Partyflock

Plus Minus "the day after"

 
Flockonderwerp · 40481
Namens mij een dikke 10Plus Minus 10-03-2007
Mo Franco's B-Day Bash
Dj's: Mo Franco, E-ric,
G.­Storm, C-Mon &­ Kypski

Het bewijs is wederom geleverd, techno leeft in Breda en hoe. Zelden heb ik het zo druk gezien in de boulevard. Zeker 200 aanwezigen genoten van een avondje techno in zijn puurste vorm. Oudgediende Mo Franco vierde zijn 33e verjaardag met zijn locale buddy’s E-ric, G.­Storm, C-Mon &­ Kypski achter de draaitafels en dat beloofde wat. Na een mooie opbouw van ongeveer een uur was de toon gezet en was het tijd voor de "rollende techno".

De samenwerking tussen de dj’s was er een van hoge klasse en een perfecte combinatie. Dit alles was ook duidelijk aan de heren te merken die zelf nauwelijks konden stil staan. Ongelofelijk veel goede tracks volgden elkaar in een lekker tempo op, de temperatuur steeg, de beats werden harder en de drank vloeide rijkelijk.

Vorig jaar nog omschreven als een van de beste feestjes en dit jaar zeker niet minder. Dit alles in een leuk aangeklede boulevard en met een fantastisch publiek.

Jammer dat een mooie avond als deze om 2 uur al afgelopen is, maar Plus Minus bewijst dat het geen probleem hoeft te zijn voor een succesvolle avond. Momenteel wordt er in de gemeente Breda gesproken over verruiming van de openingstijden, laten we hopen dat het niet bij praten blijft. Speciaal voor de gemeente de volgende download. http://www.megaupload.com/?d=JGTAI1TZ Doe er je ding mee :)

Zo en nu lekker chille
Gr Stefan
Way to go Stefan!!!!!!!
Das een mighty leuk report......­
Voodoo RULEZZZZZZ