Partyflock

Klachten?? meld ze hier :@

 
Flockonderwerp · 37876
klachen welke klachten, op dit moment gaat het lekker toch
ja het is toch ook alleen als er klachten zijn
Uitspraak van Jochemm' op maandag 19 februari 2007 om 12:49:
ja het is toch ook alleen als er klachten zijn

logisch
Uitspraak van [S.D.G]TERRORDWERG[NL][ZVB.V]:vaag: op maandag 19 februari 2007 om 16:02:
wtf zijn der klachte dan nog nie gemerkt dus zal wel

en sorry dat ik nu direct ben maar ik zag dat jij wel eens de afkorting kk hebt gezet hiero. dont do that. maar goed we houden het leuk.
er staat dat er niet over jump gepraat mag worde!
maar toch gebeurt het??? das mijn klacht!
klopt maar er staat ook al zat aangegeven dat dat niet meer gebeurd zo wel dan word je verwijderd
kheb maar 1 vraagje hoe neer komt de site van angerfist online.­
Muisz
Werkzaam bij Speedcore Italia
idd want het duurt wel erg lang ja.. mja se sulle het wel gwn heel druk hebben...;)

mja ik heb verders geen klachte hoor;)

xxmuisz
Uitspraak van TeunSteijvers op vrijdag 23 februari 2007 om 19:50:
er staat dat er niet over jump gepraat mag worde!
maar toch gebeurt het??? das mijn klacht!

Maar je hebt het er toch weer over!:lol:
Maar mag toch wel ff zeggen dat ik een bloedtering hekel heb aan die stumpers/j°mpers?:@
Check me profiel en klik op FuckJ°mp.nl:roflol:
laatste aanpassing
beeks gespuis heb precies hetzelfde onderwerp als ik zo kan
ik ook wel een paar onderwerpen verzinnen:S:S:S
hier moej allen maar over angefist worden geouwehoert!.­
Niej over al die andere dj's!.­
zoals hier nog steeds word gedaan.­!
en dah is mijn klacht!
Uitspraak van Muisz op woensdag 20 juni 2007 om 21:02:
hier moej allen maar over angefist worden geouwehoert!.­
Niej over al die andere dj's!.­
zoals hier nog steeds word gedaan.­!
en dah is mijn klacht!

geef ik je helemaal gelijk in het is geen hardcore fanclub maar een ANGERFISTfanclub dus
Word moe van het lezen van al die kortzichtige en kinderachtige opmerkingen bij foto´s van Angerfist.:S
Echt zo triest!
Uitspraak van Metalicious op maandag 16 juli 2007 om 13:32:
Word moe van het lezen van al die kortzichtige en kinderachtige opmerkingen bij foto´s van Angerfist.­
Echt zo triest!

Is ook erg triest, maar ja je moet zo denken. ze hebben nix nuttigs te doen:p
Uitspraak van *$^%%$# op vrijdag 27 juli 2007 om 13:41:
ze hebben nix nuttigs te doen:p

Afgunst,jaloezie en gewoon met de meute meezeiken en geen eigen mening hebben.Als 1 persoon zegt dat Angerfist kut is dan volgen er gelijk meer!PffIk ben als Angerfist-fan ook niet altijd positief over sommige optredens maar je hebt er lui bij idi persoonlijke rot opmerkingen maken en dat slaat dus echt nergens op!:@
laatste aanpassing
Uitspraak van Metalicious op maandag 30 juli 2007 om 21:28:
Afgunst,jaloezie en gewoon met de meute meezeiken en geen eigen mening hebben.­Als 1 persoon zegt dat Angerfist kut is dan volgen er gelijk meer!PffIk ben als Angerfist-fan ook niet altijd positief over sommige optredens maar je hebt er lui bij idi persoonlijke rot opmerkingen maken en dat slaat dus echt nergens op!laatste aanpassing 30 juli 2007 21:28

Nee idd de meesten zijn meelopers en weten nie waar ze het over hebben. vaak zijn het ook van de kleine kinders..:p
Uitspraak van *$^%%$# op woensdag 1 augustus 2007 om 00:22:
vaak zijn het ook van de kleine kinders..:p

Nou spit nog eens een paar flocks door,die over Angerfist gaan.Dan lees je dat zelfs andere dj´s ook Angerfist(Live) lopen te dissen.Heel erg oncollegiaal.:@Die moeten toch wel beter weten!
laatste aanpassing
Uitspraak van Metalicious op zondag 5 augustus 2007 om 19:33:
Nou spit nog eens een paar flocks door,die over Angerfist gaan.­Dan lees je dat zelfs andere dj´s ook Angerfist(Live) lopen te dissen.­Heel erg oncollegiaal.­Die moeten toch wel beter weten!

Dat is zeker oncollegiaal, ze zijn gewoon jaloers:p