Partyflock

Ik peer 'm

 
Flockonderwerp · 37064
Yoyo mensen,

Misschien was t jullie opgevallen dat ik een tijdje niet actief ben geweest, ik wou zowieso nog ff zeggen dat ik afscheid neem van t forum ;)

Ik heb al een paar keer het gevoel gehad om te stoppen met discussieren en het bestuderen van complotten, maar ik denk dat er nu echt een einde aan is gekomen.

Naar mijn ervaring zal de openbaring waar we nu in zitten steeds heftiger worden en ligt er een nieuwe tijd en begin voor onze voeten. Heb vaak de twijfels gehad over hoop in deze wereld, omdat het soms gewoon ver te zoeken is.

Big brother, massale religieuze opstanden (Islam), Nucleaire crissisen (Iran), corruptie, klimaatverandering (?), pijn en leed blijven toenemen. Daarnaast worden steeds meer mensen wakkers geschud en komen steeds meer en vaker diepe logische waarheden naar boven. Het verleden krijgt steeds meer aandacht en de essentie van liefde wordt door steeds meer mensen begrepen.

Ik denk dat k t grote plaatje onderhand wel begrijp en daarom ook stop met discussieren en complotten bestuderen. Mensen aanwakkeren hoeft ook voor mij niet meer.. Gevoelsmatig en rationeel gezien ligt deze keuze goed..

Vorige week was ik nog een dagje ziek geweest wat ik echt max. 1 keer per jaar ben..Ik was werkelijk een schizofreen geworden, gesprekken en discussies in mijn hoofd werden steeds heftiger en elke keer greep ik weer naar bepaalde dingen om t te verzachten, maar t was nog steeds niet opgelost, onrust ontstond en ik werd ziek. Aan mijn dromen kon ik ook 'aflezen' dat dit t geval was, omdat ik telkens door alles achterna werd gezeten (en ik maar vluchten:P).

Grappig genoeg is mijn mobiel op de dag dat ik ziek werd kapot gegaan en was er ineens geen internet meer thuis..Heb de afgelopen week ook maar 2 uurtjes op internet gezeten, wat voor mijzelf echt te weinig is. Toch voelt het goed aan, geen mobiel en geen internet :) Ben nu ook alweer 6 weken gestopt met roken..

Ik merk dat ik steeds meer naar eenheid streef en dat mijn realiteit begint te cultiveren. Natuurlijk kan dit ook een valkuil zijn, maar het voelt goed aan :P Nu ik meer rust heb kan ik mijn dromen ook veel beter herinneren en maak ik weer gekkere dingen mee. Gisteravond was het echt een chaos in mijn kamer, met mijn ogen open en dicht zag ik allemaal rare vormen die in elkaar draaiden en af en toe felle lichtflitsen met verschillende kleuren. Sommige objecten bleven hangen en waren van kleur heel puur. Soms schoten ineens beelden door me heen die ik gewoon duidelijk kon zien met mijn ogen dicht. Heb dit allemaal wel vaker gehad, maar het wordt steeds heftiger allemaal.

Ik weet niet of jullie allemaal hetzelfde hebben als ik of het al ervaren hebben, maar ik wou het toch ff melden. Vond het hier altijd een relaxte plek om te praten en heb weer veel geleerd. Er waren hier nooit ruzies en het inlevingsvermogen is erg sterk hiero (Y) Ik wens iedereen nog veel succes met alles en tot snel :)

Grtz Lexie
laatste aanpassing
Ik zal je missen... :cry:

Maar het allerbeste toegewenst iig... (y)
We zien je misschien ooit nog wel voorbij komen om ff hallo te zeggen...
laatste aanpassing
:O
neej toch! ik vond dat je altijd hele mooi informatie op het forum zet chef!(Y):jaja:
net als die Column van laatst:)

mja het is natuurlijk je eigen keuze;)
ik wens je veel succes verder, en mischien komen we elkaar nog tegen!:)

Grtzzz Col-O
Het aller beste vriend,

Er is een tijd van komen en gaan.
Ik ken dat gevoel, ik schrijf ook steeds minder.
De manifestaties zijn zichtbaar aan het worden idd, kijk maar naar de media. Zo heb ik de speech gezien van Mahmoud Ahmadinejad op BBC world. Hij had een hele mooie boodschap en het westen negeert het gewoon. Een hoop bangmakerij meer en meer. Of kijk naar de natuur: is het al iemand opgevallen dat de maan steeds feller schijnt?

Enfin, ik heb ook zoiets: it's time to act!
Ik ben er dan ook druk mee bezig.

Grtjs,

Ps: Laat nog iets van je horen!
Zeker als je ongeloofelijke psikrachten hebt gekregen.:lol:
Uitspraak van TYHARO op maandag 12 februari 2007 om 17:20:
We zien je misschien ooit nog wel voorbij komen om ff hallo te zeggen

Ja doe dat tenminste ffies, laat soms wat van je horen..
Uitspraak van l e x i e op maandag 12 februari 2007 om 15:35:
pijn en leed blijven toenemen

Aquarius-tijdperk de tijd van reiniging veel negativiteit zal aan het licht komen. De galactischeprecessie loopt weer naar zijn oorsprong. De ALPHa en Omega komen weer bij elkaar, Alhans voor ons melkwegstelsel...

Uitspraak van l e x i e op maandag 12 februari 2007 om 15:35:
Vorige week was ik nog een dagje ziek geweest wat ik echt max.­ 1 keer per jaar ben..­Ik was werkelijk een schizofreen geworden, gesprekken en discussies in mijn hoofd werden steeds heftiger en elke keer greep ik weer naar bepaalde dingen om t te verzachten, maar t was nog steeds niet opgelost, onrust ontstond en ik werd ziek.­ Aan mijn dromen kon ik ook 'aflezen' dat dit t geval was, omdat ik telkens door alles achterna werd gezeten

Vergeet niet naar je lichaam te luisteren, all will be well.

(L)
Het lijkt me een fase om jezelf iig te gaan onthechten van dit alles...dat het iig niet meer een moet is allemaal...
Als je over een tijdje toch weer de behoefte hebt om je ermee bezig te gaan houden moet je dat dan ook niet per direct als een terugval ofzo gaan zien...
Het kan ook wijzen op een nieuwe onthechting namelijk...een onthechting van de "niet meer doen" fase...
Als dat gebeurd zit je op een punt van totale onthechting...het maakt dan niks meer uit...het is dan beide ok... :)
Er is dan geen moet meer om het wel te doen en er is geen moet meer om het niet te doen...
"­Do what thou wilt shall be the Law."­
nou Lexie ik ben ook al een tijdje niet meer hier geweest.

Ik heb hier en vooral voordat Flocks er was veel, heel veel in forums gezeten, dagen, nachten lang, info zoeken, films bekijken, lectuur enz en uitwisslen met multi dimensional en ook met jou lex.

Ik had dan niet wat jij had maar wel dat ik onrustig in mijn geest werd...en resulteerde dat ik veel, erg veel sliep.

18 van de 24 uur is niet zoals het moet zijn.

Maar ik heb gedaan wat me lichaam van me vroeg, rusten, en mij mind op orde brengen en sinds december ben ik niet erg actief meer hier in flocks. doe zo hier en dan nog wel mijn zegje maar dat is het dan ook wel.

En btw ik ben nu inmiddels 2 maanden gestopt met roken. Ik voel nu meer dan ooit een beter connectie met mijn geest, meer balans. Voel af en toe na yoga en meditatie, hoe gelimiteerd het fysieke lichaam is.

Ik moet nog veel leren heel veel, maar alles, de vragen en de antwoorden liggen klaar voor me binnen in me.

Ik weet nu hoe de wereld werkt en af en toe maakt ik me weer erg kwaad erom. Maar snel besef ik ook weer dat ikzelf ook de sleutel ben om de wereld te kunnen maken zoals ik m graag zie.

Met al deze kennis en vaardigheden die ik laatste jaren heb opgedaan beloop ik de paden die voor me uitliggen.
Wat achter de horizon me te wachten staat weet ik niet, ik weet wel dat het de moeite waard zal zijn.

En nu zijn FUNKRAUM, Infected Influence en TYHARO de boy'z in the hood :)

Ik weet niet hoe het met jou zit...maar ik voel al een hele tijd dat mij nog iets staat te wachten...iets dat ik nog moet doen, in spirituele zin weliswaar.

Wat ik je nog wil meegeven is dat, als er iets is wat binnenin je zegt wat je moet doen, doe het! Niet erover nadenken niet twijfelen. gewoon doen, en maak er tijd voor vrij.

Verder wens ik je nog het allerbeste toe. en laat je wijsheid je begeleiden.
laatste aanpassing
Uitspraak van Wizard Sleeve op dinsdag 13 februari 2007 om 14:25:
Ik moet nog veel leren heel veel, maar alles, de vragen en de antwoorden liggen klaar voor me binnen in me.­

:respect: dat is de essentie!

Uitspraak van Wizard Sleeve op dinsdag 13 februari 2007 om 14:25:
Ik weet niet hoe het met jou zit...­maar ik voel al een hele tijd dat mij nog iets staat te wachten...­iets dat ik nog moet doen, in spirituele zin weliswaar

dat is je doel, terwijl je hier op aarde bent. Het volle bewustzijn wakker maken, maar niets overbelasten.....Luister naar je lichaam, het fluisterd...

Uitspraak van Wizard Sleeve op dinsdag 13 februari 2007 om 14:25:
Wat ik je nog wil meegeven is dat, als er iets is wat binnenin je zegt wat je moet doen, doe het! Niet erover nadenken niet twijfelen.­ gewoon doen, en maak er tijd voor vrij.­

en meer :respect:

een hoop wijze woorden
(L)

en nogmaals Success Lexi, met je zoektocht
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op maandag 12 februari 2007 om 15:35:
Big brother, massale religieuze opstanden (Islam), Nucleaire crissisen (Iran), corruptie, klimaatverandering (?), pijn en leed blijven toenemen.­ Daarnaast worden steeds meer mensen wakkers geschud en komen steeds meer en vaker diepe logische waarheden naar boven.­ Het verleden krijgt steeds meer aandacht en de essentie van liefde wordt door steeds meer mensen begrepen.­

Wat ik denk is dat je het allemaal te erg zwart wit ziet, dat vond ik ook er naar voren komen in de collum die je schreef, want je spreekt zo overduidelijk met de termen goed en kwaad, maar de vraag die je moet stellen is wat is goed en kwaad?

Wat dat betreft doe je je zelf idd erg goed door er afstand van te nemen en je op andere onderwerpen te richten, want naar mijn mening is het op deze manier verdiepen in complottheorien alleen maar een manier om je verder van de waarheid (waarbij je wel rustig kan ademhalen) af te houden.
kijk, ze maken je wel bewust van het feit dat alles zo makkelijk te manipuleren valt, wat je normaal niet geweten had, maar dit is een verhaal waar van de waarheid, leugens en de bron waar het uit eindelijk weg komt nooit van te bewijzen is.

Uitspraak van Wizard Sleeve op dinsdag 13 februari 2007 om 14:25:
Maar snel besef ik ook weer dat ikzelf de sleutel benom de wereld te kunnen maken zoals ik m graag zie.

:jaja: juist, je maakt zelfs de wereld zoals je die zelf ziet.

Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel ;)

verder wens ik je veel succes in je verdere leven mocht je helemaal niet meer voor bij komen (F)
laatste aanpassing
Uitspraak van Coming soon op dinsdag 13 februari 2007 om 12:05:
"­Do what thou wilt shall be the Law."­

Lol, daar heb ik me al heel mijn leven aangehouden.
Tot grote ergernis van bepaalde mensen.
Bedankt voor alle reacties, vind t cool dat iedereen hetzelfde denkt. Ik ben nu even op school en voelde me genoodzaakt om t nog een keer te checken..

@ Tyharo;

Goed gezegd en dat klopt ook in zekere zin wel, een nieuwe onthechting, waarbij het voelt om zelf van alles te onthechten. Maar toch leid het weer naar nieuwe dingen, wat altijd goed aanvoelt. Het is alleen een heftige strijd geweest met mijn ego, mijn ratio en gevoel botste soms flink tegen elkaar..maar het was echter nodig want je komt jezelf steeds meer tegen als je het blijft negeren :P

@ Hang Loose;

Dat is ook wat ik had, erg veel willen rusten, je hoofd leeg willen maken. Mijn hoofd was een ware callcenter, telkens kreeg ik weer nieuwe vragen binnen die ik ging behandelen waarbij ik een constante discussie aan het houden was waarbij ik uiteindelijk 10 dingen tegelijk aan het behandelen was :lol:

Natuurlijk heb ik het gevoel dat iets mij staat te wachten, ik denk dat iedereen dat wel heeft..Ook al ben je op dat moment bezig met het te vervullen, dat gevoel blijft (terugkomen).. Iig bedankt voor je tips :)

@ Alenium Corpus

Geloof mij...daar heb ik allang discussies over gehouden. Al was het niet met andere mensen, dan was het met mijzelf. In zekere zin is er totaal geen onderscheid tussen goed en kwaad, omdat de essentie van liefde in alles zit en het ook de totale eenheid om ons heen creeert en vervult.

Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar bedenk goed dat dit internet is en je dmv schrijven je bedoeling/intentie áltijd cultiveerd. Als andere mensen dan ook nog eens een ander gevoel en interpretatie eruit kunnen halen, blijft communiceren toch altijd lastig. Dit is ook één van de redenen waarom ik stop hiermee, de communicatie blijft beperkt en uiteindelijk schiet je er weinig mee op, ik tenminste steeds minder..

Jij maakt hierbij ook weer een verkeerde interpretatie van mijn intentie en dat begint gewoon na een tijdje te irriteren :P

Anyway, uiteindelijk proberen we allemaal de mystiek van liefde op te lossen, en hoe je het ook went of keert, we gaan allemaal de 'goede' kant op. Zo zitten de wetten eenmaal in elkaar, zo zit het leven eenmaal in elkaar. Dit is en blijft een hoopvolle gedachte en ik denk dat het ook niet heel erg lang meer duurt voordat we elkaar allemaal gaan zien.

Precies een jaar geleden werd ik aangewakkerd en begon ik met het bestuderen van complotten en het begrijpen van spiritualiteit. Nu besef ik gewoon hoe snel het allemaal is gegaan, dat is fascinerend gewoon :)

Iedereen bedankt voor alle coole reacties en succes de aankomende jaartjes (Y) Ik voelde me hier altijd thuis!

:flower:
Uitspraak van l e x i e op woensdag 14 februari 2007 om 11:34:
Geloof mij...­daar heb ik allang discussies over gehouden.­ Al was het niet met andere mensen, dan was het met mijzelf.­ In zekere zin is er totaal geen onderscheid tussen goed en kwaad, omdat de essentie van liefde in alles zit en het ook de totale eenheid om ons heen creeert en vervult.­

waarom er dan zo'n probleem van maken en je energie in de verkeerde dingen te stoppen. Want die onderwerpen zijn over het algemeen wel heel erg zwart wit belicht ;)

Dat is wat ik je met m'n eerste post duidelijk probeerde te maken :)
Uitspraak van l e x i e op woensdag 14 februari 2007 om 11:34:
Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar bedenk goed dat dit internet is en je dmv schrijven je bedoeling/intentie áltijd cultiveerd.­ Als andere mensen dan ook nog eens een ander gevoel en interpretatie eruit kunnen halen, blijft communiceren toch altijd lastig.­ Dit is ook één van de redenen waarom ik stop hiermee, de communicatie blijft beperkt en uiteindelijk schiet je er weinig mee op, ik tenminste steeds minder..­

Je schiet er ook niks mee op, het is vermaak waar je zelf voor gekozen hebt ;)
Uitspraak van l e x i e op woensdag 14 februari 2007 om 11:34:
Jij maakt hierbij ook weer een verkeerde interpretatie van mijn intentie en dat begint gewoon na een tijdje te irriteren :P

Denk het niet, maar kan het idd fout hebben O:)
ik snap je intentie ook zeer zeker wel en daar reageer ik ook op, het is aan jou of je ook daadwerkelijk het juist weet te plaatsen wat ik bedoel.

en hier ben ik het met je eens, dit soort dingen uit leggen is idd vermoeiend, maar toch in zekere zin vermaakelijk.
Anders deed je het niet of sterker zelfs dan was je er nooit aan begonnen ;)


Uitspraak van l e x i e op woensdag 14 februari 2007 om 11:34:
Anyway, uiteindelijk proberen we allemaal de mystiek van liefde op te lossen

Puur stoffen die vrij komen in je hersenen die jou een gevoel of ervaring op een bepaalde manier laten beleven.
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op woensdag 14 februari 2007 om 11:34:
Precies een jaar geleden werd ik aangewakkerd en begon ik met het bestuderen van complotten en het begrijpen van spiritualiteit.­ Nu besef ik gewoon hoe snel het allemaal is gegaan, dat is fascinerend gewoon

Weer een bewijs dat tijd relatief is. :lol:

Hou je goed Lexie!
stom toevallig of wat...­

lex verteld hier dat tie is gestopt met roken, ik ben inmiddels 2 maanden gestopt en thyharo rookt ook zag ik bij "­nieuwsberichten"­ en funkraum is ook aan het minderen.­

hmmz....­
Mensen ik peer hem niet direct.­
Maar ik ga er ook een beetje mee stoppen,
ik kom af en toe nog wel ff kijken.­

Gisteren relaxed een paar paddootjes genomen met respect(die ik via LOA cadeau heb gekregen lol), wierrook aangestoken om te zuiveren en de wachters voor begeleiding gevraagt en bedankt.­

En ik ben er ongeveer uit! Wat mijn rol in het leven betreft.­

Het maakt me allemaal niet zoveel meer uit wat er om me heen gebeurt! wie, wat en hoe...­

De echte kracht komt van het binnen, nu wetende wat mijn schaduwkant is, innerlijke kracht en verbinding met het al.­

Dank je TFH-Flockers.­

My Quest Continues...­
laatste aanpassing
Uitspraak van Infected Influence op donderdag 22 februari 2007 om 18:18:
Dank je TFH-Flockers

Thanx to you too for sharing.....
At least drop by every now&then will ya?
laatste aanpassing
Ik lees het nu pas heheh....


Lexie, wij blijven elkaar natuurlijk gewoon op msn spreken he maat (Y) :)

Maar goed dat je effe je tijd neemt. Gewoon doen als dat goed voelt. (Y)
Het wil trouwens niet echt lukken? :p
Moehahaha...his soul is ours...(6)
laatste aanpassing
Haha, ja PF heeft me in de houdgreep :bloos: Het is zo sterk..ik kan me er niet van verzetten..O:)

Zo af en toe heb ik nog een discussie, maar verder hou ik t daarbij :)
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op vrijdag 23 maart 2007 om 17:07:
Haha, ja PF heeft me in de houdgreep Het is zo sterk..­ik kan me er niet van verzetten..­

Zo af en toe heb ik nog een discussie, maar verder hou ik t daarbij

Even tot rust komen broertje
Uitspraak van l e x i e op vrijdag 23 maart 2007 om 17:07:
Zo af en toe heb ik nog een discussie

ja en dan waarschijnlijk niet kunnen winnen omdat de andere partij met persoonlijke argumenten komt, of niet? :P
Haha valt wel mee hoor, vroeger was dat heftiger. Tijdens discussies kwamen sommige personen met hele lijsten aanzetten met wat je allemaal wel niet bent :P Dan zit je echt zo van.." Oke..en nu? :nosmile: "
laatste aanpassing
Uitspraak van Babybandit op zaterdag 24 maart 2007 om 14:20:
Even tot rust komen broertje

Dankje wel, dat komt goed :)