Partyflock
 
Flockonderwerp · 37279
­ Nederland
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest {SHOWLIST artist 18398, 48419, 20856}
De Juicy Lounge Bar probeert met verschillende thema-avonden een duidelijk beeld te geven van party-minded Nederland. Urban is wellicht één van de opvallendste dancestijlen welke meer en meer wordt ontdekt door het grote publiek.
Toch zijn er nog genoeg mensen die helemaal niet weten wat urban is.
Juicy Lounge Bar introduceert daarom Press Play; een enerverende avond voor party-minded people die eens kennis willen maken met echte turntablism-kunstenaars. Voor de echte liefhebbers is Press Play misschien wel een Must!

Turntablisten zijn de DJ’s die een draaitafel als een muziekinstrument weten te gebruiken, door middel van bijvoorbeeld: Scratchen en Beatjuggling. Dit kan, door zogeheete battle-djs, nog wel eens voor spectaculaire routines zorgen.
Een routine is het afwisselen van scratchen, jugglen, test-tones, body-tricks en alle denkbare gimmicks om het publiek te vermaken. In geval van een battle zijn deze tricks erop gericht om de tegenstander te intimideren.

De zorgvuldig uitgekozen line-up van DJ’s tijdens Press Play geeft je de beste R&B, Hiphop en Dancehall muziek. Dit alles aangevuld met 80’s en 90’s classics en natuurlijk de hotste hedendaagse Urban hits.
Press Play voorziet je van genoeg ingredienten om de Juicy Lounge Bar eens goed op zijn kop te zetten. Kortom: “Hey DJ, Press Play!”