Partyflock

OBN Staat weer eens in BN De Stem

 
Flockonderwerp · 39429
Ravix
Artiest Ravix
vandaag trof ik een leuk beright aan in BN de Stem

-------------------------------------------------------------------------
Nuttige, leuke of interessante informatie vind je vaak ook dicht bij huis. BN/DeStem belicht wekelijks een site uit de regio Oosterhout. Deze week de partysite van Oosterhout By Night. Er zijn veel websites van algemeen nut, die we allemaal wel eens bezoeken, en er zijn ook sites met een specifieke doelgroep; www.­oosterhout-bynight.­eu is er zo een.

Een partysite voor jongeren. Het openingsbeeld laat ons weten dat Legends may fade, maar dat zij always return. Eenmaal binnen laat de nachtburgemeester van Oosterhout zien, dat er op 23 maart in discotheek Bomax in Zevenbergen het eerste Jumpers Paradise plaatsgrijpt. Op de webplek klinkt een monotone dreun, die op het soundchecken van een drumstel lijkt, maar vermoedelijk muziek is. Leuk is dat de liefhebber zijn favoriete dj kan kiezen. Zelfs een carnavalsmedley met onder anderen de Gebroeders Ko is mogelijk.

Achter Oosterhout By Night gaan zes mensen schuil. De webmaster heet Mr. OBN en geeft zijn naam niet prijs. Dat doen René Koopmanschap en Robin van Rijn wel, net als Melissa Siemons (fotograaf). Mootjuh en Quincy houden het bij hun pseudoniem. Maar het gaat op de site natuurlijk om de foto's.

Partyanimals houden van parties en zien zichzelf graag terug op de digital highway. Nou, die mogelijkheid krijgen we op oosterhout-bynight.eu! Klik op Pics en foto's, gemaakt tijdens honderden feesten, verschijnen. Niet alleen van dampende dansfeesten maar ook van de carnavalsoptocht.

De foto's kunnen allemaal worden gedownload of per e-mail worden verzonden. Op de meeste afbeeldingen staan twee of meer jonge mensen, die, getuige hun houding ten opzichte van elkaar, een of andere relatie onderhouden. Onder Events weer fotoalbums, dit keer met foto's uit The Livingroom in de Oosterhoutse Klappeijstraat. Grappig, maar meestal zonder zout, zijn de Uitspraken.

Zoals: 'Jongen in bed met meisje: Hoe wil jij morgen je eitje? Gebakken, gekookt of bevrucht?'.
-------------------------------------------------------------------------
voor de mensen die het artiekel online wille zien:
http://www.bndestem.nl/oosterhout/article1166481.ece

Wa vinden jullie hier van ???
laatste aanpassing
eeejss dat ben Ick:o
Jumix
Artiest Jumix
helaas is t een slecht stuk.. hoe ze t hebbe geschreve enzo
terwijl Kevin er niet bij staat die toch wel heel veel foto's maakt.. vind ik al dus weer een grote minpunt dat t er niet bij staat..
leuk bedacht maar niet leuk genog ;)
leuk dat obn in de krant staat :P
Uitspraak van Jumix op zaterdag 3 maart 2007 om 21:27:
terwijl Kevin er niet bij staat die toch wel heel veel foto's maakt..­


meesten namen die er bij staan doen niks meer voor obn :S of zitten die alleen op het hoofdkantoor van obn :P
Uitspraak van Dienicky op dinsdag 6 maart 2007 om 23:25:
of zitten die alleen op het hoofdkantoor van obn

whahaahahaaa :P
toch leuk:P,

maarja voor de gene die het leuk vinden was het al bekend,
dus eigenlijk nutteloos om het in de krant te plaatsen:P
nja degene die het in de krant gzet heeft, is niet in de fout gegaan om deze namen in de krant te etten hor, kijk maar eens op de site zelf wie er bij INFO staan.­ daar is de fout gelegd, ...­