnen. MvDJ neemt het om half twaalf over en ook deze DJ is iemand van uitersten en niet zo makkelijk in een hokje te stoppen wat betreft zijn draaien, of het nou een funky en techy openingsset betreft zoals hij drie maart jl. op Hard House draaide of het stevigere werk, het lijkt allemaal met hetzelfde gemak te gaan. MvDJ is de laatste tijd ook productiegewijs furore aan het maken wat inmiddels al geresulteerd heeft in Revolve, een lekkere techy productie en samenwerking met Charly en Nazzz en spliksplinternieuw is zijn remix Immune Systems van Charly presents Tjeerdo, die de dansvloer los deed gaan op zijn premiere op Hard House.

Derde act van D.­D.­O.­D.­ deze nacht is de back to back van Ferio en Riego, beide heren zijn de laatste tijd geregeld samen te horen op diverse feesten waaronder verschillende Xtra Large feesten, Crazyland, The Real Erotic New Years Vibe en in de nabije toekomst op The First XXL in de Lexion en Erotic Pinkster Vibe in de North sea venue, de vroegere Hemkade. Speciaal voor D.­D.­O.­D.­ zullen zij een Harddance set ten beste gaan geven, waarbij de nodige klassiekers je om de oren zullen gaan vliegen. Tot slot zullen achtereenvolgend de uit de UK afkomstige JK en vervolgens Andy McCall de laatste twee uur in de Trappist gaan vullen met hun onvervalste Engelse underground sound, die er ook al op het tweejarig bestaan van D.­D.­O.­D.­ december vorig jaar voor zorgde dat menig bezoeker zich in één van de vele clubs die Engeland rijk is waande.
MC Budha zal natuurlijk de avond zoals gewoonlijk vocaal begeleiden en zal de DJ's hun welverdiende af- en aankondigingen geven.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan, omdat de Trappist vol is. Op de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com kun je ook meer informatie vinden. Kom voor een gezellige avond met lekkere Harddance dus zestien maart naar D.­D.­O.­D.­ - Forever Fearless.

De draaitijden van D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - Forever Fearless nog even op een rij:

22:30 - 23:30 The Dawn
23:30 - 00:30 MvDJ
00:30 - 01:30 Ferio & Riego
01:30 - 02:30 JK
02:30 - 03:30 Andy McCall
Upcoming events of D.D.O.D.:

D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash - Lightning Strikes 13th of April at Trappist
D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - The 5th Element 18th of May at Trappist
SunD.D.O.D.ay Duzzit 27th of May at Trappist


­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners...­ We only convert......­

­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]
The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist? ­[img width=300]http://tinypic.com/16mg4i[/img] Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden. Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet. Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist